Bu mesajı yazdığımda sagolsun forumun yarısı yardırmıştı yok şu şöyle iyi bu böyle iyi diye...Bir tane eli ayağı düzgün takım çıktı karşımıza dağıldık gittik( iyi takım demişken cska eski cska değil, şuanda bu halleriyle eurocupta baş altı takım anca olurlar)...Hayal görmeyi bırakalım, halilovicle, yeboahla, dedem süratinde martinle, savunmadan nefret eden sadık, buğra, ismetle, yılların kazması kaptanımız gokseninle yine bu sene ligde 6-12 arası bir pozisyon clde de ikinci gruplarda da paket oluruz maalesef...Her sene bir umut başlıyoruz yine hayaller hüsran maalesef...Bu koca camiaya yakışmıyor bu takımlar...Biliyorum kabul ediyorum basketbolda maddi getiri az ama sponsorlar 30 milyon taraftarı olan bir kulübe niye yanaşmıyorlar anlamıyorum..Arkadaşlar ben baya baya basketboldan uzaklaşmışım sanırım...Yorumlarda bu takım savunma takımı diyor herkes...Benim bildiğim Halilovic ağır, j.martin agir(fizikli ama Avustralya nbl dahil hep ayakları ağır bir isimdi, pozisyon bilgisi var ama bu cusse ile yetmiyor pozisyon bilgisi), sadık savruk ve pozisyon bilgisi kötü, buğra ismet zaten sadece sayi atmak için yaşıyorlar, goksenin deli divane gibi ortalıkta debelenir yıllardır savunma yapar görünür ama aslında yaptığının savunma ile alakası yok, yeboah vasat yetersiz, bir jonah ve walden'in yapacağı kısa baskısıysa iyi savunma beklentiniz yapmayin Allah aşkına...Savunma takım halinde yapılır ve bu takımla savunma takımı falan olamazsınız her maç en az 80 iyi takımlardan 90-100 yersiniz
hiç iyi bir goruntu değil. acayip rahatsız oldum valla. koç ile oyuncular arasında iletişim bozukluğu varsa vah vah. İgokea maçı esnasında forumdan biri radebaugh ile hocanın iletişimi pek iyi değil yazmıştı. eğer o da doğruysa fazla sürmez bu birliktelik bence.Dün koç Samet'e mi kızdı,denk gelen oldu mu maçı izlerken ? Çok basit ve normal durum onda değilim,atıyorum faul pozisyonu olmuştur,top kaybı yapmıştır neye tepki gösterdi ?