2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Instagramdaki paylaşımın altında biri dee bost olmadığı konusunda ısrar etmiş. sürpriz biri mi acaba

Ben de istemem Dee'nin olmasını. Takımın antrenman fotoğraflarında Halilovic'i hiç görmedim, belki benim körlüğümden dolayı da olabilir. Belki Halilovic yerine biridir.

Edit: Şimdi fark ettim de Halilovic milli takımdaydı :(
 
yani 1 haftadır bilinen şey için yaratılan heyecana bak hey Allahım. yarım saattir f5 yapmak dışında başka bir şey yapmadım. beklentiye girmiştim hata bende :(
 
yalnız ben yine de bir şekil bost'un bizle anlasacagini düşünüyorum. gideceği başka bir yer yok, taraftar nezdinde kendisine teveccüh çok fazla. mitrovic ile problemi yoksa mitrovic'in eski öğrencisi diyip getirebilirler. maddi fedakarlık yapar falan fırsat transferi ayağına tutup getirirler. hissiyat yani.
 
Boş boş işler ya boş adam mısınız siz ? Salak saçma algı yaratmışlar zaten milletin canı burnunda. Küfür yemek istiyorlar belli. Ve siyahi oyuncunun ne işi var o fotoğrafta ? Ayrıca eskrim emojisi ne alaka ? İlk atılan postun Sadık ile , hatta yerli bir oyuncu ile uzaktan yakından alakası yokken canları küfür istemiş.
 
Hala 5 numara sıkıntısına çözüm bulunmadı Halilovic'in dün biten olimpiyat elemeleri istatistiği 14 dakika ortalamada. 3 sayı 3 ribaund olmuş, gerçi milli takımının üçüncü uzunu konumunda o yüzden süre ve veriler açısından normal gibi görünüyor. Ama asıl büyük sorun şu ki Halilovic sahadayken Bosna Hersek milli takımının yediği sayı ortalması yukarı çıkmış. Maalesef daha önce söylenip yazıldığı gibi savunma konusunda zayıf olup yavaş kaldığı için rakipler direk üzerine oynuyor ve kolay sayılar buluyorlar.
 
Halilovic Yeboah Muhaymin oynatsan dert oynatmasan dert diyebileceğimiz; rolleri, verecekleri stabil/yeterli olmayan oyuncularımız. Ne combo forvet ne point forvet ne de caydırıcı pivot olacak gibi durmuyorlar.

Ilk gitmesi gereken Halilovic bence, 3 uzunla oynarız fiilen Kasımda yollar ayrılır. Kanat/kısa rotasyonunu 6 yabancıyla belki dengeleriz.
 
Son düzenleme:
Beşiktaş 18 yaşaltı oyuncular devsirmis fedarasyon ile birlikte. Tofaş da Ege Demir var ha keza. Nef pilot takımını kapatsak da 18 yaşaltı oyuncu devşirme pazarına biz de girmeliyiz.
 
nef pilot takımı neden kapatıldı hala anlamış değilim bu arada. göreve geldiği günden beri altyapı edebiyatı yapanlar daha 3. seneyi bile göremeden pilot takımı kapattı, altyapıdan ana kadroya çıkan bir tane bile oyuncu yok. Ege Tan çat pat süre aldı onu da Amerika'ya gönderdik. el oğlu şu konularda ciddi adımlar atıp topçusunu devşirirken bizim boyle yerimizde saymamız acayip sinir bozucu.
 

Üst