2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Galatasaray NEF
C.Walden-Buğrahan T.-Ege Tan Y.
J.Radebaugh-İsmet A.
Göksenin-A.Yeboah-Muhaymin
J.Martin- Sadık Emir K.
Samet G.- Halilovic gibi bir kadro oluştu;
Z.Mitrovic coachingine çok güvenen birisi olarak Halilovic ve Yeboah'tan alacağı katkılar ile yerli oyuncu performansı pozisyonumuzu belirler. Savunma direnci yüksek bir takım oluruz hücum coachingle belirlenir.
Bu kadroya göre 3 ve 5 pozisyonlarında baya eksik kalmışız.
4 numara rotasyonu ligin en iyi rotasyonlarından biri.
Buğrahan da iyi katkı verirse bu seneden umutluyum.

Eğer Yeboah ve Halilovic gereksizleri yerine kaliteli kısa forvet ve pivot alırsak net şekilde geçen yıldan daha kaliteli takım olacağız. Bütün mesele koçun ve Turgay Zeytingöz'ün yaptığı hatayı anlayıp bu 2 oyuncuyla sezona başlamama kararı vermesinde. Eğer bunu yapabilirlerse ligde final oynar ve BCL'de şampiyonluk kazanabiliriz. Ama bunu yapmaz bu 2 gereksiz oyuncuyla sezona başlar üstüne Göksenin yeteneksizi de düzenli süre almaya devam ederse sezon içinde çok maç kaybeder çok saç baş yolarız.

İlk kez yerli rotasyonumuz oldukça kaliteli. Bunu çöpe atmamalıyız. Yeboah ve Halilovic sezon başlamadan kovulup yerlerine daha kaliteli oyuncular gelmeli. Yoksa geçen sezon olduğu gibi boğulmamak için çırpınır dururuz.

Bir fırsat olabilir. Yine aslında benim istediğim profil değil ama Bentil'den filan bayağı yeteneklidir. Kaliteyi yükselten bir iş olur

Fırsatı değerlendirmişiz. Dediğim gibi ben savunma açıklarını kapatacak bir şutör profile daha yakındın ama Martin bizim seviyemizdeki takımlar içinde fark yaratabilecek bir oyuncu. Senenin en güzel hamlesi. Geçmiş hamleler elimizi kolumuzu bu kadar bağlamış olmasa, daha umut ettiren bir çekirdeğin üzerine çeksek bayağı heyecanlandıran bir iş olabilirdi

ben lig başlamadan 6. yabancı olarak daha üst seviye. 2-3 oynayan, topa yön veren birinin geleceğine inanıyorum. ama Halilovic le lige başlarız.

Martin gerçekten çok iyi oldu. Hem şutu var, hem atletizmi var, hem de belli seviyede 5 numaraları da savunabilir. Bu sezon bol bol Sadık - Martin ve Samet - Martin ikilisi izleriz sahada. Bu noktada Yeboah'ın gelişimine kalıyoruz. Umarım topa yön verme işinde kendini geliştirebilir, hoca inanıyormuş.

Halilovic'in şutu ve biraz atletizmi olsa, pasörlüğü üzerinden ikili olarak umutlu konuşurdum ama Halilovic'ten sezon içinde çıkarız diye düşünüyorum. Oyuncu inşallah bizi yanıltır.

6. Yabancı yine kısa alırız büyük ihtimal(2.5 tarzı)
Eğer halilovic iyi katı vermezse ben ocak'ta haliloviç yerine bi uzun hamlesi bekliyorum.
Sonuçlar iyi olursa mutlaka değisim olur.
Tabi önce performansına bakmak lazım.
Gelicek 3 numara ise skorer olması şartoğlu şart. Tabi yönlendirme işini'de az buçuk yapsa yeter.

Fırsatı değerlendirmişiz. Dediğim gibi ben savunma açıklarını kapatacak bir şutör profile daha yakındın ama Martin bizim seviyemizdeki takımlar içinde fark yaratabilecek bir oyuncu. Senenin en güzel hamlesi. Geçmiş hamleler elimizi kolumuzu bu kadar bağlamış olmasa, daha umut ettiren bir çekirdeğin üzerine çeksek bayağı heyecanlandıran bir iş olabilirdi

Son düzenleme:
Yeboah-Halilovic'i alırken akıl tutulması mı yaşadılar bilemiyorum ama geri kalan kadro eldeki bütçeye göre fena iş değil. Özellikle yerli kadro iyi. Çok geç olmadan o ikisini daha iyileriyle değişme fırsatı olursa güzel bir sezon olabilir.
Yeboah ve Halilovic haberlerinden sonra oluşan tepkiyle ve NEF'in stat sponsorluğundan çekilmesiyle bütçe yükseltildi. O andan itibaren gelen yabancılar Walden, Radebaugh ve Martin.

Sezon başında Zeytingöz öylesine güzel bir planlama yapmış ki eğer yolda bütçe yükselmese kim bilir neler alacaktık.