2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

bir kere de yazın kurduğumuz kadroyla butun sezonu geçirelim, o kadroya sezon içinde yama yapmayalım. bir kerecik ya, sırf şunun derdinden kaçmak için bile yeboah ve halilovic'ten çıkılır yerlerine iyi transferler yapılır.

Sanırım en son böyle yaptığımız zaman 2018-2019 (Tai Webster-Aaron Harrison-Auguste-Nigel Hayes-Jaka Klobucar-Marko Arapovic) sezonuydu.

Bosna Hersek'in oynadığı son milli maçlar. Skorlara tıklayıp bireysel istatistikleri görebilirsiniz. Halilovic milli takımında fena işler yapmamış bu arada, doğruya doğru

Bu tarz oyuncular skor üretmeden zaten oyunda kalamaz. Ki maç başına 13-14 top kullanıyor nerdeyse orda. Skor üretemediğinde sahada vereceği hiçbir şey yok. Yani ne savunmasından ne çabukluğundan yararlanabiliyorsun. Ki bizim de asıl takıldığımız konu o zaten. Skor üretemediğinde bile bir şekilde sahada olması gereken oyuncuyu olması.

Takımın oyununun ne olduğunu görmeden Yeboah ve Halilovic hakkında yorum yapmam. Mitrovic’in kafasında ne var? Bu oyuncuların oyun planındaki rolleri nedir? Belki antrenörün sisteminde makinenin parçaları olacaklar ve işleyen düzende değerleri artacak. O yüzden bekleme taraftarıyım ama tabi işler kötü giderse eleştiri de kaçınılmaz olur.

Bile bile lades diyip işler kötü gittikten sonra bir çuval incir berbat olmuş oluyor zaten. Sonra oturup sabaha kadar eleştirin. Bir faydası olmaz. Önemli olan sezona defosuz şekilde başlayabilmek.

Sıkıntı şu kamp yapıp hazırlık maçları oynayınca eylül ortası olacak oyuncu bulmak da eldekilere takım bulmak da güçleşecek.

Isiah Taylor Shanan Evans gibi Efes Valencia Zalgiris yapamayacak adamlar buyout ödenerek alınmak zorunda kaldı bu takimlarca. Sezon ortası transfer daha maliyetli ve seçenek kısıtlı oluyor.

Son düzenleme:
Futbolda transfer iyi güzelde, bizim atletik ve rakibi bezdiren beş numara işi unutulmasın. Halilovic ile sezona başlamak intahar olur. O beş numara gelene kadar futbolda pele maradonayı diriltip getirseniz önceliği basketbol olan insanlar için bir fark yaratmayacak. Öncelik sağlam blr 5 numara almak olmalı. Savunma defoları çok büyük olan şutu olmayan hadi şutu geçtim serbest atış bile atanayan adamı ne yapmaya aldınız merak ediyorum biri gerçekten çıkıp bunun mantıklı bir izahını yapmalı. Yapılmıyorsada o zaman kulübün paralarını har vurup harman savuranların sayısı çok fazla demektir.

Futbolda transfer iyi güzelde, bizim atletik ve rakibi bezdiren beş numara işi unutulmasın. Halilovic ile sezona başlamak intahar olur. O beş numara gelene kadar futbolda pele maradonayı diriltip getirseniz önceliği basketbol olan insanlar için bir fark yaratmayacak. Öncelik sağlam blr 5 numara almak olmalı. Savunma defoları çok büyük olan şutu olmayan hadi şutu geçtim serbest atış bile atanayan adamı ne yapmaya aldınız merak ediyorum biri gerçekten çıkıp bunun mantıklı bir izahını yapmalı. Yapılmıyorsada o zaman kulübün paralarını har vurup harman savuranların sayısı çok fazla demektir.
İyiye iyi, kötüye kötü hocam. Futbolda çok pis girdik kuşlara :) Dediğin gibi atletik bir pivot şart. Zaten hazırlık maçlarında ak koyun kara koyun belli olacak.

İyiye iyi, kötüye kötü hocam. Futbolda çok pis girdik kuşlara :) Dediğin gibi atletik bir pivot şart. Zaten hazırlık maçlarında ak koyun kara koyun belli olacak.
Futbolu buradaki çoğu kişi kadar sıkı takip edip çok iyi bilmiyorum, okuyup araştırdığım kadarıyla ve hala telaffuz edilen isümleri inceleyince gerçekten büyük işler yapılıyor. Bu arada Fenerbahçe Calathes ile yolları ayıracakmış deniyor, acaba ona da teklif götürsek nasıl olur tam ihtiyacımız olan top yönlendirici 😀 Ama öncelik tabi ki iyi bir 5 numara 😄

Turgay katılmamış herhalde programa. Anladığım koç istemiş ısrar etmiş Yeboah ve Halilovic için. Belki Turgay Bey de istemiyordu bu oyuncuları yönetim de.

Yeboah yetersiz ama 6.yabancı olarak tutulabilir. Ben tutmazdım 3 benzer kanadı ne yapacağız?

Ama Halilovic'in kalması telafisi mümkün olmayan bir pozisyonda ya süresi azalacak 5 yabancıdan birini atıl kullanacağız 6.yabancı yapsan olmaz 5 uzunu ne yapacağız, hiçbiri kanada kayamazken?

Eylül sonu Ekim başında oyuncu nerden bulacağız? G lig pahaliyken vs. 6.yabanciyi şimdi alsan nereye alacaksın? 3.5 mu 4.5 mu 2.5 mu? Sene ortası McGee vb oyunculara mahkum kalırsan.

Piyasada ağustos sonuna kadar firsat transferleri çıkabilir bulursan alacaksın. Sonra eldekilerin durumuna göre birilerinden çıkılır.

Radebaugh'u gerektiğinde 2.5 konumlandırabilirdik uyan bir profil araya bi Melo sıkıştırsak hücumda tıkandığımız her sekansta çözerdi işi. Her fırsatta sosyal medyadan gelebilirim mesajı veriyordu. Mitroviç'in savunma sevdasının kurbanı olarak adının bile geçmediğine eminim malesef. İstikrarsız şutörler Walden ve Rade'nin ikisinin de gününde olmadığı bir maçta nasıl bir çözüm üretecek göreceğiz.