2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ben kariyeri düşüşte olan isimlere gidilmesini doğru bulmuyorum. Benim düşüncemi en net belirten transfer dönemi 2021-2022 yaz transfer dönemiydi. Melo-Bost-DAP-Blackshear ve hatta Kravish; hepsinin de son senesi iyi olan isimlerdi. Aralarında sadece Dee Bost'un Zalgiris ile ufak bir EL deneyimi vardı o kadar, diğerleri EL oynamamıştı. 5 tane çıkışta olan oyuncuyla sezona başlamıştık. Bu 5'liden 3'ü net EL'de süre bulabilecek oyunculardı, DAP ve Kravish o seviyede değildi. Şimdi de o tarz hamleler yapmak yerine etiket transferleri yapılıyor. Düşüşte olan Radebaugh gibi nispeten genç isimlere gidilmesine karşı değilim ama düşüte olan +30 isimlere karşıyım.

Valla alınacak 4 numara ya bu takımı üst sıralar için mücadele eden bir takım havasına sokacak
ya da play off a katılmak için mücadele edeceğiz.
ama yine söylüyorum ben bir kısa transferi daha bekliyorum

Walden muazzam oldu takip ettiğim oyunculardandı Kızılyıldız zamanı

Atletik,delici ,net şutu olan EL seviyeside fena olmayan guardlardandır

EL'den oyun kurucu diyince kimi bekliyordunuz bilmem ama bizim seviyemize gelebilcek tap seviyedeki oyunculardan biri geldi.

Acil bir Aroyo, bir Micov ve bir N'dong bulmamız lazım. Şu kurulan takımı hocanın oyun felsefesi bakımından ne oynanmak isteniyor anlatacak biri lazım. Bu takım set hücumu nasıl yapacak, ribaundta nasıl ayakta kalacak, kıslar geçilirse uzunlar savunmada nasıl ayakta kalacak?
Çizgi dışına düşen top için tribüne atlayacakla ona kuş uştu diye bakacaklardan, iki pota altını zor gidip geleceklerle, koşmaktan başka pek birşey yapamayanlardan bir karma olmayalım.

Takımı eşeledikçe başka bir eksiğini buluyorsun cidden. yemin ediyorum çok acayip, Haziran ayı bitmeden yangindan mal kaçırır gibi gidip halilovic ve yeboah aldık ya inanılmaz. yine söylüyorum, yeboah kredisi olan bir oyuncu adamın aldığı para belli rolü belli, büyük ihtimal 6. yabancı olacak. ama halilovic?.. halilovic nedir abi, alsan ne kazanacaksın almasan ne kaybedeceksin allah için. bizim yeni yeni yabancı transferlerine başlamış olmamız lazımdı. O iki çöp yabancı transferi yapılmamış olsa mesela ve biz ilk transfer olarak walden çekmiş olsak akabine radebaugh, şuan burda farklı şeyler konuşuyor olurduk muhtemelen. ama yana döne şurası eksik burası eksik çok kabız takımız 4'e kim gelecek halilovic'in açığını kim kapatacak diye dertleniyoruz. yani ne diyeyim ki. Devam, biricik şubemizin canı sağ olsun.

Bu arada Onuralp ismi acayip heyecanlandırıcı keşke alabilsek, iffe yerine kendisini tercih ederim bende + yerli oyuncu. ama Pana haberleri çıkmıştı hakkında.

Aslında piyasası düşmüş gibi geliyor bana, Fenerbahçe yada Valencia'ya gidecekti sözde ama ikisiyle de anlaşamadı. sonra Nedim yücel ile beraber Beşiktaş'a gidecek muhabbeti de döndü çok ciddi bir şekilde. bilemiyorum, olur da pana kendisine gitmezse hazır ismi Beşiktaş'a kadar düşmüşken kendisine gider uzun süreli kontrat yapardım.

Bu arada Onuralp ismi acayip heyecanlandırıcı keşke alabilsek, iffe yerine kendisini tercih ederim bende + yerli oyuncu. ama Pana haberleri çıkmıştı hakkında.

Aslında piyasası düşmüş gibi geliyor bana, Fenerbahçe yada Valencia'ya gidecekti sözde ama ikisiyle de anlaşamadı. sonra Nedim yücel ile beraber Beşiktaş'a gidecek muhabbeti de döndü çok ciddi bir şekilde. bilemiyorum, olur da pana kendisine gitmezse hazır ismi Beşiktaş'a kadar düşmüşken kendisine gider uzun süreli kontrat yapardım.
Pana ,Fener,Efesi geçip Onuralp alabilmek zor

Pana ,Fener,Efesi geçip Onuralp alabilmek zor
Abi fener ve Valencia vazgeçti diye biliyorum kendisinden. Efes'in de kendisine gideceğini pek sanmıyorum, Onuralp'de gitmek istemiyor galiba aralarında ne döndü bilmiyorum ama 2022 Mart-Nisan gibi görüşmüşlerdi onuralp ile ama onuralp istemeyip bursa ile sözleşme yenilemişti. dediğim gibi birkaç gün önce pana haberleri düşmüştü kendisi hakkında ama şu aralar bir şey yok gibi. olur da temmuzun 20-25'ine kadar sözleşme yapmazsa biriyle hemen giderim kendisine, ne kadar istiyorsa da veririm alırım bu riski. aradığımız o kendi skorunu yaratabilen 3 numara rolüne de fazla fazla uyuyor bence, eksik tarafımıza cuk diye oturur.

İyi bir 4 numara sonrası ilk etapta iyi bir kadro kurulmuş olacak. İyi kötü Euroleague tecrübesi olan 2 tane guard geldi. Neden yerliler yok sayılıyor? Yıllardır yerli rotasyonumuz kötü diyorduk olabilecek en iyi yerli kadrosu kuruldu. 3-4 tane yabancının eline bakan değil 8-9 oyuncudan eşit verim alınacak dengeli bir kadro kuruluyor. Bazı arkadaşları çok negatif görüyorum. Tabii ki herkesin kendi görüşü, saygılar.