2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Gardi adam bulamazsa bizim bir planımız olmadığı çok net belli oldu.

%1 ihtimalde olsa giderim ,40 gündür bizi bekleyen oyuncu var diyosan.
Gelen oyuncuyu herkes görücek diyorsan.
Muhabirleri mamalamak yerine Transfer yapıcaksın.

Elzem İcardi ve 8 numara.
İcardiyi Yönetimmi aldı? Geç babam bu işleri.
Taraftar ile İcardi arasındaki bağ olmasa İcardi giderdi Arabistana.

8 bulup alacaktınız beceremediniz.
Tete'yi Fenerbahçe dışında kim istiyordu?
Zaha Fener dışında nereye gidicekti

Fenerle transfer rekabeti yapıyorsun. Takıma elzem olan 2 oyuncuyu Fenere kaptırıyorsun,Planımız var nerede abi plan

İnsanları APTAL sakın sanmayın APTAL yerine koymaya çalışmayın altında kalırsınız

Sosyal medyadaki duyumcu muhabirlerin çoğu gazeteci değil, yönetimlerin piarcısıdır. Onlardan gazeteci duruşu, üslubu beklemeyin.

Fofana,Soler,Ruben Daiz zor ama arabistana gitmek istemeyen Veratti dışında uçak gidiyorsa yine tepki görür Yönetim

Şampiyonlar Ligi seviyesine yakışır transfer yapacaksınız.

Biz Galatasaraylıyız kardeşim, Avrupadan korkmayız.
Münih maçlarına çıkarken bile takımımıza güveniriz.

Siz de ona göre hamleler yapacaksınız.

Van de Beek gelmez insallah Vecino yerine
Şampiyonlar Ligi seviyesine yakışır transfer yapacaksınız.

Biz Galatasaraylıyız kardeşim, Avrupadan korkmayız.
Münih maçlarına çıkarken bile takımımıza güveniriz.

Siz de ona göre hamleler yapacaksınız

fazla abartiyosun. isimler oynamaz sahada.

Nzonzi - Seri - Lemina orta sahasiyla avrupada ne yaptik?

Cicaulda-Taylan-Berkan orta sahasiyle gruptan lider ciktik?

Bu arada Sampiyonlar Liginde gruplardan cikmaktansa her sene Sampiyon olup Sampiyonlar Liginde gruplarina kalmak daha önemli!
Her sene gruplara kalsan garanti 30Milyon Euro cebe giriyor!

Van de Beek gelmez insallah Vecino yerine

fazla abartiyosun. isimler oynamaz sahada.

Nzonzi - Seri - Lemina orta sahasiyla avrupada ne yaptik?

Cicaulda-Taylan-Berkan orta sahasiyle gruptan lider ciktik?

Bu arada Sampiyonlar Liginde gruplardan cikmaktansa her sene Sampiyon olup Sampiyonlar Liginde gruplarina kalmak daha önemli!
Her sene gruplara kalsan garanti 30Milyon Euro cebe giriyor!

Şampiyonlar Liginde gruptan çık, seneye tekrar gruplara kal. Engel mi var?

Vecino transferi Avrupa’da 3 lü orta saha oynamayı düşünerek alınmış ve bir tane daha orta saha alınıcaksa iyi transferdi.Oyuncuyu kısa videoları hariç hayatında hiç izlemeden eleştirmekte yanlış. Orta sahada eksiğimiz olan çoğu özelliği kapsayan bir oyuncuydu. Kesinlikle alınmasını isterdim tabiki bir tane daha orta saha transferi yapılacağını düşünerek. Tek bir tane alacaksak o Vecino değil.Taraftar olarakta unutmayalım Vecino’yu bile beğenmiyorsak bu yönetimin aslında ne kadar iyi işler yaptığını gösterir. Sadece formsusuz arkadaşlar iki maç kötü oynadı diye felaket tellallığı yapmaya gerek yok. Çok güçlü ve kaliteli kadromuz var birazcık sabır.

Menajer kaynaklı haber çıkarıp, kendilerince iptal ettiler bence; şu anki transfer anlayışı, yapılan söylemler böyle bir hamlenin doğru olma ihtimalinin az olduğunu bize anlatıyordu hep ama yine de tongaya düştük.
8 numara hamlesinin bu zamana kadar bırakılması tabi ki hata ama vizyon olarak gerekli hamlenin olacağını düşünüyorum ben hala.

Bu saatten sonra Rodri de getirsen şu plansızlık büyük can sıktı. Yani böyle hayal etmemiştik. Bu saatten sonra da gelecek isim Vecino'nun laciverti olur. Çok büyük bir şey beklemiyorum. Çok üzgünüm.

Vecino transferi Avrupa’da 3 lü orta saha oynamayı düşünerek alınmış ve bir tane daha orta saha alınıcaksa iyi transferdi.Oyuncuyu kısa videoları hariç hayatında hiç izlemeden eleştirmekte yanlış. Orta sahada eksiğimiz olan çoğu özelliği kapsayan bir oyuncuydu. Kesinlikle alınmasını isterdim tabiki bir tane daha orta saha transferi yapılacağını düşünerek. Tek bir tane alacaksak o Vecino değil.Taraftar olarakta unutmayalım Vecino’yu bile beğenmiyorsak bu yönetimin aslında ne kadar iyi işler yaptığını gösterir. Sadece formsusuz arkadaşlar iki maç kötü oynadı diye felaket tellallığı yapmaya gerek yok. Çok güçlü ve kaliteli kadromuz var birazcık sabır.
Yok yanlis biliyosun. Bizim taraftarlar Sarri den daha iyi bilir.
Maurizio Sarrinin bilerek transfer ettirdigi, sisteminde önemli rol oynayan oyuncuya cöp cekildi.

Hatanın neresinden dönülse kardır. Vecino da bir hata yapıldı. Hatadan taraftarın baskısı sayesinde dönüldü. Tebrik ederim Ndombele ve Davinson Sanchez geliyorsa eğer, doğru işler yapılmış demektir. Yalnız yine de bir plansızlık vardı. Son güne bırakmak biraz bence sıkıntılı oldu. Gerçi fırsat transferi diyoruz ama ahlar vahlar çekiyorruz sonra. Bir kere olsun gerekli 8 numara ya da başka transferleri zamanında getirelim.

Bir çok kişi burada yazıyor biz GS yiz, şoyleyiz,böyleyiz falan diye ama öyle lafla peynir gemisi yürümüyor.Biraz sapitirsan gerçekler suratına tokat gibi çarpar.Yakin zamanda malı koşullar yüzünden ceza yediğimiz unutulmasın.Tanimiyorum ama bizden çok önde bur milli takımın oyuncusu begenilmiyor,çok daha iyisi gelmeliymis.Herkes herseyi istiyebilir olanaklar çerçevesinde, ama çapını bileceksin, sonradan rezil olmamak için. Bu da bir zihniyettir akıl ve mantık zihniyeti.Benim fikrim bu,umarım yönetim de böyle düşünür, ayağını yorganına göre uzatır.

Bir çok kişi burada yazıyor biz GS yiz, şoyleyiz,böyleyiz falan diye ama öyle lafla peynir gemisi yürümüyor.Biraz sapitirsan gerçekler suratına tokat gibi çarpar.Yakin zamanda malı koşullar yüzünden ceza yediğimiz unutulmasın.Tanimiyorum ama bizden çok önde bur milli takımın oyuncusu begenilmiyor,çok daha iyisi gelmeliymis.Herkes herseyi istiyebilir olanaklar çerçevesinde, ama çapını bileceksin, sonradan rezil olmamak için. Bu da bir zihniyettir akıl ve mantık zihniyeti.Benim fikrim bu,umarım yönetim de böyle düşünür, ayağını yorganına göre uzatır.

Erden Timur varken bu konuda cok rahatim :)