2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Abi son 3 transfer iyiydi de yapılan ilk iki transfer yüzünden son 3 transferin kaymağını adam akıllı yiyemeyeceğiz. Hala kafamizda tomarla soru işareti var oyun anlamında, rotasyon ne olacak takımı kim yönetecek alınan 6. yabancı kim olacak diye bir ton kafa patlatiyoruz. yeboah ve halilovic'in hesabı sorulmalı çok net.
 
Haliloviç ve Yeboah’ın bilmediğimiz bütün özelliklerini öğreneceğiz. Taraftarın düşüncelerini hiçe sayan, uydurma logoları kullanıp bunu savunan, her türlü Fener transferinde ücretleri az gösterip satışlarda ise bonusların inciğini cinciğini ekleyip toplam satış fiyatını abartan, Fenerli amigoların olduğu bir kanalın programına çıkması üzücü olacak.

Buradan bir çağrıda bulundum biz forum yönetiminin organizasyonuyla bu işi yapalıl diye ama bir ses çıkmadı.
 
Amatör şubelere vergi kullanma olayı basketbola faydalı olacaksa, eylülü ekimi beklemeden çekerim atletik 5 numaramı. Sezon içinde de iyi bir top yönlendirici ile başka şeyler konuşuruz.
 
1 kasım 2019’da yeni düzenleme yapılmıştı vergilere bildigim kadarıyla. Bu düzenlemeye göre iki farklı vergi vardı bir tanesini kulüp ödüyor digerini sporcu kendi ödüyordu.

Bugünkü mevzuda anladıgım kadarıyla kulubün ödedigi %20 lik stopaj. Mesela Galatasaray 35 mil € maaş bütçesi için 7 mil € stopaj ödüyordu. Bu para altyapı ve amatör şubelerde kullanılmak üzere geri iade edilecek galatasaray’a
 
Yeboah ve Halilovic 'e kulüp bulursak zarar en fazla 150K dolar olur. 6 yabancı yerine 5 kaliteli yabancıyı tercih ederim.

Yeboah Halilovic + 6. yabancı yerine iyi bir 4.5 ve 3 alırsak güçlenmiş oluruz ilk 5 anlamında
 
bir kere de yazın kurduğumuz kadroyla butun sezonu geçirelim, o kadroya sezon içinde yama yapmayalım. bir kerecik ya, sırf şunun derdinden kaçmak için bile yeboah ve halilovic'ten çıkılır yerlerine iyi transferler yapılır.
 
Tüm taraftarın karşı çıkacağı 2 transferi senenin en başında yapma hamlesi, başka takımda düşünülemezdi gerçekten. Senenin ilk resmi maçına forvetsiz çıkmak da yine kulübün bir başka geleneği.
 

Bosna Hersek'in oynadığı son milli maçlar. Skorlara tıklayıp bireysel istatistikleri görebilirsiniz. Halilovic milli takımında fena işler yapmamış bu arada, doğruya doğru
 
Ben 1-2 maça biraz bakmıştım da Yusuf Nurkic varken 4 numara oynuyor Halilovic ya da rakip 4 numarayı Halilovic savunuyor demek daha doğru belki de . Savunmada pek gayretsiz de gelmedi bana ama ne çok güçlü ne çok atletik olduğu için gayretli bile olsa savunmada sınırlı tabi
 

Üst