2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Yalnız şunu da unutmayalım şu ana kadar karşılaştığımız en zor rakiple karşılaşıyoruz. Amath M'Baye, Melo Trimble, Casper Ware, Tonye Jekiri , Livio Jean Charles gibi oyuncuları var. tabiki mazeret değil. Hücumda hiç organize olamadık ve savunma da yapamadık. Takımın en kötü maçı oldu ne yazık ki şu ana kadar. Göksenin ve Jarrell Martin maalesef henüz hiç hazır gözükmediler. Diğer oyuncular da uyum sağladı onlara. Umarım ikinci yarı toparlarlar ama toparlayamazsak eğer, eksikleri göz ardı etmemek lazım. Daha 3 maç yapmış olmamıza rağmen Halilovic ve Yeboah ikisinden biri gönderilmeli bence ve 2.5 numara alınmalı. Muhaymin-Göksenin'den daha fazla bir artısı yok Yeboah'ın maalesef. Savunması iyi ve biraz atletik diye yabancı oyuncu alınmaz bence. Halilovic iyi niyetli ama kapasitesi sınırlı.. O kalabilir belki de. Ama bir pivot alınsa süper olur. Ama ben tabi ne kadar konuşursam konusayım. Bekleyecekler daha. Alırlar mı adam almazlar mı bilinmez.
 
Ne skorer net bi oyuncumuz nede gerçek bi 5 no var. Buğrahan desen galiba göksenin ile takıla takıla oynamayı unutmuş yada biz çok büyük beklenti içine girdik. Yol yakın'ken yeboah ve haliloviç yerine adam akıllı 2 hamle gelmezse yine kanser olmaya devam. Yani twitterda yangın yapılmasa daha beter hamleler gelecekmiş.
Şube kapansın diyenelere yavaştan hak vermeye başladım.
 
Dün Efes-Kuban maçı vardı. Kuban az kalsın yeniyordu Efes'i. CSKA bizden iyi takım tamam ama bu kadar fark olması da normal değil. Ama yine de ben çok takılmıyorum skora, hazırlık maçında olur ama ekskleri de görmek lazım.
Dediğim gibi yangın yapacak bir olay değil. Bir tane oyuncumuz bile CSKA'da beş oynayamaz.
 
Rakip antrenmanlarda bile daha çok dirençle karşılaşıyordur. Performansı düşen ne kadar yabancı oyuncu varsa kadromuza kattık. Bizim Euroleague'den düşen oyuncu kovalamak yerine Euroleague'e veya daha yukarısını hedefleyen oyunculara gitmemiz lazım.
 
Yani yangın yapmak istemiyorum ama sezonun ilk hamleleri sezonun hiç edecek hamleler olmuş. Madem hoca ısrarla isteyip verim alıcam diyor, bekliyoruz aksi halde kendisi'de yolcu olabilir. Yıllardır gerçek bi 5 no izleyemedik.
Halla hocalar ısrarla boyu uzun diye sadık'ı 5 oynatmamalı birileri söylemesi lazım.
Şube'de her sene zaar atmamalı bütçen belli hedefin belli.
 
Martin ve yeboah sıkıntı şimdilik. Halilovic en azından hücumda bir şeyler yapıyor. Rakip dengimiz değil yine de bu kadar fark olmamalıydı ama hazırlık dönemi bakalım görelim.
 
Ya bu Göksenin ne olacak ? 1 tane özelliğini geliştir be adam seni izlemekten bıkkınlık geldi. Adamın basketbolu bırakacak yaşı geldi hala top sürmeyi bilmiyor. Eskiden topa baskı yapıyordu tek özelliği oydu yıllardır oda yok . Ama ne hikmetse bu adamı birileri savunuyor.Yeni transferlerin suçu yok ne oldukları belli bu yabancıları seçenlerin suçu var. Ayrıca Martin isme bakarsak en iyi transferimiz gibi görünüyor ama koca bir hayal kırıklığı olacak gibi.
 
takımın net şutör ihtiyacı bir kez daha gözler önüne serildi resmen. Şutör ve 5 numara ihtiyacımız var çok acil..
 
Koç değişti Pistolis 'teki roller setler farklıydı Ekrem Memnun dönemi farklıydı. Mitrovic geçen sezon gelse de oyuncular nerdeyse tamamen değişti. Koçun takımla uyumunun olup olmayacağı görmek lazım. Çok fazla da vakit yok ekimden sonra seçenekler kısıtlanıyor
 
Yeboah çok iyi insan olabilir.
Pota altında bomboş halde topu panyanın alt köşesine çarptırıyorsa biletini alır yollarım
takımın net şutör ihtiyacı bir kez daha gözler önüne serildi resmen. Şutör ve 5 numara ihtiyacımız var çok acil..
Yeboah ve Gökşenine güvenip yola çıkan Basketbol acizidir , babamın oğlu olsa farketmez
 
Son düzenleme:

Üst