2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Geçen gün Galatasaray EL seviyesinde oyuncularla görüşüyor iyi oyuncular alacak gibisinden konuşan adam bugün bizim 1-2-3 yabancı rotasyonumuz ilk 6'daki herkesin altında kalacak gibi görünüyor diyor. O zaman Jonah Mathews'i alacaktınız Mathews net olarak Radebaugh'dan daha iyi oyuncu.
Nerde söyledi Turgay Zeytingöz Yalakası

Grant de gittiğine göre piyasada fark yaratabilecek pek 1 numara da kalmadı. Zaten o pozisyonda öylesine bir yokluk var ki Euroleague takımlarının bile tercihleri ortada.

1 numarayı tamamıyla İsmet-Buğrahan'a teslim edip topa yön veren 2.5-3'e de gidebiliriz. Böylelikle en azından Yeboah'ı sahada minimum görürüz

İlla guard alacaksak piyasada boşta olanlar içerisinde en iyileri P.Lee ve N.Wolters. Böylesine bir yokluk varken ya 2.5 numaraya gidilecek ya da risk alınıp NBA'den kesilen oyuncular beklenecek.

Grant de gittiğine göre piyasada fark yaratabilecek pek 1 numara da kalmadı. Zaten o pozisyonda öylesine bir yokluk var ki Euroleague takımlarının bile tercihleri ortada.

1 numarayı tamamıyla İsmet-Buğrahan'a teslim edip topa yön veren 2.5-3'e de gidebiliriz. Böylelikle en azından Yeboah'ı sahada minimum görürüz

İlla guard alacaksak piyasada boşta olanlar içerisinde en iyileri P.Lee ve N.Wolters. Böylesine bir yokluk varken ya 2.5 numaraya gidilecek ya da risk alınıp NBA'den kesilen oyuncular beklenecek.

Hoca direkt 1 istiyormuş 2,5 olmaz yani

Beşiktaş'ın iyi yabancılar alacağından hepimiz eminiz ama bizimkiler daha rezil transfer yapmasın diye yırtınıyoruz. Benim kalan iki transferden de umudum yok açıkcası çünkü o güveni asla vermiyorlar. Sezon içerisinde en az 2-3 adam alırız yine.

Hoca direkt 1 istiyormuş 2,5 olmaz yani

Valla şöyle bir Grigonis düşse direkt çekerdim. Madem İsmet-Buğrahan'ı aynı anda aldım,1 numarayı da onlara bırakırdım. Buğrahan-Dadebaugh-Grigonis yan yana bir şeyler vadediyor. Tabi 4 numaraya da Bentil şart olur.

Buğrahan-Radebaugh-Grigonis-Bentil-Samet oyunun iki yönünde de dengeli bir 5 olurdu

Son düzenleme:
Nenad Dimitrijevic boştamı bilmiyorum ama bize ilaç olur. Uzun olarakta Kyle Alexander ve Devin Robinson eksiklerimizi kapatabilir.

Grant'in pana yapması beni kahretti doğrusu. 1 dolardan kontrat bulamaz diyorduk ama bulmuş. Ergin hoca aldığına göre vardır bir bildiği. Ben kendisi bize düşer diye bir umut bekliyordum ama öyle umut olarak kaldı. Neyse, bakalım burdan sonrasını nasıl idare edecek yönetim.

Bugün bir arkadaşım Galatasaray Limoges'ten bir oyuncu ile ilgileniyor dedi ve başka bir şey söylemedi. Kaynağını neyini de sormadım, böyle bir durum var mı bilen varsa aydınlatabilir mi? Galatasaray'in işine yarayacak kim olabilir ki Limoges'te?

Grant'in pana yapması beni kahretti doğrusu. 1 dolardan kontrat bulamaz diyorduk ama bulmuş. Ergin hoca aldığına göre vardır bir bildiği. Ben kendisi bize düşer diye bir umut bekliyordum ama öyle umut olarak kaldı. Neyse, bakalım burdan sonrasını nasıl idare edecek yönetim.

Bugün bir arkadaşım Galatasaray Limoges'ten bir oyuncu ile ilgileniyor dedi ve başka bir şey söylemedi. Kaynağını neyini de sormadım, böyle bir durum var mı bilen varsa aydınlatabilir mi? Galatasaray'in işine yarayacak kim olabilir ki Limoges'te?

Bruce Jones mu acaba 🤔

Lang olabilir bence 2.5 numara fena olmaz ama çok da iyi olmaz