2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

yeboahı 4e kaydırman imkansız göksenini bile 4e kaydırmak yeboahı kaydırmaktan daha mantıklı olur öyle bir şey düşündüğünü hiç sanmıyorum

az önce bunu paylaştım
Üşenmedim Yeboah ın tek tek maçlarına baktım. Anadolu Efes maçı dışında çift hanelerde maçı yok. Çoğu maçta 1-2 asist ve ribauntla bitirmiş maçı. Ne akıyor ne kokuyor. 4 numara için ne sertlik var, ne atletizm. 3-5 ribauntluk maçı bile yok ki 4 numaraya kaydırılsın diyeceğim. 3 numara için, oyun kuramıyor, keskin şutör değil. Sadece savunmada agresif hepsi bu. Ben hala neden alındığını anlamış değilim.

ben, Yeboahı nerede ve nasıl kullanacak hoca çok merak ediyorum

az önce bunu paylaştım
Üşenmedim Yeboah ın tek tek maçlarına baktım. Anadolu Efes maçı dışında çift hanelerde maçı yok. Çoğu maçta 1-2 asist ve ribauntla bitirmiş maçı. Ne akıyor ne kokuyor. 4 numara için ne sertlik var, ne atletizm. 3-5 ribauntluk maçı bile yok ki 4 numaraya kaydırılsın diyeceğim. 3 numara için, oyun kuramıyor, keskin şutör değil. Sadece savunmada agresif hepsi bu. Ben hala neden alındığını anlamış değilim.

ben, Yeboahı nerede ve nasıl kullanacak hoca çok merak ediyorum
tahminim yeboahın 2.5 olarak düşünüldüğü benim izledigim yeboah potaya goksenin ve muhaymine nazaran daha keskin gidebilen ve ceza sutlari fena olmayan bir oyuncu muhtemelen 2.5 olarak düşünüyoruz 2 desen 2 degil 4 desen hayatta kayamaz 3 icin de o kadar meziyetli bir adam degil

Mahir gitti şimdi gidip Ahmet düverioğlunu almasınlar 🙂
Ahmet pahalı bir oyuncu transferin tek mantıklı tarafı içeriyi kapatacak 5 i halletmiş oluruz. 4 numaraya daha esnek birini almamızı sağlar. 5 yabancı ile oynamak durumunda kalırız BCL de. 250 K $ gelmez ama Ahmet.

3 e kayamayan 5 uzun çok fazla, gereksiz kalabalık olur, 3.5 vari bir 4 alınmazsa.

Son düzenleme:
Ucuz pahalı oyuncusu tanımında yıllık ücretini aldığı/alacağı ortalama dakikaya bölerek değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

150 K dolarlık oyuncu sezon ort. 10 dk. ise,
300 K alıp 25-30 dk sahada kalan oyuncunun aslında daha ucuza oynadığını söyleyebiliriz.

15 dk altında süre alan oyuncu takıma yada oyuna eklemlenememiştir veya dar bir rol oyuncusudur.

5 yerli 5 yabancı 10 temel oyuncu yeter aslında. Yanlarına 1 yada en fazla 2 rol oyuncusu olabilir. Hala yetmiyorsa oturmuyorsa takımı kuranlar hatalıdır. Havuz dar olduğu için yerliye göre yabancı seçilmeli.

Biz şimdi Halilovic ve Yeboah 'a göre oyuncu secmemeliydik.

Basketbolda A.S kurulup; Galatasaray Socar olarak yapilanip, salonu yapmaya baslayip, bir plan dahilinde Euroleague’e adim atsak. Tek eksigimiz butce ve salon. Euroleague de bir Fenerbahce - Galatasaray rekabetinin ne anlama geldigini bilir. Hayaller hayaller…
Kesinlikle abi. Bi el atın şu salona bütçeye diyeceksin salonun ismini de socar arena yapacaksın takıma da versinler isim A.Ş kurulsun yönetici de atasın Socar. Petkim düşünce onu da pilot takımı yaparlar zaten. En kısa sürede Euroleague'de olursun. Socar'ın büyüklüğü bile yeter.

Galatasaray’da “bütün branşları kapsayan sponsorluk” deniyorsa; o para sadece futbolda harcanacak demektir.
Baskete giden paralar da futbola gidiyordu abi, Liv hospital'in çeklerinin futboldaki transferlerde harcandığını duymuştum seneler önce. Keza doğa sigorta'nın verdiği para, 18-19 sezonunda Beşiktaş derbisinin galibiyet primi olarak kullanilmisti. yazık bu şubeye cidden.

Bir ara kripto para gelirimiz vardı 16 milyon dolar, o paranın 1 doları e spor'a kalan 15 milyonu basketbola gidiyordu sözde. geçen yıl bunun muhabbeti epeyce dönmüştü hatta Burak elmas, basketbola giden 15 doları futbola aktarmak için taklalar atıyordu bunları bizzati kulübe yakın duyumcu tayfadan okuyorduk hepimiz. Acaba o kripto para gelirleri duruyor mu, duruyorsa da nereye gidiyor. Hayrına 1/3'ünü şu şubeye akıtsanız nolur ki.

Bu arada şunu da söylemem lazım Corey Walden ve Paris Lee ikilisinden Paris Lee daha iyi bir tercih olabilirdi fakat 600-650 filan istemiş sanırım. Ayrıca bence Lundberg'e o teklifi yaptıysan biz bunun altından kalkamayız demeyip sonuna kadar zorlamalıydın.

Dört numaranın guardtan daha erken bitmesini bekliyordum ben. Ama bazı alternatifler bekleniyor sanırım 4 numarada. Noua iyi ama bizim aradığımız adam değil. Bentil bence büyük overrated adam. Almam takımıma. Moneke kısa kalıyor 4,5 olmaz ama fark yaratacak profil. Başka isimler de var listede. Guarda göre biraz daha alternatifli liste mevcut burada. Hepsi Euroleague etiketli