Kingmad
0
Keşke alabilsekNigel Hayes tarzı bir dört numara bulmamız elzem.
Keşke alabilsekNigel Hayes tarzı bir dört numara bulmamız elzem.
Dediğin gibiyse bütçenin 4mDolar seviyesine çıkması lazım.Abi fener ve Valencia vazgeçti diye biliyorum kendisinden. Efes'in de kendisine gideceğini pek sanmıyorum, Onuralp'de gitmek istemiyor galiba aralarında ne döndü bilmiyorum ama 2022 Mart-Nisan gibi görüşmüşlerdi onuralp ile ama onuralp istemeyip bursa ile sözleşme yenilemişti. dediğim gibi birkaç gün önce pana haberleri düşmüştü kendisi hakkında ama şu aralar bir şey yok gibi. olur da temmuzun 20-25'ine kadar sözleşme yapmazsa biriyle hemen giderim kendisine, ne kadar istiyorsa da veririm alırım bu riski. aradığımız o kendi skorunu yaratabilen 3 numara rolüne de fazla fazla uyuyor bence, eksik tarafımıza cuk diye oturur.
O değilde Ergin Hocaya sınırsız bütçe verdiler galiba aldıkça alıyor.Biz Walden'i alınca beklettigi Panaya evet demiş demek
O kadar değil bence Yeboah ve Halilovic yerine 300 binlik 2 oyuncu takımı çok degistirebilirdi.Eurolig seviyesi filan denip tam tersine oraların oyuncuları olmadıkları ispatlanmış ve kafa üstü düşüşte olan gaurdlar,birbirinden yeteneksiz kanatlar, her takımın kolayca domine edebileceği ligin en yumuşak ve güçsüz pota altı. Hiçbir şekilde birbirlerini tamamlamayan bir takım. Yine sene ortasında yarısı değişecek ve boşa geçecek olan 1 yılda daha. Anlamadığım Erden Timur ismini verdiği takımın bu kadar saçmalamasına nasıl katlanabiliyor.
Walden’a kötü transfer diyemem. Hatta Yeboah ve Halilovic haricinde gelenlere tek tek bakıldığında kağıt üstünde hepsi belli bir seviyenin üzerinde oyuncular lâkin bu kadar rastgele alınmış isimlerden sonra ortaya nasıl bir takım çıkacak işte onu gerçekten çok merak ediyorum. Kadro mühendisliği?
Abi fener ve Valencia vazgeçti diye biliyorum kendisinden. Efes'in de kendisine gideceğini pek sanmıyorum, Onuralp'de gitmek istemiyor galiba aralarında ne döndü bilmiyorum ama 2022 Mart-Nisan gibi görüşmüşlerdi onuralp ile ama onuralp istemeyip bursa ile sözleşme yenilemişti. dediğim gibi birkaç gün önce pana haberleri düşmüştü kendisi hakkında ama şu aralar bir şey yok gibi. olur da temmuzun 20-25'ine kadar sözleşme yapmazsa biriyle hemen giderim kendisine, ne kadar istiyorsa da veririm alırım bu riski. aradığımız o kendi skorunu yaratabilen 3 numara rolüne de fazla fazla uyuyor bence, eksik tarafımıza cuk diye oturur.
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Sanki Buğrahan'a ciddi rol verileceğin de ötesinde Buğrahan'in üzerine takım kuruyoruz gibi bir durum var. İnşallah altından kalkabilir.