2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hazırlık maçlarını beklemek lazım 6.yabancı için; performanslara göre 2.5-3 ya da 4,5-5 numara tercihi yapılır belki bambaşka bir eksik ortaya çıkar ona göre hamle yapılır.
Birde bütçe-fayda analizi yapmak lazım neredeyse S.LARKİN'in senede alacağı 3,2 Milyon USD tutarına kurulan bir kadro mevcut iken kağıt üzerinde fena iş çıkmamış gözüküyor.

En iyi hamle en sonda geldi. Lâkin temel bir türlü oturmuyor işte. Bu kadar para harcanıp, iyi oyuncuların geldiği sezona Yeboah ve Halilovic’le başlamayı hazmedemiyorum ben şahsen. Yazık yani başka bir şey diyemiyorum. Göz göre göre böyle bariz yanlışlar yapılması üzücü.

Kardiyak bir sorunu var muhtemelen ve belli bir risk olabilir riskin gerçekleşmemiş olması risk olduğu gerçeğini değiştirmez öte yandan bir şekilde Maccabi vazgeçecek yer aramış da olabilir ama öyle olsa ikinci bir değerlendirme falan olmazdı herhalde

Braian Angola'yı Maccabi ne yapacak, zaten gereksiz transferdi, muhtemelen sözleşmeden çıkmaya bahane aradılar.

Braian Angola'yı istemezdim, takıma oyun aklı olan biri lazım, aldığı her topu çembere atmak dışında düşüncesi olmayan bir oyuncunun artısından çok eksisi olur.

Soru Yeboah 4 e mi daha yakın 2 ye mi daha yakın?

Yeboah'ın streç 4 le alakası yok bence 2/3 oyuncusu. Dikey sıçraması potaya gidişi vs zayıf.

Yeboah bence 2.5 ve bize 3.5 lazım. Hayes Pierrre Todd Whiters vb adamlarla eslesebilecek oyuncumuz yok. Yeboah geçen sezon bu isimleri savunamadi

Son düzenleme:
Jekiri CSKA'ya gitmiş. 3 ve 5 numaraya transfer yapılmazsa koca sezon çöp olacak bu kadar net. Hoca ben Yeboah ve Halilovic'i oynatırım dediğine kanmayın. Oyunculardada belli bir yetenek ve kumaş olsa bu sözü anlarım ama ikiside sınırlı yetenek ve tembel oyuncular. O yüzden bu laflara kanmayın derim. Israrla 3 ve 5 numara istemeye devam. Bu iki oyıncunun ücretlerinide kim ya da kimler transfer ettiyse onlar cebinden versinler.

Mitrovic'in ısrarla oyun görüşü olan pivot isteğini Luka Mitrovic ile giderebilmiş olabilseydik çok daha memnun olurdum ama yerli ve yabancı dengesini bir arada düşününce bence ligin en iyi 4 takımından biriyiz.

Açıklarımızı kapatabilecek istediğimiz 4 buçuğu aldık ben de deli gibi istiyordum rahatladım valla emeği geçenlere saygılar. Çok kritikti çünkü muhtemelen uzun savunmasının tüm yükü bu hamleye kalacaktı zaten kendisini sezon içinde yüksek ihtimalle 5te izleriz bakın görün. Sadık kapatır 4ü. Üstelik duyduğuma göre diğer isimlerden biri Hommes'du. Diğer isimler Martin'in seviyesine yakın bile değildi yani. Güzel iş oldu arkamıza yaslanalım artık biraz.