2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

37 lik Ramos yerine 27 yaşındaki atletik teknik daha uzun Davinson Sanchez'i tercih ederim.
Ramos’tan iyi olan tek özelliği sadece yaşıdır. Eksiksiz her özelliği ezer geçer Ramos’un. 2 cm boyunun uzun olması hiçbir şey ifade etmez. Yerden havadan sudan karadan ezer geçer Ramos. En az 3 senede oynar o fizikle. Defans olmasına rağmen Ramos transferi seviye transferidir. Keşke ama keşke alabilsek.

Yunus 500K ile kiralanmış İngilizlere. Şarta bağlı satın alma bedeli de 9M. Ama bu şart ne şartıymış onu da açıklasalar da öğrensek. Ben göremedim, bilen varsa bizimle paylaşırsa güzel olur. Ha başka kulübe transferinden de %15 pay koymuşuz.

TFF’nin Maksimum 30 Kişilik A Takım Listesi Kuralları var

- 30 Kişiden

- 4 tanesi 01.01.1999 sonrası tarihlerde dogmuş olmak ve 15-21 yaş arası kulüp altyapısında oynamış olacak. Bu kurala uyan
- 2 tanesi 01.01.1999 sonrası tarihlerde dogmuş olmak ve 15-21 yaş arası en az 1 sene TFF’ye baglı kulüplerin alt yapısından çıkmış olmalı
- 14 yabancı oyuncudan 1 tanesi 01.01.1999 sonraki tarihlerde dogmuş olmalı ( Sacha Boey )
- En fazla 1 mavi kart ve 1 Türki cumhuriyet futbolcusu yerli statüsünde oynayabilir.

14 Yabancı : Muslera,Boey,Dubois, Nelsson veya Satılırsa yerine yabancı Stoper, Angelino, Torreria, 8 Numara, Oliviera,Midjstö Ziyech,Tete,Mertens,Zaha,İcardi,Bakambu ; Toplam 15 yabancımız olacak
4 Altyapı Yerli Kuralı : Jankat,Emin,Hamza, + 1
2 Tr altyapı Yerli Kuralı : Barış Alper, Kazımcan
Geri Kalan Yerliler : Abdülkerim,Kerem,Günay,Kaan,Berkan,Kerem Demirbay,Halil Dervişoglu

- Oliviera,Midjstö,Dubois’ten çıkarsak. 2 yabancı hakkımız daha dogmuş olacak Dubois yerine daha ucuz maliyetli yabancı sag bek, Torrerianın yedegi olarak scout 6. Hamleri yapmak mantıklı olur.

- Yerli olarak bence kadro iyi. Sergio Ramos hamlesine girmeden çekilecek bir ozan kabak ile ligde 8+3 muhabbetini de kafadan atmış oluruz.

Allah izin verir Molde'yi elersek maç sonu Ramos açıklanır gibi. Ziyech tarzı sıradışı bir açıklama bekliyorum. Ama önce Molde maçı. Konsantrasyon!