2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Halilovic açıklandı umarım ters köşe oluruz. Ben izlemedim hiç ama herkes rezalet olduğunu söylüyor, sanırım forumdaki herkes baya bir maçını izlemiş. :) Hayırlı olsun koç tercihi.

Resmi siteden:

Miralem Halilović kimdir?

Bosna Hersek’in Tuzla şehrinde 1997 yılında dünyaya gelen Miralem 2007/08 sezonunda henüz 16 yaşındayken doğduğu şehrin takımı KK Sloboda Dita Tuzla kadrosunda kendisine yer buldu.”

Adami 6 yas kucultmusler. Iyi taktik :)

Ben Haliloviçe tamamım aslında.
Samet ,Sadık,Haliloviç,Mahir 4lüsü idare ederiz.

Gökşenin ,Muhayim,Yeaboah olmaz 3de kazma arkadas şutları güvenilmez ikili oyunları güvenilmez .

Yeboah'dan bile çıksak. Okeyim

Gökşenin ,Muhayim,Yeaboah olmaz 3de kazma arkadas şutları güvenilmez ikili oyunları güvenilmez .

Neden hep "idare ederiz" deyip geçiştiriyoruz? Bir sefer de idare etmeyelim ya. Ek olarak idare ederiz dediğiniz 4'lünün içinde Samet ve Sadık harici ortalama üstü oyuncu yok, idare de edemez bu 4'lü.

hocam ondan sonra geliyor yukatel merkezefendiden , aliağa petkimden vs bi zenci hücumda vuruyor geçiyor 20+ sayıyı ,defansta da yapıştırıyor 3+ bloğu biz nasıl bunlara kaybediyoruz diye dövünüp duruyoruz

Hocanın illaki kadroda 1 tane özel istediği adam olucak ,Hoca kontejyanından okeyim şahsıma içim sinmiyor.

Beyler bana kızmayın adamı açıkladılar. 1 2 sayfa geri gidin ilk yenilgide ,İstifa yazıcağımı ve Galatasarayın parasının deniz olmadığını yazdım.

Vasata alışmayalım diyen benim ,4 5 ay önce Erden Timurun EL sözünü yazan 2 3 kişiden biriyim bana yüklenmeyin😀

Beşiktaş Mathews'i almış. Biz de alabilirdik ama tercihimiz Raudebaugh oldu. Bakalım ne kadar doğru tercih yapmışız zaman gösterecek.

Benim tercihim Mathews olurdu. Bana göre yetenek tavanı daha yukarda. Radebaugh topsuz oyunda daha etkili. Mathews ise topu daha çok elinde istiyor. Belki de İsmet-Buğrahan'ın varlığından ötürü Mitrovic, Radebaugh'yu tercih etti. Gerçi bu sefer de 3 yabancı kısamızdan 2'si hücumu çok forse etmeyen tipler olacak. Bu açıdan bakarsak olumsuz bir yapılanma gibi görünüyor. Mesela 3'te Bouteille ile oynasak Radebaugh cuk oturdu derdim. Ama anladığım tek şey Buğrahan-İsmet ikilisine baya baya güvenildiği. Takımın hücumda neler yapabileceğini alacağımız kısa yabancı ile bu ikili belirleyecek.

Direkt rakibimize gelmesine üzülsem de göz önünde olması açısından mutlu oldum. Neler yapacağını merak ediyorum

Hocanın illaki kadroda 1 tane özel istediği adam olucak ,Hoca kontejyanından okeyim şahsıma içim sinmiyor.

Beyler bana kızmayın adamı açıkladılar. 1 2 sayfa geri gidin ilk yenilgide ,İstifa yazıcağımı ve Galatasarayın parasının deniz olmadığını yazdım.

Vasata alışmayalım diyen benim ,4 5 ay önce Erden Timurun EL sözünü yazan 2 3 kişiden biriyim bana yüklenmeyin😀

hocam Tyrique Jones tarzı kalıplı atletik bir uzun alınacaksa tabiki de halil e ses çıkarmaya gerek yok. gidip de jones alamayız ama o tarz bir adam bulunup risk alınabilir. öteki türlü artık her takımın bir zenci canavarı var resmen.

efes geçen sene folloş oldu zizic - pleiss ikilisiyle. dunston o yaşında zor topluyordu arkalarını. efeste 1 tane sağlam pota altı adamı olsa f4 yapmışlardı kesin. maalesef yeni oyun düzeninde pota altında bu modda takılmak zorundasın. aksi takdirde göz göre göre 3dk da 5 faul alma potansiyeli olan ayakları hareket edemeyen mahir , sıfır defans sadık , sadece boyu uzun dayanıklılığı düşük samet ve biraz daha hallicesi halille (güzel oldu bu :D ) pota altını savunup hücum etmeyi düşünüyorsan birşey diyemeyeceğim :D

22-23 yaşında adamlar çekiyorsundur belki iyi çıkar diye ona vasatlık denebilir eyw da bu vasat meselesi değil hocam. düpedüz aptallık maalesef.

hayırlısı olsun

Samet’in alacagi dakikalar Halilovic’ten fazla olur.Burasi cok net.En gec ekim gibi Halilovic yerine pivot arariz.

Daha once dedigim gibi Yeboah konusunda bir derece ilimliyim.6. yabanci olarak kullanilabilir,savunmasi ve atletizmiyle on plana cikabilir vs..Ama Halilovic cok cok kotu hamle oldu.Ligdeki ilk 2 macimizdan sonra Halilovic yerine siyahi bir 5 numara getirdigimizi simdiden gorebiliyorum.Samet Halilovic’ten iyi bir oyuncu.Hatta 5 numara olmamasina ragmen Sadik’ta Halilovic’ten iyi bir 5 numara.

Radebuagh çok daha iyi savunmacı,Bu takıma savunmada lazım bende Mattew yerine,Radebuagh tercih ederim.

Takımda atıcak adam çok kısalarda savunmaları zayıf.

Muhtemelen kısa sürede Yeboah’ta açıklanır. Ben iki tane 5 numara alacağımızı düşünüyorum. Halilovic ikinci yabancı uzun olarak alınmadıysa Samet - Halilovic - Mahir çok sıkıntılı bi rotasyon olur.Savunması ve atletizmi olan hem 4 numara hemde 5 numara almamız şart.Kalan yabancı seçimleri umarım doğru isimlere gidilir.

hocam Tyrique Jones tarzı kalıplı atletik bir uzun alınacaksa tabiki de halil e ses çıkarmaya gerek yok. gidip de jones alamayız ama o tarz bir adam bulunup risk alınabilir. öteki türlü artık her takımın bir zenci canavarı var resmen.

efes geçen sene folloş oldu zizic - pleiss ikilisiyle. dunston o yaşında zor topluyordu arkalarını. efeste 1 tane sağlam pota altı adamı olsa f4 yapmışlardı kesin. maalesef yeni oyun düzeninde pota altında bu modda takılmak zorundasın. aksi takdirde göz göre göre 3dk da 5 faul alma potansiyeli olan ayakları hareket edemeyen mahir , sıfır defans sadık , sadece boyu uzun dayanıklılığı düşük samet ve biraz daha hallicesi halille (güzel oldu bu :D ) pota altını savunup hücum etmeyi düşünüyorsan birşey diyemeyeceğim :D

22-23 yaşında adamlar çekiyorsundur belki iyi çıkar diye ona vasatlık denebilir eyw da bu vasat meselesi değil hocam. düpedüz aptallık maalesef.

hayırlısı olsun
3aydır Cabocloya çökelim diye haykırdım..Venezia gitti malesef Tarık Jones efendiyide Caboclo kardeş tokat manyağı yapmıştı finalde 😀

Alınan 3 yabancının 2 si fiyasko,Radebaughta kaliteli kadroda tamamlayıcı olabilecek vasat seviyede bir oyuncu. Benim düşünceme göre Aralık gibi 2 fiyaskodan çıkılır,yerlerine gelecek oyuncular ve o an takımın bulunduğu konuma göre sezon şekillenir. Bu 2 si de 2024 yılını göremez bizde.

3aydır Cabocloya çökelim diye haykırdım..Venezia gitti malesef Tarık Jones efendiyide Caboclo kardeş tokat manyağı yapmıştı finalde 😀

hocam hiç izlemedim adını da ilk senden duydum ve yazdım internete o da zenci çıktı :D sonuç olarak zenci şart hocam maalesef yapacak bir şey yok adamlar atletik cidden. halil malil hoşaf ederler. bizim başarılı sezonlarımıza bak lasme , bonsu , ndong , dudley daha ne deyim :D

Geçen gün Galatasaray EL seviyesinde oyuncularla görüşüyor iyi oyuncular alacak gibisinden konuşan adam bugün bizim 1-2-3 yabancı rotasyonumuz ilk 6'daki herkesin altında kalacak gibi görünüyor diyor. O zaman Jonah Mathews'i alacaktınız Mathews net olarak Radebaugh'dan daha iyi oyuncu.