Bizim KOÇ hakikaten KOÇ muymuş bu sene belli olacak
yeboahı 4e kaydırman imkansız göksenini bile 4e kaydırmak yeboahı kaydırmaktan daha mantıklı olur öyle bir şey düşündüğünü hiç sanmıyorumBence Hoca Yeboah ve Sadığ'ı 4 kullanıcak 4.5 transferi yapılır 6 yabancı net 3 numara olur gibi şuan Mahir gittiğine göre
yeboahı 4e kaydırman imkansız göksenini bile 4e kaydırmak yeboahı kaydırmaktan daha mantıklı olur öyle bir şey düşündüğünü hiç sanmıyorum
Değil vallahi mantığı yoktu ama sevindim hem Mahir hem takım adına.İçine mi doğdu hocam? Korktum şimdi bak.
tahminim yeboahın 2.5 olarak düşünüldüğü benim izledigim yeboah potaya goksenin ve muhaymine nazaran daha keskin gidebilen ve ceza sutlari fena olmayan bir oyuncu muhtemelen 2.5 olarak düşünüyoruz 2 desen 2 degil 4 desen hayatta kayamaz 3 icin de o kadar meziyetli bir adam degilaz önce bunu paylaştım
Üşenmedim Yeboah ın tek tek maçlarına baktım. Anadolu Efes maçı dışında çift hanelerde maçı yok. Çoğu maçta 1-2 asist ve ribauntla bitirmiş maçı. Ne akıyor ne kokuyor. 4 numara için ne sertlik var, ne atletizm. 3-5 ribauntluk maçı bile yok ki 4 numaraya kaydırılsın diyeceğim. 3 numara için, oyun kuramıyor, keskin şutör değil. Sadece savunmada agresif hepsi bu. Ben hala neden alındığını anlamış değilim.
ben, Yeboahı nerede ve nasıl kullanacak hoca çok merak ediyorum
Ahmet pahalı bir oyuncu transferin tek mantıklı tarafı içeriyi kapatacak 5 i halletmiş oluruz. 4 numaraya daha esnek birini almamızı sağlar. 5 yabancı ile oynamak durumunda kalırız BCL de. 250 K $ gelmez ama Ahmet.Mahir gitti şimdi gidip Ahmet düverioğlunu almasınlar
Kesinlikle abi. Bi el atın şu salona bütçeye diyeceksin salonun ismini de socar arena yapacaksın takıma da versinler isim A.Ş kurulsun yönetici de atasın Socar. Petkim düşünce onu da pilot takımı yaparlar zaten. En kısa sürede Euroleague'de olursun. Socar'ın büyüklüğü bile yeter.Basketbolda A.S kurulup; Galatasaray Socar olarak yapilanip, salonu yapmaya baslayip, bir plan dahilinde Euroleague’e adim atsak. Tek eksigimiz butce ve salon. Euroleague de bir Fenerbahce - Galatasaray rekabetinin ne anlama geldigini bilir. Hayaller hayaller…
Baskete giden paralar da futbola gidiyordu abi, Liv hospital'in çeklerinin futboldaki transferlerde harcandığını duymuştum seneler önce. Keza doğa sigorta'nın verdiği para, 18-19 sezonunda Beşiktaş derbisinin galibiyet primi olarak kullanilmisti. yazık bu şubeye cidden.Galatasaray’da “bütün branşları kapsayan sponsorluk” deniyorsa; o para sadece futbolda harcanacak demektir.
Bunun en büyük örneği erkek basketbolda liv hospital sponsorken 5 milyon euroya Tarık Çamdal alınmıştı.Galatasaray’da “bütün branşları kapsayan sponsorluk” deniyorsa; o para sadece futbolda harcanacak demektir.
Nejat Sayman sağlık testinin geçemediği için iptal olduğunu yazmış.Angola Maccabi transferi iptal olmuş. Geçen sene müthiş katkı vermişti ksk ya