2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Play-off yapamayacak olan Manisa Anderson'u aldi küme düşme adayı küme düşme adayı Denizli Oturu'yu aldı biz Yebiah ile Halilovic aldiki ligin en kötü 2,5-3,5 numara arası yabancı oyuncusu Yeboh olabilir
 
Ben iki maçı da izleyemedim. Sadece geçen gün GSTV'de maçımıza izleyebildim. Maalesef buradaki tayfa yine yanılmadı. Kötü olacak denen isimler kötü çıktı. Sadece Martin sanırım herkes kötü diyor ama düzelebilir daha vakit var neticede kumaşı belli bir oyuncu. Ve Walden'a burun kıvıranlar vardı ama beklediğimden iyi çıktı.
Ancak... Neden ısrarla siyahi atlet bir 5 numara almıyorsunuz be kardeşim ? Tehdit mi ediliyorsunuz almayacaksınız diye ?
 
Beşiktaş Monaco'yu 95-70 yenmiş. Potansiyelli takım kurmak önemli bence biz yabancıları fazla kısır seçtik. Bu konuda başımız ağrıyacaktır.
 
Arkadaşlar ben baya baya basketboldan uzaklaşmışım sanırım...Yorumlarda bu takım savunma takımı diyor herkes...Benim bildiğim Halilovic ağır, j.martin agir(fizikli ama Avustralya nbl dahil hep ayakları ağır bir isimdi, pozisyon bilgisi var ama bu cusse ile yetmiyor pozisyon bilgisi), sadık savruk ve pozisyon bilgisi kötü, buğra ismet zaten sadece sayi atmak için yaşıyorlar, goksenin deli divane gibi ortalıkta debelenir yıllardır savunma yapar görünür ama aslında yaptığının savunma ile alakası yok, yeboah vasat yetersiz, bir jonah ve walden'in yapacağı kısa baskısıysa iyi savunma beklentiniz yapmayin Allah aşkına...Savunma takım halinde yapılır ve bu takımla savunma takımı falan olamazsınız her maç en az 80 iyi takımlardan 90-100 yersiniz
Bu mesajı yazdığımda sagolsun forumun yarısı yardırmıştı yok şu şöyle iyi bu böyle iyi diye...Bir tane eli ayağı düzgün takım çıktı karşımıza dağıldık gittik( iyi takım demişken cska eski cska değil, şuanda bu halleriyle eurocupta baş altı takım anca olurlar)...Hayal görmeyi bırakalım, halilovicle, yeboahla, dedem süratinde martinle, savunmadan nefret eden sadık, buğra, ismetle, yılların kazması kaptanımız gokseninle yine bu sene ligde 6-12 arası bir pozisyon clde de ikinci gruplarda da paket oluruz maalesef...Her sene bir umut başlıyoruz yine hayaller hüsran maalesef...Bu koca camiaya yakışmıyor bu takımlar...Biliyorum kabul ediyorum basketbolda maddi getiri az ama sponsorlar 30 milyon taraftarı olan bir kulübe niye yanaşmıyorlar anlamıyorum..
 
Yeboah Halilovic çok sıradan oyuncular. Yabancı transferi yaparken böyle sıradan oyuncuları seçemezsin. Bunu en başından söyledim koçun iyi bir koç olduğunu düşünüyorum ama kadro kurma konusunda bence iyi asiste edilmeli. Beşiktaşın koçu da oldukça iyi bir koç ve sanırım Alimpijevic tercihini biz yapsaydık daha iyi olabilirdi.
 
3 transfer dönemi geçirdik bu transfer dönemlerinin ikisi basketbol gelişimi durmuş, her yıl ordan oraya transfer olup EYT'sini bekleyen oyuncuları almakla bir yere gidilmeyeceğini anladığımız gün bir şeyler düzelir.

Evet hazırlık dönemi ama karşında vasat amerikalılardan kurulu bir takım var, yenilebilirsin sorun değil ama ilk defa basketbol oynuyormuş gibi panyaya top fırlatmanın falan alemi yok. Hep söyledik, vasat zihniyetlerin kuracağı takımlar, ancak bu kadar vasat olur. Oyuncunun bir tane maçını izleyip dalga geçer gibi transfer edin diye gelen hocaya sen yönetici olarak dur diyemiyorsan senin de orda işin yok.

Herkes kronik vasatlığa alıştırılmış, işin kötüsü ne takımın hocasının ne yöneticisinin bir hedefi olduğunu zannetmiyorum. Aydan aya maaşları tam yatıyorsa, profesyonellik der böyle geçerler. Yazık çok üzücü.
 
Hazırlık maçı da olsa bitik CSKA'ya karşı 40 sayı fark yemenin bu kadar normal karşılanması ne kadar fecaat durumda olduğumuzun göstergesi. Kadın basketboldaki temelli çöküş, ilk 2'nin bile adayı olmaktan temelli vazgeçişimiz önceki Euroleague şampiyonu ünvanıyla çıkıp son Euroleague şampiyonu Dinamo Kursk'tan neredeyse 60 sayı fark yiyip dönmemizle başlamıştı. Gene takımı taşıyacak bir lider guard yok, yine potayı savunacak, ribaundları silip süpürecek pivot yok. Hatta Ertuğrul Erdoğan dönemleri gibi hepsi eksik olsa da atletizmi ve oyun aklıyla çok açığı kapatacak 3-4 numaralar da yok. Heralde bundan daha kötü olamayız ama bu ekiple geçen seneden bile daha iyi olabilecek miyiz benim için çok büyük soru işareti.
 
Halilovic ve Yeboah beğenen, isteyen, aldıran koça saygı falan duymuyorum kimse kusura bakmasın. Fantazi yeri değil burası.

Galatasaray yönetimi amatör branş düşmanıdır.

Gerçi sezon içinde bir Efes ya da beko galibiyeti alınsa her şey unutulur, görev tamamlanmış sayılır ve olaylar tatlıya bağlanır. Böyle taraftara böyle yönetim!
 
Son düzenleme:
Dün koç Samet'e mi kızdı,denk gelen oldu mu maçı izlerken ? Çok basit ve normal durum onda değilim,atıyorum faul pozisyonu olmuştur,top kaybı yapmıştır neye tepki gösterdi ?

hiç iyi bir goruntu değil. acayip rahatsız oldum valla. koç ile oyuncular arasında iletişim bozukluğu varsa vah vah. İgokea maçı esnasında forumdan biri radebaugh ile hocanın iletişimi pek iyi değil yazmıştı. eğer o da doğruysa fazla sürmez bu birliktelik bence.
 
Şahsen ben bir daha böyle sağlam bir yerli kadrosu kurulmaz diyip şu iki sezon tadını çıkaracağım ve sadece yabancı transferine focuslanacağım. eminim bir daha böyle bir yerli kadrosu kurulmaz ki eğer zirve hedeflemiyorsan böyle bir yerli iskeleti niye kurasın ki mantıken. buraya kadar tamam.
bu 2 seneyi dolu dolu geçirmek lazım, koç ile oyuncular arasında problem olmaması lazım, bu yerlileri ligde Efes ve fener harici bir takıma koy banko ilk 5 oyuncusu olur hepsi. geçen sezon ki yerli kadrosu da ortada. bir anda nirvanaya çıktık. bunun değerlendirilmesi lazım. eğer böyle iletişim problemleri ile, kavga gürültüyle, triplerle kaprislerle bu kadro güme giderse birkaç sene sonra bu kadroya bakıp çok iç çekeriz bence. iç çekmemek için problemsiz ilerlemeli her şey, umarım maç esnasında maçın sıcaklığıyla yaşanmıştır bu kaprisler tripler. geçici şeylerdir.
 
Eda Ece gelin. Bosna Sırp Cumhuriyeti'ne turnuvaya gittik. Antrenör Karadağlı. Turnuvada izole edilmiş haldeki Rus takımı CSKA Moskova'dan 38 sayı fark yedik.

Olur da savaş büyür ve Dünya'ya yayılır; Türkiye de tarafsızlığını koruyabilirse Galatasaray erkek basketbol takımının yumuşak güç itibariyle yaptığı katkının sözcüklerle ifadesi mümkün olamaz. Ekonomi-politikle bir parça içli dışlıysanız; üst paragraf öyle absürd zira.
 
Ya resmi hesap mac saatini 17.00 olarak paylasmis.Fakat S Sport’ta 18.00 olarak gozukuyor.Ekrana tikladigimda da geri sayim gozukuyor mac 18.00’da baslayacakmis gibi.Hic birsey anlamadim.
 
S Sport yine tarih yaziyor masallah.Gelecek canli yayinlarda bizim mac gozukuyor hatta tiklayinca geri sayim bile var ama asla yayin yok.Size yayin hakki veren kimse onun ben..Euroleague yayini olmasa 1 dakika dusunmem iptal etmek icin.
 

Üst