2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Arkadaşlar Volkan denen elemana laf yetiştirmeye çalışmayın, molde bizi elese volkan burda halay çekerdi. kendisine Galatasaraylıyım diyordur bide yüzsüz yüzsüz. gizleyin geçin fazla ciddiye almayın. geçen sezon da şampiyon olamayız cart curt sıkıyordu Okan hocaya laf ediyordu, şampiyonluğun geldiği akşam Okan Buruk beni yanılttı diye entryler girmeye başladı bir anda :D Şimdi yine başlamış boş anticiliğe, winner bir hocamız var çok şükür volkan gibi Galatasaray'ın kötülüğünü isteyen elemanlara mahal vermiyor.
Bu akşam mutlu isen zaten vizyonun misyonunu tamamlamış ulvi olarak devam etsen 🤣🤣

Son düzenleme:
volkan bazen senin yerinde olup dünyada futboldan en az anlayan insan olmanın nasıl bir his olduğunu öğrenmek istiyorum. ne güzel futboldan anlama paso boş anticilik yap. harbiden dünyada futboldan en az anlayan insansın ya bir tane yorumuna katılasım gelmiyor çünkü bomboş entryler. Okan hoca geçen yıl sadece feneri tokatlamadı çok şükür senin gibi fitnecileri de dumur etti. bayağı sıkmaya başladın, sessize alalım da burda boş boş yorumlarını okuyup tadımız kaçmasın.

volkan bazen senin yerinde olup dünyada futboldan en az anlayan insan olmanın nasıl bir his olduğunu öğrenmek istiyorum. ne güzel futboldan anlama paso boş anticilik yap. harbiden dünyada futboldan en az anlayan insansın ya bir tane yorumuna katılasım gelmiyor çünkü bomboş entryler. Okan hoca geçen yıl sadece feneri tokatlamadı çok şükür senin gibi fitnecileri de dumur etti. bayağı sıkmaya başladın, sessize alalım da burda boş boş yorumlarını okuyup tadımız kaçmasın.
Boş yapma Alper o kadro ile Tokatlıcak tabi...
Moldede eli yüzü düzgün 1 tane golcü olsa elenmiştin ...Adamcı olma paşa Galatasaraycı ol.
Galatasaray iyise mutlu olurum ,kötüyse mutsuz olurum.
8 maçtır oynanan oyun seni mutlu ettiyse yetersiz bakiye olarak devam edebilrsin hayatına.
Mutlu değilsen nedeni sorgula.
Ben nedenini sorguluyorum oynanan oyun kötü olduğu için.

1 takımda sistem yok
2 takımda tempo yok
3 Oyuncular hazır değil
4 Her maç saha içi değişiklikler geç kalınıyor.

Bu sene fenerde vasıfsız topçular yok baya iyi takım

Beşiktaş Çakma Filozafa rağmen iyi takım..

Bu sene haftada 1 maç yapıp dinlenmiceksin,Allah göstermesin deprem arası, Düny kupası arası,Bay haftan olmıcak.

Geçen sene geçen senede kaldı.
Geçmiş ile yaşarsan kaybedersin.

2Tane maçta Hocanın dokunuşu lazımdı.
Konyada ,Beşiktaş maçında kaybettik zaten

Aynı ligi izledik dimi 14 de 14 yapmış

Fatih Hocada gruptan nağmalup çıkardı avrupada ama gönderildi.

Bence tartismalardan kacarak su an anin tadini cikarmak en guzeli.Sonucta 3 on eleme oynamissin.Oynadigin takimlarin ikisi kendi liglerinin yarisina gelmis.Ustelik bu uc takimi elerken ilk turda en onemli golcun ve orta sahan oynamamis,2. turda yine ikisinden tam anlamiyla 180 dakika yararlanamamissin ve play-off turunda orta saha oyuncun en sert deplasmanda oynamamis.3 on elemeyi gecip Sampiyonlar Ligi’ne kalmissin.Yeni transferlerin cogu buyuk bolumde oynamamis ve takima oturmamis.Daha da gelecek ve takimin iskletini dogrudan etkileyecek en az 2-3 cok kaliteli oyuncu transferimiz olacak.

Oyun olarak bencede ozellikle bu turu iyi oynamadik.Ama gram umrumda degil.Amac turu gecmekti ve gectik.Otesi yok.Gecmisten beri Sampiyonlar Ligi play-off turunda bir takimin bir takimi ezerek eledigine sahit olan varsa veya birebir izleyen varsa buyursun gelsin beklerim.Koskoca Arsenal bile Feda Besiktas’ini 0-0 ve 1-0 skorlariyla elemisti mesela.

2008’den beri ilk defa bir Turk takiminin on elemeleri gecip grup asamasina kaldigini da hatirlatmak isterim.Sadece klup takimlariniz degil bizim milli takim duzeyinde de bir play-off macini gecerek buyuk bir turnuvaya kaldigimiz son tarih 2002 Dunya Kupasi oncesi Avusturya eslesmesi.O da bizim meshur Uefa Kupasi sampiyonu altin jenerasyonumuz.

Bazi seyler kagit ustunde gorundugu kadar veya sizin gece yatmadan once kafayi yastiga koydugunuzda ertesi gunku maci hayal ettiginiz senaryo kadar kolay olmuyor iste.

Ben oynanan oyunun keyif vermemesini anlayabilecek kadar bu oyunu oynadim da izledim de.Yeni bir kita kesfetmiyoruz yani Manchester City gibi oynayamadik derken.Takimimiz Dunyanin en prestijli turnuvasina katilma hakkini uc tane on eleme gecerek kazandi.Ustelik yarindan itibaren transferde de cok keyif alacagimiz gelismeler yasanacak.

1 senedir kaybettigimiz savas olmamasi da muthis keyif veriyor :) Devaminin gelmesi dilegiyle..

Kerem Demirbay çok abartılan bir oyuncu. Okan hoca eski öğrencisi diye istiyor sanırım. Madem eski öğrenci istiyor en azından yatırım amaçlı Başakşehir'den Berkay'ı alalım. Kerem'i alırsak çok pişman oluruz.

Malesef şu ana kadar haklı çıktım. Umarım toparlar. Sergio şu anda Kerem'den 2 gömlek daha iyi topçu. Kerem'e güvenip Sergio'yu göndereceksek çok daha ağır pişman oluruz. Kerem ligte yerli kuralı için bir nebze işe yarar. Onun dışında gerçekten hiç gerek yoktu bu transfere.

Mavi kart kontenjanı için Beşiktaş 'ın aldığı Kazak oyuncu Zaynutdinov veya Suat Serdar daha iyi olurdu formsuz temposu düşmüş 8 için yumuşak Demirbay yerine.

Mert Müldür yerli yedek sağbek olarak alınmalıydı kontenjan için.

Erden Timur kimyası bozuk bir takım kuruyor kaliteye bakıyor sadece.

1 stoper 1 solbek (Angelinhio iyi adam ama defansif yönü zayıf gibi geldi)
Abdülkerim Bardakçı şampiyonlar liginde başımıza iş açar gibi dün kırmızı kart görmediğine şükrettim.
Torrreira tarzında 2 tane adam lazım
Ve bence Bakambu yetersiz.Ayrıca Kaan Ayhan'a daha çok şans verilmeli.
Okan Hocanın performansını da beğenmedim.
Naçizane düşüncem bu şekilde hayırlısı olsun.

İki maça bakıp kalan sezonun röntgeni çekiliyor hemen, o gitsin bu gelsin ,bu çöp, bundan birsey olmaz.Rakip hoca bile diyorken biz sezonun ortasındayız, GS yeni açtı, onlar da bizim gibi olsa idi başka mac izlerdik. Eleştirmek başka,ukalalık başka şey.Hoca yollanmaliymis çok beklersiniz,adam zaten herseyi görüyorum diyor iyiyi,kotuyu.Hedefe de ulaştık, iyi oynayıp elensemiydik?Tabi ki daha iyi olmalıyız ama biraz sabır, sanki her sene ŞL de süper sonuçlar alıyoruz da,bu sene riske soktuk.Yeni oyuncular takıma girsin,bir iki transfer gelsin,baktın yine iyi oyun yok aksiyon alırsın.

Okan hocayı şu ana kadar oldukça başarılı buluyorum. 15 maçlık galibiyet rekoru ve Müthiş yüksek bir puanla şampiyonluk. 3 eleme geçip takımı Şampiyonlar liginde gruplara kalması.

Açıkçası ligimiz içinde fazlasıyla yetecektir. Yine şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz. Ama şampiyonlar ligi için şüphelerim yok değil. Buna rağmen yukarıda saydığım nedenlerden dolayı ona bu hakkı vermeliyiz. Fazlasıyla hak etti.

Yalnız 2 maçta da Emil Breivik'e bayıldım. Muhtemelen 1-2 sene içinde 5 büyük ligte izleriz. Keşke dün stattan çıkmadan biz çekip alabilseydik. 2 maçta da orta sahamızı ezdi geçti. Hayran kaldım.

Herkesin dikkatini çekeceği çok belliydi. Keşke çekip alabilsek gerçektende.

Keşke doğru haber olsa😄

Son düzenleme:
Bu nasıl video ya, yanındaki adama pas atmayı skills diye koymuş adamlar :D Başladık romantizme. Çöpe atılacak para arıyoruz. Sanki iki maçta da karşısında rakip varmış gibi bir de GS karşı böyle oynadı diye koymuşlar. Oynadı dedikleri de yanındaki adamlara attığı paslar, iki üç de ara pası.