• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Tamam her forvet sprinter olmak zorunda değil de; kardeşim 3 saniye koşsan kaleciyle karşı karşıya gol atacaksın. Sporcu adamsın, o kadar da koşabil yahu. El freni gibisin be Icardi. Anca top sana 6 pasta gelecek de gol yapacaksın. Mertens ne güzel attı önüne bomboşsun...

B.Alper resital sundu, Ziyech’in gol süper.
Kerem ve Icardi ise etkisiz elemanlar.

Maçı Barış ve Ziyech çözdü. Okan Hoca gerekli müdahaleleri zamanında yaptı.

Keremi izlerken Gözlerim kanıyor koca sezon 3 5 maç iyi oynıcak diye 30 maç adamı izliyoruz yazık.

Torreira'ya verilen sarı kartın aynısı bize de yapıldı ama neden VAR çağırmadı ? Net kartlık faul yine es geçildi her hafta olduğu gibi... 45+3 verilen maçın 48.10'uncu dakikasında da ilk yarıyı bitirdi hakem biz kontraya çıkmışken.

Kaan'a bak ilk defa böyle bir şey gördüm futbolda. Basketbol gibi perde yaparak Ziyech'i karşı karşıya bıraktı kaleciyle bomboş.

BU FAUL DEĞİL Mİ ???????!!!!!!!!! GEÇEN HAFTA ABDÜLKERİM'E ÇALINANIN AYNISI BU !!

Bu skora aldanmayın ! Ziyech'in ayağına basıldı VAR bile çağırmadı sarı kart diye. Aynısını Torreira yaptı sarı kartı verdi direkt kendisi.
Yediğimiz gole bakın. Birebir geçen hafta Abdülkerim'in iptal edilen golü. Rakip oyuncu bizim Barış Alper'in boynuna indirerek gol atıyor ama VAR bile çağırmıyor !
Tekrar edilen penaltı ayrı komedi... Kalecinin bir ayağı çizgide olsa bile kabul diye biliyorum doğru mudur ? Eğer kural böyleyse tekrar edilmemesi gerekiyordu.
Şu skora bakıp gerçekleri unutmamak gerek ! Rezil hakem kararlarının olduğu bir maç oldu !

Hakem biraz sinsi gibi geldi bana da.Penalti tekrarı içeriye erken giren oyuncu nedeniyle oldu.

Kerem'den 10 numara forvet arkasi olmuyor sol açık oynar sadece.

Bu sezon da şampiyon olup şampiyonlar ligine gitmeliyiz, 35 milyon euro gelir ile birkaç sene içinde kalıcı hale geliriz. 5.yıldız rakiplerimizle arayı bir hayli açmış oluruz.

Adana Demirspor’un bu cesur ve hırslı futbolu takdir edilesi. Her maça böyle çıksalardı, puan tablosunda çok iyi yerde olurlardı. Yine de bu bahane değil. 3 puanı almamız şart.

Köhn’ün kanadı otoban oldu iyice.

Önemli olan 3 puandı ve aldık. Kuşlar ağlasın.

Maçın yıldızları: Ziyech, Muslera, Mertens
Maçın kötüsü: Icardi

Mertens'e şapka çıkartmak gerek.Adam belki de futbolu bırakacak ama sonuna kadar aldığı paranın hakkını veriyor.Dombili,Zaha bu adamdan utansınlar.

Bugün beklediğimden çok daha fazla tehlike yaşadık kalemizde ama ikinci yarıda fiziken düşeceğini biliyordum Adana'nın nitekim öyle de oldu. Kaliteli ayaklarla bitirdik işi. Ziyech'ın dönüşü ilaç oldu takıma. Artık iki kanat birden işler durumda. Şimdi çay çekirdek derbi izleyebiliriz 😉

İyi oynamadık hatta Muslera olmasa puan kaybederdik herhalde. Transfer döneminde geçmişten ders alırız umarım.

Muslera evet ama Mertens sen ne yapıyorsun be abi. Maşallah.

Mertens 6 mayısta 37, Muslera 16 haziranda 38...
Ikisinin toplamı 75 ama yürekleri 100

Geri