• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Soton, kiralama bedeli olarak 5 milyon Euro istemiş. Ağustosun sonlarına doğru fırsat transferi olarak kovalariz bence kendisini.

+1 yerli kuralı için Beknaz'ı düşünmez miyiz? Şu anki seviyesi bençten gelmek için yeterli olur mu?

Bir yerde okudum beknaz için sözleşme uzatılmayacak ilk 11 leri basına sızdırıyor diye
Hazırlık kampında da yok
Doğrumu emin değilim

+1 yerli kuralı için Beknaz'ı düşünmez miyiz? Şu anki seviyesi bençten gelmek için yeterli olur mu?
yeterli degil ve arti oynadigi bölgede kalabalik oyuncu grubumuz var: Kerem, Baris Alper, Rashica, Yunus, Yusuf, Morutan...

Bir yerde okudum beknaz için sözleşme uzatılmayacak ilk 11 leri basına sızdırıyor diye
Hazırlık kampında da yok
Doğrumu emin değilim
Beknaz için özellikle o iyi olduğu dönemden sonra üzerine koyamadığı söyleniyordu hem oyun hem de fizik olarak.

Beknaz falan ilk 11 yapmayın abi ya. İki Kerem+Abdülkerim yeter.

Açıkçası yerli kuralında içim rahat. Arda ve Altayı sattıktan sonra Fenerbahçe yakında 9+2 kuralı ile gelecektir. Çünkü kaleyede yabancı düşünüyorlar. Kadrolarında Ferdi dışında üst düzey katkı verecek yerli yok. Muhakkak bu işin peşine düşeceklerdir.

Sampiyonlar liginde iyi kura ile ceyrek hatta yari finale kadar bir sekilde gideriz diye dusunuyorum. Turkiye liginde ise, bjk-fb maclarinda yedek oyuncularimizi test ederiz.Yedeklerimiz bile maci almaya yeter.

Sampiyonlar liginde iyi kura ile ceyrek hatta yari finale kadar bir sekilde gideriz diye dusunuyorum. Turkiye liginde ise, bjk-fb maclarinda yedek oyuncularimizi test ederiz.Yedeklerimiz bile maci almaya yeter.
Reis çok iyimsersin:))

Ryan Gravenberch yazmışlar. İyice uçmaya başladı miller.

Halil Dervişoğlu ismi çıktı. Gerçekten gerek yok. İcardi, Bakambu var. Gerekirse Barış ve Zaniolo da oynar orda. Yerli sıkıntısı da olmayacak zaten. Hiç gerek yok.

Ben Halin in faydalı olacağını düşünüyorum. İcardi + Yabancı forvetden sonra yerli forvet olarak çok iyi olur.

Kerem Demirbay olursa; hem orta sahaya çeşitlilik katar hem de yabancı sınırında elimizi epey rahatlatır. Kaliteli oyuncu.

Şampiyonlukta çok büyük payları olan Mertens ve Sergio'dan bu kadar kolay vazgeçmemeliyiz. Evet ligin son 4 5 haftasında yeterli katkıyı vermediler ama hem lider hemde winner oyuncular. Alternatif yapalım ama hemen göndermeyelim. Taraftar şimdiden şutlama peşinde. Yerine transfer yapamayıp kendilerine bağlı kalacaksak yüzümüz olsun en azından. ŞL için tempoları düşük gelebilir ama rotasyonda büyük katkı vereceklerdir.

Baris Alper varken Halil'e hic gerek yok bence.Halil yuzunden sampiyonluk gitti 3 sene once averajla. Umarim bjk alirda guclerini zayiflatiriz. Bize gerektigi takdirde Baris Alper yeterde artar.

İkisi içinde gitse de olur kalsa da diye düşünüyorum ama Twitter da ki bu hakaretlere varan biran önce gönderme modu gerçekten çok sıkıcı. İkisininde deprem dönemine kadar performansı iyiydi. Şampiyonluk da katkıları var. Bu muameleyi haketmediler bence.
Şampiyonlukta çok büyük payları olan Mertens ve Sergio'dan bu kadar kolay vazgeçmemeliyiz. Evet ligin son 4 5 haftasında yeterli katkıyı vermediler ama hem lider hemde winner oyuncular. Alternatif yapalım ama hemen göndermeyelim. Taraftar şimdiden şutlama peşinde. Yerine transfer yapamayıp kendilerine bağlı kalacaksak yüzümüz olsun en azından. ŞL için tempoları düşük gelebilir ama rotasyonda büyük katkı vereceklerdir.

Son düzenleme:
Kerem hamlesi olursa;
1-Yerli olarak oynatabilirsin,
2-8_10 değişimli rotasyona girer

Angelino KAP’a Bildirildi

Kiralama : 1.5 m €
Satın Alma Opsiyonu : 6.0 m €
Yıllık Ücret : 2.3 m €

Geri