Erkan Yılmaz ve Onur Alp Bitim ile görüşüyormuşuz. Onur büyük olasılıkla valencia yada malum şirket takımına gidecek ama şansımızı deniyoruz sanırım.
Son düzenleme:
Eyüp Yıldız'a saygım var ama benim çok güvendiğim bir kaynak değil kendisi .Eyüp yıldız hariç BCL'den devam edeceğiz diyen var mı? kendinden çok emin bir şekilde bcl'de ilerleyeceğiz demiş. ben hala inanmak istemiyorum, umarım Eurocup'a geçiyoruzdur. BCL ile devam etmek demek +2 opsiyon devreye girecek demek. yani 2 sezon daha bcl'deyiz demek. Allah korusun.
ben kendisine zerre inanmıyorum hatta bu söylemim yüzünden kaç kere engel yedim kendisinden Allah bilir. çok ozguvenli bir şekilde seneye şampiyonlar liginden devam edeceğiz demiş, ondan başka bunu söyleyen yok zaten. ya kendisi yine yanilacak yada ilk kez tutturacak ve biz çok uzulecegiz.Eyüp Yıldız'a saygım var ama benim çok güvendiğim bir kaynak değil kendisi .
Erkan Yılmaz iyi bir hamle olur. Onur Alp Bitim bize kalmaz gibime geliyor. Erkan Yılmaz ve Buğrahan Tuncer ve Sadık gidecekse onun yerini alabilecek Türk transferi bize baya level atlatır. En azından bu sene geç kaldık diye bir bahane olmayacak.Erkan Yılmaz ve Onur Alp Bitim ile görüşüyormuşuz. Onur büyük olasılıkla valencia yada malum şirket takımına gidecek ama şansımızı deniyoruz sanırım.
Erkan’in kontrati bitmiyor.Kontrati bitenler bunlar.Buradan bakabilirsiniz.Sozlesmesi bitecek yerli oyuncular :
1 Numara : Ismail Cem Ulusoy,Kartal Ozmizrak,Nikolov,Tayfun Erulku,Eray Aydogan,Can Korkmaz,Ismet Akpinar,Omer Utku Al,Can Ugur Ogut,Kenan Sipahi,Ridvan Oncel,Arca Tuluoglu
2-3 Numara : Dorukhan Engindeniz,Muhammed Baygul,Yigit Arslan,Can Maxim Mutaf,Tarik Biberovic,Enes Berkay Taskiran,Okben Ulubay,Canberk Kus,Birkan Batuk,Erdi Gulaslan
4 Numara : Berkay Candan,Nusret Yildirim,Metin Turen
5 Numara : Ege Arar,Egemen Guven,Troy Selim Sav,Muhsin Yasar,Samet Geyik,Deniz Kilicli,Dogan Senli,Semih Erden,Samet Yigitoglu
Bunu buraya da birakayim da belki kadroyu kuracaklara bir faydasi olur
Mesela Mitrovic'in basketbolunu da hesaba katarsak, şurdan kimler alınabilir yada alınmalı?Erkan’in kontrati bitmiyor.Kontrati bitenler bunlar.Buradan bakabilirsiniz.
Abi bence belli bir seviyenin ustundeki 4 yerliyi dusunmeden cekmemiz lazim suradan.Mesela Mitrovic'in basketbolunu da hesaba katarsak, şurdan kimler alınabilir yada alınmalı?
Muhaymin'den çok umutluyum. Acaba Koçun elinde nasıl bir seviyeye gelecek umarım kendisini kullanır hoca. onuralp'le aynı jenerasyondan geliyor, atletik bir oyuncu. neden onuralp kadar olamasın kiCan/Kenan/İsmet, - Muhaymin/Yiğit Arslan- Göksenin - Berk Demir, Muhsin. 5 tane direkt süre alabilecek yerli oyuncu yeterli olur.
Abi bence belli bir seviyenin ustundeki 4 yerliyi dusunmeden cekmemiz lazim suradan.
Ismet Akpinar,Muhammed Baygul,Yigit Arslan,Enes Berkay,Samet Geyik,Kartal Ozmizrak,Kenan Sipahi,Tarik Biberovic,Berkay Candan,Can Korkmaz..Su ekipten en az 4’unu cok isterim.
Mitrovic o oyunculara gore belli bir sistem oturtur bence.Bundan suphem yok.