2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Öyle. parasını kaldıran kaldırdı etkileşimini alan aldı. sayfalar "biz getirttik" diye rollenip kendini bir halt sandı. artık gitse ne gitmese ne. zaten belliydi böyle olacağı Bost'tan kurtarıcı olmaz. Fransa'nın alt sıra takimlari bile elemana deneme kontratı verdi ya biz gittik kurtarıcı diye aldık bu adamı, neyse. Gitmesi gerekenler gidiyor diyip sevineceğiz artik ne diyelim.
 
Bu işten parasını kaldıran kaldırdı zaten ordan sonra Bost gitse ne olur gitmese ne olur :)
Menejeri ile gs basket sayfaları iyi çalıştı sosyal medyada😂. Adam beleşten 175 k para alıp tatil yapıcak. koç'a tazminat vermemek içinde oyuncular koçu seviyor kalsın falan haber çıkarıyorlar. Yani gülsem mi ağlasam mı şubenin haline bilemedim??!!!!!.....
 
Kadromuzu oldugundan iyi goruyoruz ancak kadro kimya olarak oturmadi. Besiktas ile karsilastiranlar var ben Besiktas’a koc olsam acikcasi bizim takimdan hangi oyuncuyu Besiktas’a alirsin deseler rol oyuncusu olarak Bugrahan ve as oyuncu olarak Sadik ve Radebeugh derim kalanlardan bir ihtimal Samet’i Turk diye alirim. Kadro playoff ikinci 4’luk grubunu zorlayabilecek seviyede bir kadro ve ne yazik ki Besiktas’in cok gerisinde butceden dolayi degil bu yonetimden dolayi oldu. Belki biz daha cok para bile harcamis olacagiz sene sonunda umarim play off yaparlar.
 
Son çeyreği izledim gözlerim kanadı yemin olsun.
Çember altına bir ya da iki defa top indi.
Ne kadar çer çöp varsa toplamışız.
Kervan yolda düzülür mantığı ile iş yapmaktan usanmadık.
Kökten temizlik lazım.
Gs ye üst aldım son çeyrek atılan sayıya oynanan oyuna bak öndeyken galibiyetine de bahis aldım.
Her anlamda loser kulübüz amatör branşlar özelinde.
 
Yumuşak ve istikrarsız Buğrahan yerine Erten Gazi olsa takım ciddi anlamda rahatlardı. Buğrahan var diye Radebaugh alındı. Olmasa Radebaugh tercihi yapilmazdi.
Walden 'a inanamıyorum ritm bulamadı bir türlü zorlama atıyor çoğu zaman ama yine de açıklanamaz bu durum.
Bost ve Martin fiilen olmayacak muhtemelen. Kalan 6 yabancıyla devam gibi görünüyor.
Bost yerine Kyle Allman nasıl kaçırılır akıl almıyor. Radebaugh kadar savunma potansiyeli olup daha iyi hucumcu olan Allman Bost yerine alinabilirdi.
Şaka gibi ama takımın halen point guarda ihtiyacı var. Bost gider Walden ve Radebaugh ile de olmuyor. Bir de tabi koç lazım.
 
Hakan Demir geleceğine Mitrovic kalsın yada Yakup hoca gelsin. Hakan Demir nedir abi.

Gerçekten. İyice Anadolu takımına döndürdüler takımı. Kaliteli ve kariyerli bir yabancı koç gelmeyecekse altyapıdan bir koçla sezonu kapayalım. Mayıs ayında elimizde daha fazla seçenek varken koçu seçelim (tabi yeni başkan ve yönetimle) . Hakan Demir gelse ve sonrasında takım 1-2 galibiyet alsa gelecek sezonda onunla devam etmek isteyecekler. Aynı Ekrem Memnun'la yaşadığımız gibi gelecek sezonumuz da çöpe gidecek. Kariyerinde hiçbir başarısı olmayan 55 yaşındaki adamın bizimle işi olamaz.

Bu arada , eğer Andreas Pistiolis'e teklif giderse "Dursun Özbek ve yönetiminin altında çalışmak istemiyorum." diyip teklifi reddeder. Koçun kendisine de yazık.
 
Yahu bu Hakan demir'i istemeyenlerin neden tek argümanı "burası Galatasaray"? Anadolu takımına döndük diyorsunuz, Anadolu takımı sıfatını kendinize hangi hakla yakistiriyorsunuz? kıytırık kümede kalma takimiyiz biz, geçen yıl ligde kalmak için konya maçını bekleyen, 2 sene önce sondan 1 önceki maça kadar sondan 2. sırada bulunan bir takımız biz. siz hangi hakla neye göre burası Galatasaray hakan demir'i istemiyoruz diyorsunuz? kendimi adamın avukatı gibi hissettim ama vaziyet bu, çok rolleniyorsunuz rollenmeyin. bu şube her şeyin en beterini hak ediyor. ismi Galatasaray olmasa şuan 0/12 çekmişti. bide altyapıdan bir koçla bitirelim muhabbeti dönüyor he aynen bitirirsin altyapıdan koçla.


velhasıl, yerlilerin hepsiyle minimum 2 senelik sözleşme yapıldığı için önümüzdeki sezonun yerli iskeleti tamam diyebiliriz. ama lig bu şekilde giderse bu oyuncuları da tutamayiz bence seneye. nihayetinde bu sezon aldığımız Buğrahan İsmet ve Samet bu lig için baba yerliler. Buğrahan efes'ten depik yiyince aklına gelen Galatasaraylılığı için takımda kalır ama İsmet ve Samet gider. çok üzülürüz arkalarından. o yüzden bu sezonu en iyi şekilde bitirmek lazım. mevcut ortamda sezon sonuna kadar şubeyi taşıyacak, ligi olabilecek en iyi yerde bitirmemizi sağlayacak tek koç bana göre hakan demir. oktay hoca saha içini salmasa 17/18 sezonundaki gibi bir birliktelik olsun isterdim ama salmış duruyor. ertugrul hoca var ural'da, kendisine gider miyiz bilmiyorum o da olabilir. başka da kimse yok. yabancı zaten getirmezler 1 aydır mitrovic ile zam görüşmesi yapan adamlar mi yabancı getirecek? ki yabancı dediğin gelecek en az 1.5 senelik kontrat alacak. bu adamı getirdin sezonu bitirdin seneye mitrovic gibi batırdı ona da tazminat vereceksin bu sefer. gerek yok. yerli koç kaçınılmaz, hakan demir ise en iyi aday. umarım bir an evvel gerçekleşir bu koç degisimi, Beşiktaş maçına yeni koçla çıkarız.
 

Mesela bu twit de başından sonuna doğru. Galatasaray burada bir tercih yapacak. ya sezonu en iyi yerde bitirelim esaslı koç değişimini yaza doğru yapalım diyecek hakan demir yada Yakup sekizkok getirecek (ben böyle düşünüyorum) yada esaslı koç degisimini şimdi yapıp uzun vadeli bir yapı kuracak. aslında ikinci seçenek ne kadar doğru bir seçenek dimi şube için ama değil. bir kere yönetim güven vermiyor. hadi yönetimi salla, şu uzun vadeli yapıyı kuracak tek adam oktay hoca. gittin oktay hocayla konuştun ikna ettin diyelim buraya kadar tamam. alacağı 2-3 maglubiyette kendisine kurulacak baskı az olan hevesini de kıracak. hala 17-18 için oktay hocayı hatalı bulan insanların olduğu yerde oktay hocanın yıpranmasını istemem mesela. ha diyeceksiniz ki onun yıpranması şubeden daha mı kıymetli evet öyle. bu şubeyi para akıtanlar, başındaki yöneticiye maaş bağlayanlar, salona giden taraftar grubu sallamiyor biz mi sallayacagiz bide insanların ahını alacagiz? bu yolun sonu yeni sezonda yine yabancı bir koça gidiyor, oraya kadar en iyi şekilde bitirmeliyiz o yüzden.

yerli koç havuzunun daralması da çok ciddi şanssızlık bu arada. gittiği takımı hedefi olan bir takima döndüren bi ataman bi sarıca bide Mahmuti var. birisi jübile yapmış gibi duruyor birisi Karşıyaka'da birisi pana'da. şu ortamda seçeneklerimiz de dar bakalım ne olacak.
 

Üst