2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

"Bugün şube yetkilileriyle görüştüm ve tartışılan iki ismin koç isteği doğrultusunda alındığını ve sözleşme iptalin söz konusu olmadığını bu iki oyuncu ile yola devam edileceğini söylediler." (Ümit Avcı - Basketbol Gecesi)

Şaşırmadım. Kötü olunca hep koçlara, iyi bir şey olduğunda da bunu sayın Zeytingöz’e yazan bir kişi daha.

1 ve 4 numarada iyi bir kimya yaratmaya vesile olacak yabancılar, umarım ki bulunur. Aksi takdirde, 2024 senesinin Mayıs ayında olağan genel kurul söz konusu.

Her şey yolunda gittiği takdirde, sayın Dursun Özbek yönetiminin yeni tüzüğe göre 2026’ya kadar seçilmesi kuvvetli ihtimal bile olsa, zannediyorum ki, basketbol tarafında yaşanabilecek aksilikler şu anda halihazırda görevini sürdüren genel menajeri kurtarmaya yetmeyecektir.

Ege tan gelisimi icin dogru bir yapilanma olmadi. Genc oyuncu yedekte dursun diye baslayan fikirler genc oyuncu nasil gelisecek diyince duvara vuruyor. Ege tan tabi iyi oynasin yerli yabanci herkesi kesip formayi alsin ama her zaman boyle olmuyor. Bazi genc yetenekler oynadikca parliyor. Biz su halde bu secenegin onunu komple kapattik gibi.
Keske ege tan icin bir tik bosluk biraksak, o da gelisimini ve istegini gosterip o alani once haketse sonra da buyutse.

Bu Halilovic cidden felaket otesi bir oyuncu. Serbest atisini gectim,sut cekme ozurlu. Tek yaptigi is iceri kat edip potaya topu gondermek ve hucum ribaundu kovalamak. Bu adamin ben sut cektigini gormedim. Allah tum Galatasaray taraftarina sabir versin simdiden. Halilovic yerine Oguz Savas olsun raziyim o derece. Bugune kadar Fransa'da taninmayan Halilovic'i Galatasaray klubu heralde orada ciddi scout kaynaklari olacak ki,hemen getirdi. Halilovic'in karsisinda Dunston,Ekpe Udoh gibi atlet uzunlari dusunemiyorum. Tek hareketi iceri drive etmek olan bu oyuncuyu blok manyagi yaparlar.

Halilovic, Samet'in sol ayak parmağı etmez. Üstelik Samet yerli. Aynı şekilde Yeboah da kendi pozisyonundaki yerlilerden iyi değil. Takıma yabancı transferi yaparken amacını sizi bir üst seviyeye çıkarmak olmalı.

Fenerbahce pota altina bir yabanci uzun bakiyor gibi, Papagiannis ismi de geciyordu hatta uzun sure. Motley’den cikmayacaklarina gore, 3 yabanci pivotla devam edeceklerini sanmiyorum, gerci Euroleague’den de talibi olur ama Jekiri bize dusse ne guzel olurdu, tam aradigimiz adam.

Yeboah ve halilovic en fazla 350 bin dolar gitmiştir. Bu paraya bu oyuncuları alacağımıza alabileceğimiz en iyi oyuncuları alsaydık daha iyi olurdu madem böyle bir plan vardı en iyiyi yapmalıydık ve en kötüyü seçtik umarım iyi bir sezon geçiririz olan oldu takımızı desteklememiz lazım .

150 bin doların altı, Daçka 'dan aldığının yaklaşık 1.5 katı dendi. Halilovic zaten dış basın yazdı 180 K euroymus eski ücreti buyoutu kendi ödediği için o da yansıdı muhtemelen.

Fenerbahce pota altina bir yabanci uzun bakiyor gibi, Papagiannis ismi de geciyordu hatta uzun sure. Motley’den cikmayacaklarina gore, 3 yabanci pivotla devam edeceklerini sanmiyorum, gerci Euroleague’den de talibi olur ama Jekiri bize dusse ne guzel olurdu, tam aradigimiz adam.

Jekiri'ye Alba Berlin'in teklif yaptığı söyleniyor. Kendisinin Euroleague'den düşeceğini sanmıyorum.