Goksenin Koksal mac oncesi roportajinda “Yeni kocumuz bu maca cikmayacak” dedi.
Yani bu demek oluyor ki Mitrovic yeni kocumuz oldu.Hayirli olsun diyebiliriz.
Yönetim büyük düşünmeye başladı sanki. Hayırlı olsunGoksenin Koksal mac oncesi roportajinda “Yeni kocumuz bu maca cikmayacak” dedi.
Bcl'de devam edeceğimizi sanmıyorum.hangi kulvarda yarisacagiz, ec'ye mi gececegiz yoksa bcl'de mi kalacağız onu da açıklasalar keşke.
Aynen öyle fazla iyimser ve daha çok futbol taraftarı bakış açısını çağrıştırıyor. Zaten minimum bütçe gereksinimini karşılaman gerekiyor öyle 3-4 milyon ile olacak iş değil.Partizan-Kızılyıldız derbi atmosferi bizden daha iyi. Sırp basketbol rekabeti ile bizim futboldan türeyen basketbol rekabeti karşılaştırılamaz bile.
Euroleague olaya daha geniş bir perspektiften bakıyor. Yani gelip de GS-fb rekabetine bakmaz.
Zaten gelecek sene yeni sponsor ile birlikte gelirlerin artacağı ve Dubai'den bir takımın geleceği de konuşuluyor.
Telekom Bonn takımına da ULEB'e katılması yönünde teklif yapıldığını okumuştum.
Dolayısıyla 3-4 milyon Euro bütçe ayırıp GS-fb rekabetinden dolayı bize wildcard verirler demek bana HİÇ AMA HİÇ gerçekçi gelmiyor.
CL sözlesmesi bittimi? benim bildigim CL sözlesmesi varken cikamiyosun yani cikarsanda ceza olarak baya bir para ödüyosun galibaEyüp Yıldız gelecek sezon da CL'de devam edilecek gibi bir şeyler yazmış bu kabul edilemez. Bu takım bir an önce Eurocup'a dönmeli ve orada şampiyonluk hedeflemelidir. önümüzdeki sezon EL oynayacağız diyen Erden Timur'a da duyurulur. Galatasaray futbol takımından ibaret değildir.
EL oynayacağız diyip CL'de devam etmek diye bir mantık olamaz. En azından Eurocup şampiyonluğu hedeflenmelidir.
sözleşme bitiyor opsiyon var denildi daha önce, sözleşmeden çıkıp EL oynayacağız gibi bir vaatte bulunduğuna göre çıkılabiliyor olması gerekir.CL sözlesmesi bittimi? benim bildigim CL sözlesmesi varken cikamiyosun yani cikarsanda ceza olarak baya bir para ödüyosun galiba
Yabancı oyuncu bütçesi ise kötü değil, olabilir.Mitrovic 'i 2.5 milyonluk bütçe ile mi ikna ettik yani? Hiç sanmıyorum. Aşırı komik olur.