2.5 numara olarak bahsettiğimiz hem skorer hem de kısa forvet olarak oynayabilen oyuncu olarak mı söylüyoruz?
Angola Maccabi'ye gidecekti ama yapılan tüm sağlık testlerini geçememiş galiba.Yeboah-Halilovic yerine
Karşıyakanın yolladığı Angola-Delgado ikilisi olsa her takımla kafa kafaya oynayacak bir takım olurduk
Hayır anlamadığım adam geçen sene maç kaçırmadıAngola Maccabi'ye gidecekti ama yapılan tüm sağlık testlerini geçememiş galiba.
Benimde anlamadığım konu o. Gerçi bizim ülkemiz de her şey mümkün.Hayır anlamadığım adam geçen sene maç kaçırmadı
Bence onur alp bize uygun bir oyuncu değil. Tamam çok yetenekli. Çok atletik ama çok top kullanan. Kendine oynamaya çalışan biri. Bize daha organizasyon özelliği olan. Top getiren. Şutu olan biri lazım.Onuralp Bitim'i almak çok mu zor? Erden Timur devreye girse keşke tamda şu sırada. Twitter da gündem falan yapamıyor muyuz
Onun savunma yapan versiyonu yok mu?Ben de dahil hepimiz aslinda Blake Schilb’i tarif ediyoruz iste Ah be reis keske olsan su takimda.
Var abi.David Hawkins adinda bir arkadasOnun savunma yapan versiyonu yok mu?
Caleb Homesley Schilb tarzı bir 2.5 numaraydı Tofaş aldı maalesef.Bu takima bir adet Blake Schilb lazim.Eger o tarz bir isim de gelirse ben bu sezondan cok umutlu olurum.
Evet kesinlikle.Bu sezon rakiplerin yaptigi transferler arasinda beni en cok uzen iki isim Homesley ve Enoch oldu.Yeboah ve Halilovic yerine bu iki oyuncuyu alsaydik su an net sampiyonluk adayiydik desem abartmis olmam.Caleb Homesley Schilb tarzı bir 2.5 numaraydı Tofaş aldı maalesef.