İnşallah iptal olur.Yalnız son gündeme gelen transfer açıklanıp malum ikili açıklanmadigina göre bir ihtimal olabilir mi
İnşallah iptal olur.Yalnız son gündeme gelen transfer açıklanıp malum ikili açıklanmadigina göre bir ihtimal olabilir mi
Evet öyle olmuş gözden kaçtı. Af buyrun. Ama yine de aldıkları oyuncular çok iyi, bir bahçeşehir kadar olamaz mıydık..Mbaye cska ya gitmedi mi ya?
Evet öyle olmuş gözden kaçtı. Af buyrun. Ama yine de aldıkları oyuncular çok iyi, bir bahçeşehir kadar olamaz mıydık..
Abi bahçeşehir'in bütçesi ne kadar bilemiyorum belki doğru kıyas değildir ama yani Bahcesehir'in yarıştığı kulvar Avrupa ligi, ligde play off'u güç bela yapabilen bir takım. bizim onlardan daha kotu bir kadro kurmamız aşırı zoruma gidiyor. Onlar kadar olamamak ne bileyim. Ki yerlileri de dolduruyorlar takıma, hiç yerli konusunda problem yaşadıklarına da şahit olmadım.Bahçeşehir, Jamar Smith'e 1 milyon dolar verebiliyor mesela.
Abi bahçeşehir'in bütçesi ne kadar bilemiyorum belki doğru kıyas değildir ama yani Bahcesehir'in yarıştığı kulvar Avrupa ligi, ligde play off'u güç bela yapabilen bir takım. bizim onlardan daha kotu bir kadro kurmamız aşırı zoruma gidiyor. Onlar kadar olamamak ne bileyim. Ki yerlileri de dolduruyorlar takıma, hiç yerli konusunda problem yaşadıklarına da şahit olmadım.
Benim de aklıma geldi zalgris meselesini okudum dün filan.Brady Manek'i zorlayalim yazacaktım Zalgiris'e gitmiş. Enoch Homsely vs kalitede oyuncu bulmak zor.
Peki buna ne gerek var? Değil mi? Yani açıklamaktan bile korktuğun adamları niye alırsınız arkadaş?Halilovic ve Yeboah'ın en son açıklanması tamamiyle strateji. Önden beğenilen transferleri açıklayıp bu ikisini en sona bırakacaklar ki az tepki çeksin.
Kesin verir, kendisinin ritueli o. Sene basi bir kere cikip; sezon yapilanmasini anlatir. Sacma sapan oyuncularin neden alindigi konusunda kendisinden baska kimsenin bilmedigi ozelliklerden bahseder. Sonra da; sene boyu sadece maclarda kenarda gorunur, hic konusmaz. Altyapiya, organizasyona vb. bilmedigimiz bircok katkisi olabilir. Benim gordugum tek dise dokunur katkisi Burak Yildizli yerine Sadik Emir’i aldirmasi olmustur. Oysa ki; ilk geldiginde ve ilk senede beni vizyon konusunda baya tatmin etmisti. Biraz daha aktif olmasini ve cikip dogrulari konusmasini bekliyorum kendi adima.Koç Yeboah ve Halilovic'i isteyebilir, o onun cahilliği der geçeriz. Burada koçtan da büyük hatalı varsa o da Turgay Zeytingöz'dür. Kendisi çok oyuncu biliyormuş, çok maç izliyormuş... Türkiye ligini en son Banvit'te çalışırken izlemiş olacak ki bu 2 isme olur verdi.
Şimdi de gelecek tepkilerden dolayı anlaştıkları oyuncuları açıklayamıyorlar. Her gün şu 2 vasatın Insta dm'sine Galatasaray'a gelmeyin yazmaktan yoruldum, bari açıklayın da beni uğraştırmayın.
Zeytingöz bakalım sezon öncesi röportaj verecek mi? Umarım kafasını deve kuşu gibi gömmez de çıkıp röportaj verir.