2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Lundberg aşağı yukarı 1M ile gelecekti sanırım. Bütçemizin 3-4M civarı olduğunu düşünürsek nasıl %80 oluyor anlamadım.
Transfere gelirsek ; 3-4 tane guard tipi oyuncu alıyorsun, yaptığın açıklama: ''1-2 oynayabilen oyuncuya ihtiyacımız var''.
Zeytingöz'ün Eurolig açıklamalarına gelirsek ; yine Andersen'den Masallar...
 
Gerçekten basketbol sevdalısı ve basketbolu bilen bir yönetim olmadıkça ve salon projesi hayata geçirilmedikçe bizler daha çok masallar dinleriz. Gerçekçi hedefler koyarak bütçe artışı yapmak gerekiyor. Galatasaray spor kulübüde erkek kadın ve tekerlekli basketbol branşları için oyuncu yönetici vergi herşey dahil toplam bütçe 10 12 milyon euro bandında olmalıdır diye düşünüyorum.
 
Eski günlerinde olmadığını kabul etmekle birlikte; Manisa'nın 3 numarasının James Anderson, bizim 3 numaramızın Yeboah olması inanılmaz can sıkıcı. Fiba Şampiyonlar Ligi seviyesinde her türlü iş yapardı Anderson. Hem görev adamlığını hem skor işini yapabilen bir oyuncu. Sakatlık sorunu yoksa alınabilirdi.
 
İlk sorum, boştayken neden kendisini almadık?

İkinci sorum, sistemimize uyacağına nerden kanaat getirdik ve kendisine gittik? transferden sorumlu olanlar oyuncu aramaktan mı kaçıyor yine yoksa hoca mı istedi? ha banvit'ten almişiz ha Galatasaray'ın geçen yıl ki oyuncusunu almışız.

Üçüncü sorum, en az Arroyo kadar benimsenip sevildiği ve taraftar gözünde şubenin anahtarının teslim edildiği bir dönemde bizi yarı yolda bırakıp gitmek isteyen, hatta transfere izin vermedik diye maçları satan ve sahada yokları oynayan birini yeniden bu forma altında izlemek midesizlik değil midir? profesyonellik denecekse de öyle profesyonelliğin içine edeyim. bence yine yapmak için transfer yapacaklardı, baktılar Bost'un Fransa'da sözleşmesi kısa süreli gidip onu getirelim taraftarın da sevdiği bir sima dediler herhalde. başkasına gitmeliyiz. Bost defteri kapanmalı artık.
 
Dee Bost bizden gitmeden önce fikrimi söylemiştim.Bost profesyonelliğe yakışmayan tavır edindi gidebilmek için.Ayrılış sürecinde takımı zor durumda bıraktı.Bu tarzdaki sorunlu oyuncular kim olursa olsun kulüple anılmamalı bile.

Fakat yönetimin o süreci kötü idare etmeside geçen sezonki hatalardan birisiydi.

Ben Turgay bey varken gelenede,gidenede şaşırmam,sporcu olsun veya olmasın.

Heidegger konusunda ise hemfikirim.
 
Dee Bost bizden gitmeden önce fikrimi söylemiştim.Bost profesyonelliğe yakışmayan tavır edindi gidebilmek için.Ayrılış sürecinde takımı zor durumda bıraktı.Bu tarzdaki sorunlu oyuncular kim olursa olsun kulüple anılmamalı bile.

Fakat yönetimin o süreci kötü idare etmeside geçen sezonki hatalardan birisiydi.

Ben Turgay bey varken gelenede,gidenede şaşırmam,sporcu olsun veya olmasın.

Heidegger konusunda ise hemfikirim.
Bence de gelmemeli. Bir teklif daha alsa aynı şeyi yapmayacağının garantisi var mı? İyi oyuncu ama profesyonel değil
 
Transfer yapılmamalı. Şubenin başındaki o şahıs pılını pırtını toplayıp gitmeden bir kuruş bile harcanmamalı. Bütün menajerler sırtımızdan zengin oldu iki senede çürüğünü bize kitleye kitleye.
Turgay Beyi başarılı bulmuyorum. Kendisi de kabul eder. Sadece Turgay Zeytingöz değil bu arada, ondan önce Harrison Auguste Hayes Whittington varken de BCL den erken elendik.
Transferi isteyen öncelikle koçtur. Yerlileri Zeytingöz almıştır yabancıları Mitrovic. 10 iyi oyuncu (Muhaymin hariç) olmasına rağmen halen yabancı isteniyorsa roller oturmamışsa önce Mitrovic sonra Zeytingöz sorumludur. Pistolis dönemi arada yapılan Hummer transferi için de aynı fikirdeyim. Koç 5 yerine 4 istedi denmişti Hummer gelirken. Sezon başı planlaması ise Turgay Beye yazar tabi. Galatasaray yönetimine Erden Timur’a sormak lazım. Art niyetli olduğunu sanmıyorum bu arada komisyon vs.
 
Max Heidegger Avrupa'ya dönecektir nasıl alamıyoruz anlamıyorum.
Radebaugh kanat oynar mı, Radebaugh Göksenin Yeboah Muhaymin fazla.
Muhaymin kiralanmalı, oynayarak açılmalı bizde kalırsa 5-10dk ort.süre zor bulur.
Yeboah 'tan strech 4 olmaz, Martin'in yapamadığı hareketli enerjik şutör 4 rolünü yapamaz.
Martin ya biraz olsun toparlanmalı yüzdeli oynamaktan bahsetmiyorum. Enerjik ve oyunun içinde olmalı 2-3 kilo vermeli kilolardan dengesini bulamıyor, ya da yollar ayrılmalı. 300 K veren çıkar EL den. Martin yerine çember koruyucu atlet uzun Yeboah yerine 3/4 alınabilir.
 

Üst