bayerndeki winstonmuDeğil ama geçen sene Euroleague'deydi.
bayerndeki winstonmuDeğil ama geçen sene Euroleague'deydi.
İlk Kızılyıldız hali gözümün önüne geldi bence aradığımız Guard olabilir dedim ama yanlış hatırlamıyorsam ağır bir sakatlığı oldu.
Bayern de geçen sene hiç dikkatimi çekmemişti. Bayern' in performansından da kaynaklı tabii bu durum. Umarım istediğimiz verimi alırız
Haha doğru tabi Corey Walden.
Bayern'de geçen sene çok izledim ortalama üstü oynadı bcl için gayet iyi transfer
Kral Bayern'in ilk tercihi nba çıkışlı Winston oldu tüm sezon Walden çok fazla istediği süreleri alamasada gayet iyi performanslar verdi ve dış şutu çok sağlam bi oyuncu senin de bildiğin gibiİnşallah beklenen performansı verir. Kızılyıldızda da çok skorer değildi ama Bayern' in lig istatistiklerine baktım şimdi. Guard olmasına rağmen 34 maçın ancak 10 tanesinde çift haneli skor katkısı var ve hiç 20 ve üstü sayı yok. Takım belki onun skor katkısı olmadan da iyi işler yapar o da takımı asist yönüyle destekler diyeceğim ama 4 ve üstü asist yaptığı maç sayısı da bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Tabii istatistik herşey değil ve umarım bu forma altında çok başarılı olur. Hepimiz için hayırlısı olsun. Zaten aradığımız Guard için bence savunma yönü daha önemliydi.
Pek tatmin olmadım hayırlısı olsun diyelim.Haha doğru tabi Corey Walden.