2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yeboah 3.5 olmaz. Yanlış beklenti dikey ziplamasi zayıf, siyahi bir oyuncuya göre atletizmi iyi değil.

3.5 alınacak demedim alınmalı yazdım. Telekom Palmer, Beşiktaş Matt Mitchell, Tofaş Homesley, Karşıyaka Martin'i almışken Galatasaray 'ın Yeboah transferi akıl alır değil. Umarım yanılırım.

Emmanuel Terry yeteneksiz atlet bir 4 numara bence pek beğenmem. Alex Tyus vari topu yere vuramaz şut yok pas yok. Oyun takibi iyi ribaund iyi vs. ama alan kaplamaz. Halilovic Terry ikilisi kisalara bağımlı olur. Ekmeğini taştan çıkaracak güç fizik dominantlik da yok. Bu hafta 4.5 netleşecek deniyor.

Ndour ne alemde bilen varmı sözleşmesi vs. Genel olarak aradığımız özelliklere bakınca kriterlere tamamen uyuyor. Pota altında her pozisyonda oynar ve ihtiyacımız olan pota altı sertliğini ve eksik olan atletizm ihtiyacımızı karşılar .

İlgilendiğimiz, daha sonra parasal sebeplerden dolayı caydığımız söylenen Iffe Lundberg ile BCL'deki rakibimiz Hapoel Jerusalem ilgileniyormuş; hatta bitirmek üzereymiş. Neyse biz Corey Walden aldık, süper (!)

İlgilendiğimiz, daha sonra parasal sebeplerden dolayı caydığımız söylenen Iffe Lundberg ile BCL'deki rakibimiz Hapoel Jerusalem ilgileniyormuş; hatta bitirmek üzereymiş. Neyse biz Corey Walden aldık, süper (!)

Bir GS sayfası bitirmek üzere demiş de orjinal kaynak olan İsrail sitesi görüşüyorlar demiş sadece bu arada Bolomboy'a da iyi bir teklif yapmışlar oyuncu Kızılyıldızi tercih etmiş

Kravish uzattı mı Malaga ile 1+1 di anlaşması, 3 luk de atmaya başlamış orda ayaklar ilk adımı kalıbına göre iyi ribaund fena değil 20 dk süre alır 4.5 oynar gibi geliyor.

Walden Munih'te Radebaugh Valencia'da gözden çıkarılmıştı nispeten ucuza almış olabiliriz. Iffe söylentisi olsa da bütçenin o kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. 300-350 K doları geçmeyiz sanki 4.5 için.