Kervan yolda düzülür !
Walden: Takımdaki en potansiyelli oyuncu, özellikle atarak başladığı sezonlar tadından yenmiyor, koç gereğinden az kullanıyor, EL'den talip çıkar kaçarsa şaşırmam, direksiyonu vermek takım senin demek lazım.
Martin: Öncelikle şunu söyleyeyim oyununu hala bulamadı, biraz ağırlaşmış gibi de geldi bana ama roller oturunca gerekli katkıyı verecektir, koçun rotasyonu geniş tutması da oyununu bulma konusunda işi zorlaştırıyor, sürekli farklı partner ve 5'lerle oynuyor sersemledi adam, kalitesini ortaya koyacağı dönemi bekliyorum.
Rade: Geldiği günde aynı fikirdeydim, takım oyuncusu, eline ver oynasın dersen verim alamazsın, sistemi oturan takımlar için çok değerli bir parça.
Haliloviç: Ben gereğinden fazla tepki gösterildiğini düşünüyorum, şu konuda katılırım maaşı bir tık yüksek ama kesinlikle vereceği belli olan net bir isim, çıtası çok yüksek değil ama rotasyonun sezon boyu önemli parçası olur.
Yeboah: TBL'de bizim dışımızda hiçbir takım almazdı, çok net yetersiz, gereksiz, vizyonsuz, kalitesiz bir transfer akıl tutulması, tek artısı sözleşmesinden çıkmak çok kolay, o yüzden en kısa sürede yollanıp, skorer atlet bir 3 numara alınmasını 4 gözle bekliyorum.
Yeboah her türlü gidecek zaten gittiği durumda 5. ve 6. yabancıların pozisyon olarak beklenilmesi gerek, sebebi basit hoca oyununda esneklik sağlayacak mı ? Yoksa çağın gerisinde kalan atletizmden ve hızdan uzak bir oyun anlayışla sonunumu getirecek ? Sonuç ne olursa olsun atletizm seviyemizi ve hızımızı 1 tık yukarı çekecek oyuncular lazım. Ben 3 numara alır, son yabancı hakkımı Martin'in form durumuna göre karar verirdim.