Valla oyuncuyu onceden takip edenler varsa onlari tenzih ederek soyluyorum.Bugun Breivik icin yazilanlarin,konusulanlarin aynisinin 2015 yilinda Fb’nin Molde ile oynadigi maclar sonrasi Linnes icin soylendigini dun gibi hatirliyorum.Ister yedek icin alinmak istensin isterse de 3. alternatif olarak kadroda tutulmak istensin,ben iki macta cok iyi oynadi diye bir oyuncunun transfer edilmek istenmesinin veya bunun taraftarlar arasinda “mutlaka almaliyiz” olarak konusulmasinin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Bu Breivik belki cok iyi oyuncudur ama daha onceki turda da mesela Oyewusi bize karsi cok iyi oynamisti.Onu da alalim Veya Saba Lobjanidze diye bir oyuncu var.Her Gs macinda show yapar 2-3 yildir.Sezonun geri kalaninda ise copun onde gidenidir.Sirf bize karsi cok iyi oynuyor diye onu da alalim.
Tipik Cenk Ergun transfer hamlesi gibi geldi bana bu Breivik.Umarim gerceklesmez.
Bu Breivik belki cok iyi oyuncudur ama daha onceki turda da mesela Oyewusi bize karsi cok iyi oynamisti.Onu da alalim Veya Saba Lobjanidze diye bir oyuncu var.Her Gs macinda show yapar 2-3 yildir.Sezonun geri kalaninda ise copun onde gidenidir.Sirf bize karsi cok iyi oynuyor diye onu da alalim.
Tipik Cenk Ergun transfer hamlesi gibi geldi bana bu Breivik.Umarim gerceklesmez.