Webb ile Yeboah bambaşka oyuncular ikisine de 3.5 dense de.Maccabi Webb'e 400 ödüyomuş 550 versek ikna ederdik gibi keşke Yeboah yerine düşünülseydi
Webb ile Yeboah bambaşka oyuncular ikisine de 3.5 dense de.Maccabi Webb'e 400 ödüyomuş 550 versek ikna ederdik gibi keşke Yeboah yerine düşünülseydi
Asvel Dee Bost’un sozlesmesini fesh etmis
haberi okur okumaz havalara uçtum. harika bir hamle. teşekkürler yönetim.
Bu konularda basketbol piyasasının dinamiklerine göre düşünmek elzem. Futbolla karıştırmamak lazım. Sezon içinde böyle teklifler gelebilir o teklif de Bost için reddedemeyeceği cinstendi. Kafasının karışması normal. Kafa karışıklığı ile maç satmayı birbirinden ayırmak gerek. Giderken bile içi acıyarak gittiği eminim. Bost bir Amerikalı oyuncuya göre fazlasıyla disiplinli ve özveriliydi. Asvel'le ilk maçına fb karşısında çıktıktan ve kazandıktan sonra maç röportajında bile "ben Galatasaraylıyım benim için maçın önemi büyüktü" dedi. Bost herhangi bir oyuncu değil.Sırf transfer olmak için takımı satan maç kaybetmesine sebep olan bost'un ne işi var tekrardan Galatasaray'da. Nereye giderse gitsin bizden uzak olsun. Karakteri sıkıntılı adamın işi yok bizde.