Max Heidegger nbaden gönderilmiş dün itibariyle bakalım kime kaptiracagiz
Transfere izin verilmediği için sahada hiçbir şey yapmayan adamı geri gelsin istemem açıkçası.
Takımını yarı yolda bırakan bir kişiyle hala görüşme yapmak nasıl bir akıl tutulmasıdır anlayamıyorum. Bize uzak olsun yoluda açık olsun.
BCL de yabancı statüsünde ancak 5 yabancıyla devam edilecekse olurdu Düverioğlu ve İsmet nedeniyle.Ahmet Düverioğlu Çağdaş Bodrum’da
Bizde iş yapmaz mıydı?
Bence de gelmemeli. Bir teklif daha alsa aynı şeyi yapmayacağının garantisi var mı? İyi oyuncu ama profesyonel değilDee Bost bizden gitmeden önce fikrimi söylemiştim.Bost profesyonelliğe yakışmayan tavır edindi gidebilmek için.Ayrılış sürecinde takımı zor durumda bıraktı.Bu tarzdaki sorunlu oyuncular kim olursa olsun kulüple anılmamalı bile.
Fakat yönetimin o süreci kötü idare etmeside geçen sezonki hatalardan birisiydi.
Ben Turgay bey varken gelenede,gidenede şaşırmam,sporcu olsun veya olmasın.
Heidegger konusunda ise hemfikirim.
Turgay Beyi başarılı bulmuyorum. Kendisi de kabul eder. Sadece Turgay Zeytingöz değil bu arada, ondan önce Harrison Auguste Hayes Whittington varken de BCL den erken elendik.Transfer yapılmamalı. Şubenin başındaki o şahıs pılını pırtını toplayıp gitmeden bir kuruş bile harcanmamalı. Bütün menajerler sırtımızdan zengin oldu iki senede çürüğünü bize kitleye kitleye.