Erden Timur effect )
Direk Ndombele olsaydı sakat kilolu denilirdi diye Vecino ismi atıldı. Tepki toplayınca Ndombele ye döndü iş. Taraftar da Ndombele'ye razı oldu böylece. Güzel taktik.Dun gece burada bas bas bagirdik.Cl’de basari istiyorsak iyi bir stoper ve orta saha sart diye.Ozel ucakla Davinson Sanchez ve Ndombele’yi getiriyormusuz.Madem bunu yapabiliyordunuz dun gece bize neden Vecino kabusunu yasattiniz ?
bu Vecino isi bana Cenk Ergün transferi gibi geldi.Bu saatten sonra Rodri de getirsen şu plansızlık büyük can sıktı. Yani böyle hayal etmemiştik. Bu saatten sonra da gelecek isim Vecino'nun laciverti olur. Çok büyük bir şey beklemiyorum. Çok üzgünüm.
Direk Ndombele olsaydı sakat kilolu denilirdi diye Vecino ismi atıldı. Tepki toplayınca Ndombele ye döndü iş. Taraftar da Ndombele'ye razı oldu böylece. Güzel taktik.
Bi bitmediniz …Ndombele ve Sanchez transferleri ile aslında 3 4 3 e uygun bir takım olduk. Ama oynatacak hoca yok. Okan hoca ne kadar becerir bilemiyorum.
Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Boey Torreira Ndombele Angelino
Ziyech İcardi Zaha
Conte, Zerbi gibi bir hoca bu takıma lazımdı.
4-2-3-1’den vazgeçmek lazım artık.
3-4-3 veya 4-3-3 denemeliyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 2245
Ekli dosyayı görüntüle 2246
Kimse bir yerinden uydurmadı.Toplam 5-6 sayfadan yaklaşık 50 civarı yorum okumuşumdur dün gece okumadıklarımla birlikte şimdi. Birilerini babasının oğlu gibi savunmamayı bilmiyorum bu ülke insanı ne zaman öğrenecek... Burada 100 kişi şizofren zaten ''40 gün adam bekletiyoruz'' cümlesini bir yerlerinden uydurdu insanlar. Ayrıca 40 gün hangi yıldız oyuncu seni bekleyecek? Sosyal medyanın kararları yönlendirmede etkisini bilmeyecek kadar saf cahil insan da yoktur sanırım artık. Bırakın futbolu, seçim propagandaları bile artık sosyal medyadan yönlendiriliyor. Neyse ki bu ''adam bekletme'' ahmaklığının bedelini Molde maçlarında ödemedik şansımızın da yardımıyla.
Neyse, transferlere gelirsek ;
Ndombele için sevindim ben. Yazın ilk adı ufak ufak geçtiğinde de inşallah demiştim gelir. Diğer ismi geçenlere bakmadım bile umursamadım. Son durumunu bilmiyorum ama aklımda kalan harika ve ihtiyacımız olan bir oyuncu olduğu. Umarım bekleneni verir. Zira uzun yıllar arkamıza bile bakmayız Torreira-Ndombele göbeğiyle.
Sanchez de bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi için alındı tabii ki de. Ne zannediyordunuz mesela Abdülkerim'le falan mı savunacaktık süper star adamları ? Molde maçlarında olanlar ve ligde gördüklerimiz aşikar. Duygusallığa yer yok. Oyuncularımız elbette kötü değil ama ''bir yere kadar'' iyi. Avrupa'da öyle önündeki topu dağa vurmuyor adamlar. Kalenin filelerinden 6.topu çıkarırken görürüz Muslera'yı bu savunma hattının performansıyla.
Yok Muhammed zaten Erden Timur’un soyledigi “40 gundur beklettigimiz oyuncu var” sozunu, bunu soylemedigini iddia eden kisiler icin soyluyor onu.Yani Erden Timur boyle bir cumle sarf etti,biz hepimiz duyduk ama 1-2 kisi boyle bir cumle olmadigini inkar ediyorsunuz,o zaman biz cogunluk olarak sizofreniz demek istemis.Ndombele ve Sanchez hayırlı olsun
Kimse bir yerinden uydurmadı.
Erden Timurun bizzat kendi açıklaması