2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Taraftar bugün Molde ile oynadığın maç için öldük öldük dirildik diyorsa sorumluluğu birisinin alması gerekmez mi ?

Kötü oyun,kötü oyuncu performansları vardı,sezon başından beride kötü performanslar var,bugün golü yiyene dek oyunada hiçbir etkim olmadı,kusura bakmayın demesi gerekmez mi sorumlu olanın ?

Hücum bir kenara,savunmada çok sıkıntı.

Sen ne antipatik adamsın ya, az yapıcı olmayı bilmek lazım .. Ever hiç iyi top görmedik bugün takımdan bu oyunla CL'dw işimiz zor ama umarım yeni transferler seyri değiştirir..
Sen ne anlatıyosun ya adamlarda 1 tane topa vurabilen olsa ilk maç 5lik ikinci maç 3lük olmuştun

Sen ne işgüzar adamsın asıl

Biz bu düzelir hikayelerini
Ekrem Memnunda
Torentte
Pistolisde
Burak Elmasda gördük

Sen ne anlatıyosun ya adamlarda 1 tane topa vurabilen olsa ilk maç 5lik ikinci maç 3lük olmuştun

Sen ne işgüzar adamsın asıl
İşgüzarın ne demek olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim. Ayrıca söylediklerini tart bir, daha sezon başındayız takım ne formunu,ne oyununu ne de ideal kadrosunu buldu..
Öyle yada böyle bu adam CL'ne soktu takımın eksiklerini hocada farkında.gereken yapılmazsa gruplarda ne olacağı da ortada..

Son düzenleme:
İşgüzarın ne demek olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim. Ayrıca söylediklerini tart bir, daha sezon başındayız takım ne formunu,oyununu buldu ne de ideal kadrosunu buldu
Öyle yada böyle bu adam CL'ne soktu takımın eksiklerini hocada farkında.gereken yapılmazsa gruplarda ne olacağı da ortada..
Kral beni gizlersin görmezssin Galatasaraya en büyük zararı sizler veriyorsunuz.

Molde yenmek için ne lazım ?
Takımı Yönetmez idare Edersen böyle rezil olursun.

Geçen sene her kötü anda sakatlık varken araya girdik güle oynaya lig bitti..

Başakşehirin nasıl neden Şampiyon olduğunu cümle alem biliyor.

Avrupada ve Türkiye olunca ne yaşadıkları ortada.

Geçen sene Galatasaray şampiyon olmıcaktı o kalite kim olcaktı

Kral beni gizlersin görmezssin Galatasaraya en büyük zararı sizler veriyorsunuz.

Molde yenmek için ne lazım ?
Takımı Yönetmez idare Edersen böyle rezil olursun.

Geçen sene her kötü anda sakatlık varken araya girdik güle oynaya lig bitti..

Başakşehirin nasıl neden Şampiyon olduğunu cümle alem biliyor.

Avrupada ve Türkiye olunca ne yaşadıkları ortada.

Geçen sene Galatasaray şampiyon olmıcaktı o kalite kim olcaktı
Tamam hocam 11 norveçliden oluşan mütevazı ama takım gibi takım olan futbolu iyi bilen Moldeye karşı böyle oyun olmaz, olamaz kendi taraftarının önünde aciz durumda olamazsın, Evet şanslı gollerle avantaj sağladık bunlarda haklısın da hemen hocanın istifasını istemek haklı bir serzeniş mıdır?
Evet bu rezalet oyundan dolayı buruk bir sevinç var içimizde ama unutmayalım uzun zaman sonra tekrar hayal ettiğimiz yerdeyiz, tqdını çıkaralım ve sabırla yeni gidişatı bekleyip görmek lazım hoca tepkilerin nedenini dikkate alacağını düşünüyorum.. Bu takıma bugün oynayamayan 2, toplamda planlanan 3 transferlerle 5 oyuncu gelecek..

Son düzenleme:
Fatih Terim döneminde Psg ve Real Madrid ile içerdeki maçlarda müthiş top oynamış ama 2 maçı da 0-1 kaybetmiştik. Kaliteye kaybetmiştik. 2 Molde maçında da bunu biz yaşadık. Molde oynadı biz kalitemizle kazandık.

İcardi'yi kim erkenden getirdiyse Allah razı olsun. Biraz geç gelseymiş bitmişiz.

Midtjsö gidecek gibi. Sergio da aynı şekilde. O zaman bize 2 tane kaliteli orta saha lazım.

Mertens ile Şampiyonlar ligi olacak gibi değil. Ya direk 10 numara lazım ya da 2 orta saha dışında 8,5 dediğimiz orta saha lazım.

Bize çok net kaliteli bir savunma oyuncusu lazım. Ramos hemen gelsin. Angelino hücumda çok katkı verecek ama savunmada bizi geriye götürecek gibi.

Kısaca bu takıma 3 orta saha ve Ramos lazım.

Arkadaşlar Volkan denen elemana laf yetiştirmeye çalışmayın, molde bizi elese volkan burda halay çekerdi. kendisine Galatasaraylıyım diyordur bide yüzsüz yüzsüz. gizleyin geçin fazla ciddiye almayın. geçen sezon da şampiyon olamayız cart curt sıkıyordu Okan hocaya laf ediyordu, şampiyonluğun geldiği akşam Okan Buruk beni yanılttı diye entryler girmeye başladı bir anda :D Şimdi yine başlamış boş anticiliğe, winner bir hocamız var çok şükür volkan gibi Galatasaray'ın kötülüğünü isteyen elemanlara mahal vermiyor.

Okan Buruka laf edenleri ekim sonrası görmek isterim. Geçen senede aynıydı buralar sene sonunda son 25 yılın en dominat şampiyonlugu geldi.

Yine aynısı olacak. Ha bu arada bazılarının neden eleştirdigi belli de o uçak bir daha bodrumdan kalkmaz merak etmeyin 😂

Oyun kötüydü ama bugün önemli olan turu geçmekti. Çok şükür zorda olsa geçtik. Şimdi eksikleri net şekilde görüp gerekli hamleleri yapmak lazım.

Geçen sene 7 ve 8.haftadan sonra açılmıştık. Milli ara sonrası Okan hoca gerekeni yapacaktır.

Okan Buruk... geldiğinden beri kaybettiği savaş yok. önce, bir önceki sezonu 13. bitirmiş camiayı aldı 14/14 yaptı rekor üstüne rekor kırdı, fener'e içerde dışarda 3 tane salladı, 88 puan topladı şampiyon oldu. şimdi de şampiyonlar ligi için oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldı, Galatasaray'ı şampiyonlar ligine götürdü. teşekkür ederim hocam, çok büyüksün.

Öncelikle takım şampiyonlar ligi gruplara kaldığı için çok mutluyum.
Fakat avrupadaki 6 maç , ligdeki 2 maçı izlemiş olarak takımı hiç beğenmedim. Kondisyon yok , pas yok , oyun akışı yok.
Oynayan transferlerden Angelino kesinlikle bizim takımın ihtiyacı olan sol bek değil.
Tüm umudum yapılacak , üst düzey , direkt ilk 11 de oynayabilecek 3 oyuncunun alınması ve Ziyech ve Zahanın çok iyi dönmesi.
Yoksa bu sene geçmiş olsun.
Mertens , Oliveria , Barış hatta çoğu maçta Kerem A. ilk 11 de başlamamalı. Sol beke kazımı hazırlamak en kötü orda dubois ile devam etmek gerekecek.

Angelinoyu kesip, Kazımcan 11 yapsak aslında 3 Yerli sorununuda çözeriz gibi. Angelino tamam turu getirdi de defansı ve oyun içi müdaheleleri ile hep soru işareti

Tamam hocam 11 norveçliden oluşan mütevazı ama takım gibi takım olan futbolu iyi bilen Moldeye karşı böyle oyun olmaz, olamaz kendi taraftarının önünde aciz durumda olamazsın, Evet şanslı gollerle avantaj sağladık bunlarda haklısın da hemen hocanın istifasını istemek haklı bir serzeniş mıdır?
Evet bu rezalet oyundan dolayı buruk bir sevinç var içimizde ama unutmayalım uzun zaman sonra tekrar hayal ettiğimiz yerdeyiz, tqdını çıkaralım ve sabırla yeni gidişatı bekleyip görmek lazım hoca tepkilerin nedenini dikkate alacağını düşünüyorum.. Bu takıma bugün oynayamayan 2, toplamda planlanan 3 transferlerle 5 oyuncu gelecek..
Göker ben Hocayı geçen seneden beri Galatasaraya layık görmüyorum.
Geçen sene Gomis olmasa Kasım ayını göremezdi.
Geçen sene Türkiyede bizim kadro kalitemizin yarısında takım yoktu ,haftada bir maç ile zar zor şampiyon olduk.
Hoca Mitsdjo istedi geçen sene oynatmadı.
Bu sene Angelino diye ortalığı yıktı maçta full geri pas yaptı.

Geldiğinden beri 1 tane doğru zamanda değişiklik yok

Kerem Aktürkoğlunu bu kadar şımartmak nedir,Oyundan çıkınca direk soyunma odasına gitmil Messi sanki kendisi ama sen haftasonu yine Formayı Kereme verirsen işte orda sen takımı Yönetemezsin Yönettirmez sana. Papaz futbolcu.

Haftasonu Keremi kessin haklısın ben fevri. Davrandım Okan hoca düzeltebilir dicem.

Keremi kesmezse Yönetmediğini idare ettiğni kabul edicekmisin?

Arkadaşlar Volkan denen elemana laf yetiştirmeye çalışmayın, molde bizi elese volkan burda halay çekerdi. kendisine Galatasaraylıyım diyordur bide yüzsüz yüzsüz. gizleyin geçin fazla ciddiye almayın. geçen sezon da şampiyon olamayız cart curt sıkıyordu Okan hocaya laf ediyordu, şampiyonluğun geldiği akşam Okan Buruk beni yanılttı diye entryler girmeye başladı bir anda :D Şimdi yine başlamış boş anticiliğe, winner bir hocamız var çok şükür volkan gibi Galatasaray'ın kötülüğünü isteyen elemanlara mahal vermiyor.
Seni şuan gözümde geniş ailedekş Ulvi olarak net sıfatlandırdım...