• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Forum yönetimi olarak bir organizasyon yapılsa; Turgay Bey ve hocayla gelecek yıl ve yılların planlamasıyla alakalı görüşler alınsa uygun olur mu ? Eminim ki; buradan sorulacak sorular hem birilerinin kendi kişisel PR ını yapmasının önüne geçecek hem de her türlü soru önceden planlanmadan sorulacaktır. Yoksa 1 ay daha bekleyip; geleneksel yıllık körler sağırlar birbirini ağırlar programını izleyip hikayeler dinleyeceğiz.

Galatasaray basketbolu için bu forumdan eski ve köklü bir kişi veya kuruluş yok. Biraz üzerimizdeki tozları atıp; harekete geçsek?

J.Martin icin 2 isim bekletiliyor olmazsa diger isimleri de ogrenmeye calisacagim

Futbolu anladık da basketbolda ilgilenilen isimlerin paylaşılmaması hikayesi bana komik geliyor. FB-Efes elimizden mi alacak 4 numarayı? Ya da Euroleague takımları aman Gs almadan kapalım oyuncuyu mu diyecekler?

Futbolu anladık da basketbolda ilgilenilen isimlerin paylaşılmaması hikayesi bana komik geliyor. FB-Efes elimizden mi alacak 4 numarayı? Ya da Euroleague takımları aman Gs almadan kapalım oyuncuyu mu diyecekler?
Gizem yaratmak veya bir cacik bilmeyip biliyormus gibi davranip hava yapmak kadar etkilesim getiren birsey var mi abi internet ortaminda ? Onun ekmegi iste.

Dün geceden beri kulübe yakın isimlerle yaptığım yoğun görüşmeler neticesinde üç isimden ikisini öğrendim. Bu isimler kim mi? İŞTE O İSİMLERi yazamıyorum çünkü yazma dediler...

(50 beğeni gelirse yazarım)

Son düzenleme:
Gedson gelse keşke. Toreira ile çakı gibi orta sahamız olur.

Bakambu ve Kerem D. diyorlar , yarına yetiştirmeye çalışıyorlarmış , şampiyonlar ligi ön eleme listesi için.

dostlar yanlış başlığa yazıyorsunuz..

Değerli renktaşlar mevcut kadro tamamlandı. Benden çok daha iyi takip eden ve bu işi bilen arkadaşlardan rica ediyorum lütfen güzel bir değerlendirme yaparmısınız?

Plana güvenin yazmistim daha önce :)

Corey Walden’dan kimsenin haberi yokken resmi siteden bir anda cat diye aciklandi.4 numara transferi de bence bu sekilde olacak.Yine kimse birsey bilmiyor ve herkes olasilik dahilinde olan oyuncu isimlerini ortaya atiyor.Cat diye aciklarsak sasirmam.
Biz hep yazdik bunlari 😂

6.yabancı da alınacakmış. Umarım o bölge için bütçe kalmıştır ve üst düzey transfer yaparız.
Eğer 2,5 numara da alırsak neden şampiyon olmayalım?

Galatasaray NEF
C.Walden-Buğrahan T.-Ege Tan Y.
J.Radebaugh-İsmet A.
Göksenin-A.Yeboah-Muhaymin
J.Martin- Sadık Emir K.
Samet G.- Halilovic gibi bir kadro oluştu;
Z.Mitrovic coachingine çok güvenen birisi olarak Halilovic ve Yeboah'tan alacağı katkılar ile yerli oyuncu performansı pozisyonumuzu belirler. Savunma direnci yüksek bir takım oluruz hücum coachingle belirlenir.

Geri