iyi bir 2.5 numara alırsak ve sezon içinde halilovic beklentimizin üzerine çıkarsa veya yerine geç kalmadan bir hamle yaparsak bu takım her şeyi başarır bence.
Bu kadroya göre 3 ve 5 pozisyonlarında baya eksik kalmışız.Galatasaray NEF
C.Walden-Buğrahan T.-Ege Tan Y.
J.Radebaugh-İsmet A.
Göksenin-A.Yeboah-Muhaymin
J.Martin- Sadık Emir K.
Samet G.- Halilovic gibi bir kadro oluştu;
Z.Mitrovic coachingine çok güvenen birisi olarak Halilovic ve Yeboah'tan alacağı katkılar ile yerli oyuncu performansı pozisyonumuzu belirler. Savunma direnci yüksek bir takım oluruz hücum coachingle belirlenir.
Acaba 3 ve 5 e transfer olmaz mı? Gerçekten zayıf kaldık. Ne bileyim 5 no da insan bir siyahi basketbolcu arıyor Haliloviç ve Samet ile lig bitmez gibi.Bu kadroya göre 3 ve 5 pozisyonlarında baya eksik kalmışız.
4 numara rotasyonu ligin en iyi rotasyonlarından biri.
Buğrahan da iyi katkı verirse bu seneden umutluyum.
Olmaz bence abi.Acaba 3 ve 5 e transfer olmaz mı? Gerçekten zayıf kaldık. Ne bileyim 5 no da insan bir siyahi basketbolcu arıyor Haliloviç ve Samet ile lig bitmez gibi.
Olmaz bence abi.
6.yabancı 2,5 numara olur.
Bir fırsat olabilir. Yine aslında benim istediğim profil değil ama Bentil'den filan bayağı yeteneklidir. Kaliteyi yükselten bir iş olur
Fırsatı değerlendirmişiz. Dediğim gibi ben savunma açıklarını kapatacak bir şutör profile daha yakındın ama Martin bizim seviyemizdeki takımlar içinde fark yaratabilecek bir oyuncu. Senenin en güzel hamlesi. Geçmiş hamleler elimizi kolumuzu bu kadar bağlamış olmasa, daha umut ettiren bir çekirdeğin üzerine çeksek bayağı heyecanlandıran bir iş olabilirdi
Yeboah ve Halilovic haberlerinden sonra oluşan tepkiyle ve NEF'in stat sponsorluğundan çekilmesiyle bütçe yükseltildi. O andan itibaren gelen yabancılar Walden, Radebaugh ve Martin.Yeboah-Halilovic'i alırken akıl tutulması mı yaşadılar bilemiyorum ama geri kalan kadro eldeki bütçeye göre fena iş değil. Özellikle yerli kadro iyi. Çok geç olmadan o ikisini daha iyileriyle değişme fırsatı olursa güzel bir sezon olabilir.