2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Dört numaranın guardtan daha erken bitmesini bekliyordum ben. Ama bazı alternatifler bekleniyor sanırım 4 numarada. Noua iyi ama bizim aradığımız adam değil. Bentil bence büyük overrated adam. Almam takımıma. Moneke kısa kalıyor 4,5 olmaz ama fark yaratacak profil. Başka isimler de var listede. Guarda göre biraz daha alternatifli liste mevcut burada. Hepsi Euroleague etiketli
Abi merhaba, guard alındığı takdirde bir yerliden çıkmamız mı gerekiyor?

Dört numaranın guardtan daha erken bitmesini bekliyordum ben. Ama bazı alternatifler bekleniyor sanırım 4 numarada. Noua iyi ama bizim aradığımız adam değil. Bentil bence büyük overrated adam. Almam takımıma. Moneke kısa kalıyor 4,5 olmaz ama fark yaratacak profil. Başka isimler de var listede. Guarda göre biraz daha alternatifli liste mevcut burada. Hepsi Euroleague etiketli
Abi listede jarell martin,mickey var mı?
Yada bizim aradığımız profilde bi 4.5 var mı listede.

Hocam tek bişey sorayım bizim ligden var mı listemizde?

Zor iş ama Jordan Mickey bizim ilacımız olabilir.
Çok zor iş. Diğer yabancılara 300-400 verilmisken tavan 400-500 u aşmamalı sıkıntı olur fazlası.

Para varsa Yeboah Halilovic upgrade edilseydi.

Daulton Hommes 'i çok beğeniyorum karakterli ve çalışkan bir oyuncu. Yeboah Halilovic varken her türlü 6 yabanci olacak zaten. Moneke Bentil abartilan oyuncular bence.

Son düzenleme:
Çok zor iş. Diğer yabancılara 300-400 verilmisken tavan 400-500 u aşmamalı sıkıntı olur fazlası.

Daulton Hommes 'i çok beğeniyorum karakterli ve çalışkan bir oyuncu. Yeboah Halilovic varken her türlü 6 yabanci olacak zaten. Moneke Bentil abartilan oyuncular bence.
Öyle bir şey yok ya kimin ne kadar para aldığı başka oyuncuları ilgilendirmez. Takımların planlamalarını GM'ler koçlar yapar, bu oyuncuların işi değil. Lundberg bile gelmeliydi fiyatından bağımsız bence dengeler vs bazı transferleri yapmamak için bahane olarak kullanılıyor. Denge Dengeoğlu tarzı bir yaklaşım bu.

Radebaugh ile Mickey/Lundberg, Yebeoah ile Mickey/Lundberg aynı parayı alacak değil.

Şu takımı kurtaracak transfer Lundberg/Mickey olur anca. O seviye bir kısa ve uzun gerekiyor. (Hedef Şampiyonlar Ligi'nde F4, kupayı almaksa)

Eğer Moneke'yi alabilirsek onu 3,5 olarak görüp, Yeboah'tan çıkıp 4,5 almak lazım.

Son düzenleme:
Jordan Mickey'in bize düşeceğini sanmıyorum ama bu seviye takım için büyük transfer olurdu. Mickey oyun tarzı olarak geniş rotasyonla oynayan takımlarda sorun yaşıyor ama 25+ süre aldığı, hücumda ilk üç opsiyondan biri olduğu takımlarda çok farklı seviyeye çıkıyor. En iyi oynadığı dönem Khimki'nin dağıldığı ve takımın Shved ve Mickey'in eline baktığı dönemdi. Şutunun iyi olması, rahatlıkla hem 4 hem de 5 oynayabilmesi önemli fark yaratır.

Devin booker bayern, ben bentil japonya ,mickey çok zor, yani bizim istediğimiz atlet 4.5 tarifine uyacak ve eurolig'ten bize gelebilcek isim bi tek jarell martin var( çok zor). Aklıma gelen Diğer isimler imkansız. Yada direk farklı bi profil alıcaz gibi.yani zaten kadro planlaması berbat yine yanlış hamlelere devam edicez gibi.Moneke alırsak ilk ay bir uzun daha almak zorunda kalıcaz. Bide takımda skorer bi isme ihtiyaç varken bi tane'de skorer yaratıcı bi isim alıcaz gibi duruyor. Yani baştan gömleği ters giydik ama bakalım mitroviç hocaya güvenim tam.