Kerem Övet’in Turgay Zeytingöz’ün kişisel PR’ını yaptığını mı düşünüyorsun? Benim düşüncem; gerekli gereksiz savunmasının sebebi bir sonraki sezon da bizim programa çıksın olayı. Geçen kötü niyetli olmadığını düşündüğümü söyledim ancak her konuda Çağlar’ı düzeltmeye yermeye çalışması ve bunu da Turgay beyi korumak için yapıyor olması hiç hoş değil. Daha kötüsü, ismini yazmak dahi istemediğim Fener holiganı kanalda “Ben amatör ruhla bu işi yapıyorum.” deyip olan biteni hızlı bi geçişle eleştirip devam etmesi.
Abi insanlar bu herifin peşinden "kerem abi kerem abi" diye koşmasa bu herif böyle rollenip kendini bir halt zannetmez. zamanında şubeyi küme düşüren insanların peşinden abi abi diye koşup onları da akliyordu, bugün geldiğimiz noktada geçen sezon ligde kalmak için Konyaspor maçını beklemiş takımın genel menajerini akliyor hala her ortamda. Alternatif bir kanal çıksa şu şube hakkında 3-5 kelam etse bu herifler de kendilerine çeki düzen verir. Sosyal medyada Galatasaray'ın amatör branşları, bu kerem ovet denen herifin tekelinde gibi bir şey. cidden öyle yani, insanlar tepki de göstermiyor. "Sen bu şubenin anasını ağlatan adamlara ve yöneticilere hala nasıl pr yaparsın" demiyor kimse, ortalık bomboş, herif de rahat rahat pr'ını yapıyor yöneticileri programına çıkarıyor işte.