Halilovic açıklandı umarım ters köşe oluruz. Ben izlemedim hiç ama herkes rezalet olduğunu söylüyor, sanırım forumdaki herkes baya bir maçını izlemiş. Hayırlı olsun koç tercihi.
Ben Haliloviçe tamamım aslında.
Samet ,Sadık,Haliloviç,Mahir 4lüsü idare ederiz.
Gökşenin ,Muhayim,Yeaboah olmaz 3de kazma arkadas şutları güvenilmez ikili oyunları güvenilmez .
Yeboah'dan bile çıksak. Okeyim
üzüldüm ben bize istiyordum hatta raudebaugh yerine de net tercih ederdim.Jonah Mathews-Beşiktaş.
Ben Haliloviçe tamamım aslında.
Samet ,Sadık,Haliloviç,Mahir 4lüsü idare ederiz.
Gökşenin ,Muhayim,Yeaboah olmaz 3de kazma arkadas şutları güvenilmez ikili oyunları güvenilmez .
Yeboah'dan bile çıksak. Okeyim
Beşiktaş Mathews'i almış. Biz de alabilirdik ama tercihimiz Raudebaugh oldu. Bakalım ne kadar doğru tercih yapmışız zaman gösterecek.
Hocanın illaki kadroda 1 tane özel istediği adam olucak ,Hoca kontejyanından okeyim şahsıma içim sinmiyor.
Beyler bana kızmayın adamı açıkladılar. 1 2 sayfa geri gidin ilk yenilgide ,İstifa yazıcağımı ve Galatasarayın parasının deniz olmadığını yazdım.
Vasata alışmayalım diyen benim ,4 5 ay önce Erden Timurun EL sözünü yazan 2 3 kişiden biriyim bana yüklenmeyin
3aydır Cabocloya çökelim diye haykırdım..Venezia gitti malesef Tarık Jones efendiyide Caboclo kardeş tokat manyağı yapmıştı finaldehocam Tyrique Jones tarzı kalıplı atletik bir uzun alınacaksa tabiki de halil e ses çıkarmaya gerek yok. gidip de jones alamayız ama o tarz bir adam bulunup risk alınabilir. öteki türlü artık her takımın bir zenci canavarı var resmen.
efes geçen sene folloş oldu zizic - pleiss ikilisiyle. dunston o yaşında zor topluyordu arkalarını. efeste 1 tane sağlam pota altı adamı olsa f4 yapmışlardı kesin. maalesef yeni oyun düzeninde pota altında bu modda takılmak zorundasın. aksi takdirde göz göre göre 3dk da 5 faul alma potansiyeli olan ayakları hareket edemeyen mahir , sıfır defans sadık , sadece boyu uzun dayanıklılığı düşük samet ve biraz daha hallicesi halille (güzel oldu bu ) pota altını savunup hücum etmeyi düşünüyorsan birşey diyemeyeceğim
22-23 yaşında adamlar çekiyorsundur belki iyi çıkar diye ona vasatlık denebilir eyw da bu vasat meselesi değil hocam. düpedüz aptallık maalesef.
hayırlısı olsun
3aydır Cabocloya çökelim diye haykırdım..Venezia gitti malesef Tarık Jones efendiyide Caboclo kardeş tokat manyağı yapmıştı finalde