• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Galatasaray Daikin Muratpaşa Belediyesi Sigortashop'un orta oyuncusu Ecem Şahin ile görüştüğü iddia ediliyor. (Volleyscope)
Eğer doğru ise, 31 yaşında, istatistik tablosunda bile yer almayan çöp toplamaya devam ediyoruz demektir. Düşünmek bile istemiyorum.

Salonda Galatasaray taraftarı rakip takımın taraftarından daha fazla Almanya'dakiler gitmiş maça.. Takım baya havaya girmiş bjk galibiyetinden sonra.. Umarım turla döneriz..

1. set 11-12 öndeyiz.. Haydi kızlar..

14-17 öndeyiz haydi kızlar ilk set çok önemli sonrası gelir...

19-19da yakalandık sonra 5-0 seriyle 24-19 yaptık ve 25-20 aldık ilk seti.. Devam böyle kızlar.. Daha ilk sette 5 tane servis hatası yapmamız dışında bir sıkıntı yok...

Çok kötü başladık 2. sete.. 7-3 ..

rakibin her molasının dönüşünde 3-0 seri oluyor..

25-22 kaybettik 2. seti.. 1-1 oldu.. Bu set çok önemli..

3-1 mağlubiyete doğru gidiyoruz..

daha fazla takip edemeyeceğim.. Şu takıma elenmemizi kaldıramıyorum...

İvana Djerisilo'nun hakeme saldırdığı an dışında bu kupaya anlam yükleyebilmek neyse ki çok güç.

2-2 ve tie break'e gidebiliriz. Hadi kızlar, alıp bitirelim şu işi.... -3-2 alırsak tie break'i de alırız. 4. sette adeta ezdik.

Son düzenleme:
An itibarı ile, Cuttino 19, İlkin 18 Logan 17 sayıda.

Dünya'nın en dengesiz takımıyız sanırım.. Bi setimiz bi setimize uymuıyor.. 6-4 gerideyiz 5. sette.

7-4 oldu artık mucize gerek.. Aralık ayında avrupa'ya veda ettik emeği geçenleri tebrik ediyorum..

Ne zaman birilerinden hesap sorulacak acaba ? Almanya'nın vasat takımına 2 maçta yenilerek elendik.. Hale bak paramparça olduk son set 12-8..

15-14 öndeyiz alın şu sayıyı kızlar..

muhteşem bir geri dönüş!!! Altın sete gidiyoruz!!!

haydi kızlar çöktüler psikolojik olarak haydi kızlarrrr

Geri