2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Yani maçların reklamını yapıyorsunuz sonra yayınlamıyorsunuz.Telekom-Jeruselam maçını yayınlayıp öğlen Igokea-Telekom maçınıda yayınlamadılar.Zaten o maç yayınlanmayınca bizimde mi yayınlanmayacak acaba diyordum.
 
Göksenin 'i serbest oynatarak verim alamayız Ekrem Memnun dönemine döner. Hücumda çizilmiş setleri köşe 3 lukleri var bunu yapmıyoruz şimdilik
 
Tek bir şey iddia edeceğim , çok basketboldan anlamayan biri olarak ; Göksenin basketboldan başka hangi mesleği icra ederse etsin , kesin basketboldan daha iyi icra eder.
 
İkinci periyodun başında 9 sayı farkla öndeyken ilk yarıyı 1 sayı farkla geride kapattık. Walden'ın neden oynamadığını belirtmişler ama yanlış görmediysem tek eksik Walden değil, Samet Geyik de yok. Kendisi hakkında bir açıklama yapılmaması garip geldi.

Edit: Ben yanlış görmüşüm, Samet varmış.
 
Son düzenleme:
Bende Hankins'i benchte görmüştüm izlerken hep.İlk çeyreğide izleyemedik oynadılar mı bilmiyoruz.Belki taktik amaçlı 3.çeyrekten itibaren oynamaya başlamışlardır
 
Halilovic’in ikili oyunlarda devrilmesi,pota alti bitiriciligi ve pasorlugu fena degil.Ama yetmiyor iste.Ayaklar 5 cm kalkmiyor savunmada.Atletizm ve ribaund hic yok zaten.6. yabanci olarak kadroda olur.Ama ana plandaki ilk uzun olmaz.
 
Bir Sağlam pivot bir de kaliteli 2,5-3 alıp Yeboah ile vedalaşilacak Halil 6. Yabancı olacak işte baştan beri nerede ise herkes böyle düşünüyor bizim staff hariç
 
Su takima Yeboah yerine bir adet yaratici-sutor alin.Isterseniz ucan kacan atletik uzunu aralik ayinda Euroleague’den dusurun.Ama bir adet yaratici-sutor kisa alin.Fena iskeletimiz yok.Anlamsiz linc yemesine ragmen kocumuz da bizim seviye icin cok ust bir koc.Yazik etmeyin bari bu sezona.
 
Cska’ya zar zor 50 atan takim 1 gun sonra Walden olmadan Hapoel’e neredeyse 100 atiyor.Bunun aciklamasi yok iste mesela :) Cska maci belli ki cok ekstra kotu oldugumuz bir gune denk geldi.Tavanimizin o kadar asagida olmadigi cok net cunku.
 
Bu yıl ilk kez bir hazırlık maçımızı izleme şansım oldu. Hücum tarafımız iş yapar görünüyor ama savunma ribaundunda bayağı sıkıntı var gibi. Rakip üçlük deniyor girmeyen toptan sonra mevcut uzunlarımız hiç iyi pozisyon alamıyor.
 
Yine izleyemedim ama sövülen oyuncular iyi istatistikler yapmışken övülen oyuncular geride kalmış bu sefer. Sadece istatistik kağıdını baz alarak konuşuyorum, izlemedim.
 

Üst