2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ben Bentil ile anlaşılması ama 2 katı paraya japonyaya gitmesi üzdü. 2-3 güne düşer demiş stop press ama daha önce de 2-3 güne dusecekti bakalım daha ne kadar sürecek bu 2-3 günler. son transferi de yapalım ondan sonra bakalım elde ne var ne yok, bu arada Allah rızası için halilovic'ten çıkmak için Kasım ayını beklemeyin ey şube yoneticileri eğer burayı okuyorsanız lütfen sesimize kulak verin. Yahu biliyoruz vallahi biliyoruz Ekim sonu en geç Kasım ortasi biz bu adama küfür kıyamet saydiracagiz, sizde haldir haldir 5 numaraya arayacaksınız. lütfen Kasım ayını beklemeyin şimdi yapın şu hamleyi bizim de umudumuz artsın.
Futbol da Arabistan basketbolda da son iki sezondur Japonya piyasası işi bozuyor.

Stoppressmedya yayınını ben de izledim. Burak Alaca kişisi Noua'yı epey sallama yapmış. Bentil'i de kulaktan dolma sallamış. Boşuna ortalığı karıştırdı. Umut'un dediğine göre ismi 2-3 güne düşecek açıklarımızı kapatacak tarzda iyi bir 4.5 bekliyormuşuz. Yani bir sıkıntı görünmüyor.

6.yabancı için Kasım ayını beklemeden ağustos sonuna kadar piyasa kapanmadan yapmak lazım. 4.5 zaten gelecek 3.5 lazım. Yeboah sadece ve sadece 2/3 oyuncusu.

4.5 ve atlet şutör 3.5 al, kasım aralık ayında zaten bir yabancı muhtemelen değişecek.

Hocam hicbir profesyonel kulupte hoca ben x oyuncuyu istiyorum demez. Benim ihtiyacim olan oyuncu profilleri bu der. Yonetim de hocaya scoutlarla beraber bir liste sunar. Hoca da icerisinden secim yapar. Iste Hoca Efes macina gitmis de; Yeboah’i cok begenmis de; illa istiyorum demis de, gidip hemen almislar. Bu senaryolari gececekler. Hoca istemisse; yonetimin veto yetkisi var. Turgay Bey’in direk sorumlulugu var iyisiyle kotusuyle.
Neden demez? Misal yeboah ı kafasına göre mi getirdi yöneticiler veya Ergin ataman vs ben bu oyuncuyu istiyorum diyemiyor mu? Ben anlamadım? Tam aksine diyebilmesi lazım. Olur olmaz o ayrı.

Maodo Lo çok istiyordum 1 numara için Milona ile anlaşmak üzereymiş.

Bize ilaç olucak adamdı.

Hoca belli oyuncuların ismini verir,Gm değerlendirir Hoca mesela Wilbekan,Nigel Hayes ,Tarık Jones ister Gm'de bütçemizi aşar diyip veto edebilir.

İstediği oyuncular bulunduğu klübün altında ise VETO yemeleri lazımdı.
Gm'miz o sırada Kerem Övetin dediğine göre çay demliyorken alınmış bu iki yabancı vasat oyuncu.

Haliloviç ve Yeboah kapısında takımlar sıraya girmişte bizimmi haberimiz yoktu.Bütçeni sen iyi oyunculara kullan 6 adam olarak ikisinden birini ucuza getir eyvallah diyelim.

Sözleşme yaptın bi hanutçuluk var ortada 1 yıl yaptın +1 nedir biri izah etsin

Neden demez? Misal yeboah ı kafasına göre mi getirdi yöneticiler veya Ergin ataman vs ben bu oyuncuyu istiyorum diyemiyor mu? Ben anlamadım? Tam aksine diyebilmesi lazım. Olur olmaz o ayrı.
Hocanin demesiyle getirmisler, ben de hocam bu oyuncuyu sen 1 kere gordun, bizim 2 yildir gozumuzun onunde, bizim daha iyi onerilerimiz var demesi gerekir. Her hoca ben sunu istiyorum diyebilir ama o zaman da aynen bugun haberi ciktigi gibi Itoudis ile Papagiannis haberleri gibi komisyon suphesi uyanir. Hele hem oyuncu kotu, hem hoca ve oyuncu ayni menajerlik sirketindeyse bu gayet supheli olur. Okan Hoca neden kendine sunulan listeden oyuncu seciyor ? Listeyi veto edebilir ama bana sunu alin gelin diyemez.

Yok bizimkiler illa EL etiketi olan birini alacaklar. Marka düşkünü şımarık liseli kafasındakiler yönetiyor bizim takımı.

Bütün EL takımları Eurocup'dan veya CL'den oyuncu alıyor, o pazarları inceliyorken bizim illa EL yapmış oyuncu takıntısı yapmamız çok saçma. Kendi kendimizi kısıtlıyoruz. Eksiklerimize uygun, iyi oyuncu alacağız bütün dünyadan olabilir bu isim illa EL reklamına gerek yok. Aslında EL'den düşen oyuncudan çok EL yapabilecek kalitede oyuncu kovalamak lazım. Geçen senenin lig MVP'si EL'den gelmedi ama oraya gitti mesela.

Bu arada Bentil işi olmazsa ben sevinirim. Bence eksiklerimizi kapatan bir profil değil.

Çünkü özellikle basketbol camiası tamamen bir menajer çöplüğüdür. İşi sadece gelen hocanın vereceği isme bırakırsan kendi menajerlik şirketinden 5 liralık oyuncuyu 10'a alırsın. Veya aynı paraya daha kalitelisini alabilecekken vasatına tamah edersin. Koç kendi elini zorlaştırıyor niye yapsın demeyin çünkü maalesef böyle oluyor. Bırakın bizim seviyeleri EL'de bile, büyük hocalar için bile böyle oluyor.

Çünkü özellikle basketbol camiası tamamen bir menajer çöplüğüdür. İşi sadece gelen hocanın vereceği isme bırakırsan kendi menajerlik şirketinden 5 liralık oyuncuyu 10'a alırsın. Veya aynı paraya daha kalitelisini alabilecekken vasatına tamah edersin. Koç kendi elini zorlaştırıyor niye yapsın demeyin çünkü maalesef böyle oluyor. Bırakın bizim seviyeleri EL'de bile, büyük hocalar için bile böyle oluyor.
Benim düşüncelerime tercüman olmuşsun. Daha bu sabah Giannakopuolos, Itoudis’in Papagiannis için 700k en yüksek teklifken 1.6 yıllık teklif edip; aradaki farkı menajerle bölüşeceğini açıkladı. Kimsenin günahına girilmez ama bu basketbol menajerleri özellikle mafya gibi. Neyse ki; hem Partizan hem Pana oyuna bas kaldırdı. İnşallah şu Misko’nun kafasını kopartırlar. Bu arada Misko kimin menajerliğini yapıyor onlara da iyi bakalım. Evet piyasanın çoğu oyuncusu onun elinde ama kimleri bize, kimleri kime veriyor iyi görmek lazım.

Benim düşüncelerime tercüman olmuşsun. Daha bu sabah Giannakopuolos, Itoudis’in Papagiannis için 700k en yüksek teklifken 1.6 yıllık teklif edip; aradaki farkı menajerle bölüşeceğini açıkladı. Kimsenin günahına girilmez ama bu basketbol menajerleri özellikle mafya gibi. Neyse ki; hem Partizan hem Pana oyuna bas kaldırdı. İnşallah şu Misko’nun kafasını kopartırlar. Bu arada Misko kimin menajerliğini yapıyor onlara da iyi bakalım. Evet piyasanın çoğu oyuncusu onun elinde ama kimleri bize, kimleri kime veriyor iyi görmek lazım.
Papagiannis network’ün oyuncusu, itoudis network’le çalışıyor. Misko ne alaka bu denklemde? Tam tersi misko ergin’in menajeri araları düzelmiştir Panathinaikos ile..

Giannakopuolos'un dediklerini ciddiye almam ben. Aynı açıklamada 700 ve 1.6 fiyatlarını verip oyuncu bizde kalacaktı annesi, babası oraya git dedi gibi abuk sabuk şeyler söylüyor. Bu konularda geçmişi kirli ne dediğini bilmeyen bir adam. Her şeyi geçtim Oly'nin 700 bin teklif ettiği Sloukas'a kimi kaynaklara göre 3.3 kimi kaynaklara göre 2.7'ye kendisi daha yeni aldı. Onun için ciddiye alınacak bir adam değil fakat sonuçta menajer işlerinin en kirli olduğu spor diyebiliriz kesinlikle basketbol için. Pazarlık nedir, ne değildir onu bilmem ama İtioudis'in Papagiannis ısrarı da bu açıdan temiz değil bence ama bu kadar oynayacak bir şey yoktur. Taş çatlasa 300 bin oynar fiyatlar.

taraftarın saçma sapan gazına gelip illa el etiketli oyuncu bakıyolarsa şubeyi kapatalım gidelim sene içerisinde 150 tane yangın yapılıyor hiçbiri ciddiye alınmıyor gidip bu el mevzsuna mı takılmışlar acaba? noua ve bentil felaket isimlerdi neyse ki gelmiyolar umarım poythrees profilinde birini alırız

taraftarın saçma sapan gazına gelip illa el etiketli oyuncu bakıyolarsa şubeyi kapatalım gidelim sene içerisinde 150 tane yangın yapılıyor hiçbiri ciddiye alınmıyor gidip bu el mevzsuna mı takılmışlar acaba? noua ve bentil felaket isimlerdi neyse ki gelmiyolar umarım poythrees profilinde birini alırız
Hocam Poythress profilinde biri alırsak 4 5 rotasyonunda Sadık'tan başka sayı atma potansiyeli olan bir adam olmuyo

Profil olarak bakıyorsan Bentil senin ihtiyacını karşılayacak bir oyuncu. Şut, ribaund, atletizmi olan iyi bir 4.5 numara. Olsaydı isabetli bir seçim olurdu. Ne vereceği de belli. Nasıl bir ihtiyacımız varmış ki başka, Bentil olmuyormuş bize. Tam aradığımız özellikler işte. Oyuncunun odaklanma sorunu vardır belki onu bilemem ayrı.