Transfer bittiğine göre Turgay Zeytingöz bir mecraya çıkıp sezon hakkında açıklama yapmalı yapar umarım.
En başta geçen sezon hakkında açıklama yapması gerekiyor. Tabiki de ahbap çavuş olmayacak bir programda.Transfer bittiğine göre Turgay Zeytingöz bir mecraya çıkıp sezon hakkında açıklama yapmalı yapar umarım.
O mümkün mü hiç? Kerem Övet'te yanında biter muhakkak.En başta geçen sezon hakkında açıklama yapması gerekiyor. Tabiki de ahbap çavuş olmayacak bir programda.
Maccabi Bonzie'den memnun. Sözleşmesi de yenilendi zaten.Keşke Yeboah+Holosko karşılığı da Bonzie-Colson filan alabilsek.
Jordan usher'e ne dersiniz, biz alacakmışız gibi bir hissiyat var bende onu alıp yeboah'ı 6. yabancı yapacakmışız gibi bir his. ama bu zamana kadar kontrat alamaması çok şaşırtıcı gömmek için söylemiyorum, iyi oyuncu neden kontrat bulamadı acaba.
BJK yeni koçu Alimpijevic'e neden Usher'i istemediniz diye sorulduğunda, bana zekasıyla oynayan oyuncu lazım tarzında bir şey demişti. Sanırım bundan çok tercih edilmedi.
kesinlikle katılıyorum. Doğru düzgün uzun olmadan, vasat yabancılarla ligi süpüren telekoma karşı kafa kafaya oynadık. kadro kadar hoca faktörüde çok önemli. ben hocaya güveniyorum.Geçen sene 2 kaliteli gerisi vasat oyuncularla doluyduk.
Bu sene net en iyi yerli kadrosu bizde net en sert savunma yapıcak 1 2 3 bizde,Hoca savunma takımı oluşturmak istiyor belli.
Çok açık net diyorum Buğrahan Takımı yönetebilirse yanına sağlam 3.5 eklersek CBL,TBL şampiyon olabiliriz
sene sonuna doğru baslayacakmis insaatlar. bence 2024 Mart nisan'ı bulur ya başlaması.Salon inşaatından bir haber var mı?