2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sadık konusunda da tebrik etmek lazım Nef'i. Muhtemelen maaşına iyi bir zam yaptık bu zammı da gelecekteki ufak bir buyout karşılığnda kendimize yansıtmış olduk bu vesileyle de 1 sene uzatmış olduk.
Sadık ve Galatasaray için de mantıklı olan buydu oyuncuyu buna ikna etmek buyuk başarı.

Dee Bost faydalı olur ama geçen sezon son 2 maçta yaptığı resmen sabote etmekti yakışmadı.

Kağıt üstünde atlet forvet yok, 5 numarada caydırıcı uzun yok.
 
Bost gayet cimbom sevdalısıdır. Sezon öncesi de EL'den teklifler gelmiştir ama kalmayı seçti ta ki takımın gidişatı umutsuz vaka olana kadar. Bu Bost'un hatası değil.

Atletik 5 konusunda benim de en çok istediğim bu evet ama Kerem de içerden aktardığı bilgide Yeboah'ın şov yapmadığı bir senaryoda malesef 6. yabancı için 5e zaten gidilmeyecek. 2.5 düşünülecek. E hal böyleyken Radebaugh 2.5 kaydırıp Bost çekmenin en azından bir mantığı oluyor. Ekim ayında vasat bir 2.5 getirirsek boş atmış olma ihtimalimiz daha yüksek olacak.
 
Bost şu an elinde telefon herkese sarı kırmızı kalpler yolluyor. Gs isterse gelirim yazdı bir mesajında. Fakat Mitroviç ile Monaco'dan kalma bir hesaplaşmasından dolayı istemiyormuşuz. O iş yaş oldu.

Bu arada J.Martin Big Smoke olmuş.
 
sürüyle dee bost haberi girildi. oyuncunun dönmek istediği ve fedakarlığa hazır olduğu yazılıyor. haberleri görünce niyeyse acayip doldum yaw, göz yaşları şap şap. isin mübalağa kısmı bu tabii ama uzun yıllar sonra ilk kez birisini bu kadar çok sevdik, şubeyi üstüne yaptık, taptık resmen adama. yalandan bir karşıyaka haberi çıkmıştı da kıyameti koparmistik. kaybetmekten inanılmaz korkuyorduk. bu Bost sevgisi çok başka bir sevgiydi tarifi olmayan bir sevgi. sonra sattı gitti o kısmına girmek istemiyorum. olur da dönerse bir daha o havayı nasıl yakalarız, nasıl barisiriz, o kendisini affettirmek için oyunu dışında neler yapar cidden merak ediyorum. ciddi bir fedakarlık yapmak zorunda ama o bir gerçek.
 
Lüzum var mı bilmiyorum. Zaten halihazırda bir sürü 1-2 oynayan oyuncun var. İhtiyacın olan asıl mevkii atlet uzun. Bu uzunlarla çok uzun soluklu bir randıman alamazsın takımdan. Bir sürü gard doldurup iyice şişirmenin alemi yok bence ama bilmiyorum.
 
Bost şu an elinde telefon herkese sarı kırmızı kalpler yolluyor. Gs isterse gelirim yazdı bir mesajında. Fakat Mitroviç ile Monaco'dan kalma bir hesaplaşmasından dolayı istemiyormuşuz. O iş yaş oldu.

Bu arada J.Martin Big Smoke olmuş.



İhtiyacımız ne Bost ne de 2.5.
5 numarada eksikliğimi bu kadar barizken başka yere hamle tüm sezonu çöpe atabilir. 5 numara Halilovic ve Samet ile geçmez tüm sezon. Oraya hamle şart oğlu şart. Hazırlık maçlarında belli olacaktır. Öncesinde hamle yapmamak lazım.
 
Takımın 3 ve özelikle 5 numara sorunu varken dee bost hamlesi çok gereksiz. Zaten iyi bir şekilde ayrılmadı, takımdan gitmek isteyebilirsin bu doğal olarak hakkıdır ama gitmeden önce yaptıkları, hatta kendini kovdurmak istercesine yaptıkları, taraftarlara sosyal medyadan cevap vermesi ve maç içindeki hal tavır hareketleri en hafif tabirle oldukça olumsuzdu, dost iyi günde değil kötü günde belli olur. Burası Galatasaray spor kulübü herkes gelir geçer önemli olan kulübün varlığını koruyup en iyi şekilde sürdürmesidir, o yüzden gelmesine gerek olduğunu düşünmüyorum kendisine bu kulübe verdiği emekler için teşekkür eder kariyerinde başarılar dilerim.
 
Ben Bost'u oyuncu başlığında çok sert eleştirmiştim gidiş süreciyle ilgili.Şu an farklı bir şube yönetimi olsa ve transferlerimizi yapmamış olsak belki düşünülebilirdi.Senin oynadığın takım kötü kurulmuş olabilir,sana çok iyi teklif gelmiş olabilir fakat zorla seni göndermeleri için tavır takınamazsın.Bost bu yüzden haksız.

O süreci ise yönetimin kötü yönettiğini düşünüyorum.Ciddi bir disiplinsizlik olana dek oyuncuyla iyi iletişim kurulup süreç iyi yönetilebilirdi.

İnsallah bir mucize olurda Halilovic'î yedek oturtacak atletik ana bir uzunla sezona başlayabiliriz.
 

Üst