2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Dış şutu olan net bir 4.5 ve hocanın tercihine göre Halilovic ya da Yeboah'ın açığını kapatacak doğru bir yabancı tercihiyle farklı şeyler konuşabiliriz. İsmet ve Buğrahan'ın performansı önemli ama ben olsam 6.yabancıyı atlet 5 numaradan yana kullanırdım.

Kim nederse desin 1 2 3 numaralarda Türkiyenin en atletik ve sert takımı olabiliriz.

Net şutör sayımız gayet iyi,savunmamız ciddi anlamda El seviyesinde takımın.

Transferdeki İlk 2 seçim olmasa muazzam yoldaydık

Geçen sene 2 tane iyi oyuncu ile play off yaptık. Bu sene iyi oyuncu sayımız gayet iyi bir iki yolda dokunuşla iyi yerlere gelicez diye düşünüyorum

Boyalı alanda üstünlük kuramayacak rakiplere şimdiden geçmiş olsun diyelim. Walden - Radebaugh - Yeboah üçlüsü karşısında ön alanda duvara çarpmış gibi olacaklar.

Almanya yetişen homegrown olmayan Mahir neden hala kadroda tutuluyor ki BSL de backup için mi?
Mahir yerine homegrown olmayan Ahmed Duverioglu en azından ligde +1 oynatırdı bizi.

Ya da tasarruf edilecekse Mahir yerine oyuncu alinmayabilir.

Bence Hoca Yeboah ve Sadığ'ı 4 kullanıcak 4.5 transferi yapılır 6 yabancı net 3 numara olur gibi şuan Mahir gittiğine göre

Üşenmedim Yeboah ın tek tek maçlarına baktım. Anadolu Efes maçı dışında çift hanelerde maçı yok. Çoğu maçta 1-2 asist ve ribauntla bitirmiş maçı. Ne akıyor ne kokuyor. 4 numara için ne sertlik var, ne atletizm. 3-5 ribauntluk maçı bile yok ki 4 numaraya kaydırılsın diyeceğim. 3 numara için, oyun kuramıyor, keskin şutör değil. Sadece savunmada agresif hepsi bu. Ben hala neden alındığını anlamış değilim.

Bence Buğrahan alındıktan sonra Yeboah hamlesi geldi. Geçen sene Turgay bey röportajında Buğrahan gelseydi orayı daha maliyeti uygun yabancı seçip geçebilirdik demişti. Bu sene Buğrahan geldiği için 150 k lık yeboaha gittik. Bence hata ama görüş bu sanırım.

Takımda gerçek bir 5 numara yok. Bizim önceliğimiz bu olmalı. Gerektiğinde Sadık oyunda yokken Samet ve Halilovic orayı yedekler. İki yabancı alacaksak Ekim ayından önce 4 ve 5 numara olur ama bir tane uzun alacaksak bu 4 numara değil Atletik ve savunması iyi pozisyon arasında kalmamış saf bir 5 numara lazım.