Arkadaşlar biz boşuna üzülüyoruz. Bu yönetim bu hocayı yollayamaz. Biz de kahırlanmaya devam ederiz..
Kerem Övet denilen şahsiyetmi tek başına. Transfer yaptırıp Hocayı göndericek Kapatalım şubeyi ozamanKerem Ovet, burada konustuklarimiz icin 3-5 kisi kendi aranizda konusun derken; kendisine tepki gostermistim. Aslinda cok hakliymis, 3-5 kisi kendi aramizda konusuyoruz. Degisen hic birsey yok ve olacagi da yok. Sen, ben her hafta kahrolurken; birileri yeni bir transfer uzerinden ne indiririmin hesabini yapiyordur su an.
Verilen sozleri hatirlatmak gerekirse:
- Salon insaatina baslayacagiz.
- 3 yil sonunda Euroleague’e girecegiz.
- Her yil Basketball Sampiyonlar Ligi’nde final
- Turkiye’de en az yari final
- Altyapi yatirimi ve A takima oyuncu cikarma
Sonuc:
- Salon insaati her zamanki gibi secim vaadi olarak kaldi.
- BCL’den 500 bin euro fazla alacagiz diye sozlesme uzatildi. (Eurocup uzeri Euroleague hedefi konmadi.)
- BCL’de birak finali grup asamalarini bile gecemedik.
- Ilk yil haric Turkiye’de basarisiziz. Ilk yil da da basarili degildik, yari final oynamak benim icin basari kriteri degil. Ancak ilk yil harcanan paraya gore oldukca verimliydik.
- Altyapi projesi 2 yil icinde kapatildi.
- Ege Tan haric hicbir oyuncu A takimda oynayacak seviyeye gelmedi ki; o da zaten gitti.
Eski tas, eski hamam. Uzmeyin kendinizi.
Transfer yapip hocayi gondermekle cozulecegini mi dusunuyorsunuz subedeki sorunun ? Kerem Ovet’i savunmuyorum ayrica, subenin taraftar dahil basibos oldugunu aksettirmeye calisiyorum.Kerem Övet denilen şahsiyetmi tek başına. Transfer yaptırıp Hocayı göndericek Kapatalım şubeyi ozaman
O da bir şey mi çoğu kişinin beğenmediği David Kravish Malaga'nın Real Madrid'i deplasmanda yendiği maçta 23 sayı ve 6 ribaund ile oynadı, takımın en skoreri oldu.Bugün İspanya Liginde
Murcia Barca yı yenmiş.
Bizim büyük hocamızın beğenmeyip yolladığı
Dylan Ennis: 19 sayı, 5 asist le oynamış.
Şu adam 2 ve 3 numarada fark yaratırdı
Ama biz daha iyileri diye
Yaboah Walden ve redebaugh yı aldık..
Her sene sil baştan olduğu için normal. Bence bizde taktiksel olarak değil mantalite sorunu var.O oyuncular bizde olsa çok farketmezdi bana göre. Türk takımlarının ve basketbolunun genel sorunu. Takım oluşturma ve taktik konusunda kötü takımlar ortaya çıkıyor.
Murcia'da Troy Caupain de var eski Daçkalı.
Ennis'in parasını ödemediğimiz için gitti.Bugün İspanya Liginde
Murcia Barca yı yenmiş.
Bizim büyük hocamızın beğenmeyip yolladığı
Dylan Ennis: 19 sayı, 5 asist le oynamış.
Şu adam 2 ve 3 numarada fark yaratırdı
Ama biz daha iyileri diye
Yaboah Walden ve redebaugh yı aldık..
Ben hoca istemedi diye biliyorum.Ennis'in parasını ödemediğimiz için gitti.
Evet oda var.6 yabancı var birileri gitmeden kimse gelmez
McCormak bence daha iyi hemde daha ucuz ama bende almam. Buyout isterler illa birini alacaksak oturu iyi olur. Ama bizde'de para yoktur helle bu menejere transfer yaptırmak intihar olur.Aradigimiz pivot kesinlikle McCormack olmamali.. Halilovic mi McCormack mi derseniz ben emin degilim ikisini de almam sanirim.