Yahu bu Hakan demir'i istemeyenlerin neden tek argümanı "burası Galatasaray"? Anadolu takımına döndük diyorsunuz, Anadolu takımı sıfatını kendinize hangi hakla yakistiriyorsunuz? kıytırık kümede kalma takimiyiz biz, geçen yıl ligde kalmak için konya maçını bekleyen, 2 sene önce sondan 1 önceki maça kadar sondan 2. sırada bulunan bir takımız biz. siz hangi hakla neye göre burası Galatasaray hakan demir'i istemiyoruz diyorsunuz? kendimi adamın avukatı gibi hissettim ama vaziyet bu, çok rolleniyorsunuz rollenmeyin. bu şube her şeyin en beterini hak ediyor. ismi Galatasaray olmasa şuan 0/12 çekmişti. bide altyapıdan bir koçla bitirelim muhabbeti dönüyor he aynen bitirirsin altyapıdan koçla.
velhasıl, yerlilerin hepsiyle minimum 2 senelik sözleşme yapıldığı için önümüzdeki sezonun yerli iskeleti tamam diyebiliriz. ama lig bu şekilde giderse bu oyuncuları da tutamayiz bence seneye. nihayetinde bu sezon aldığımız Buğrahan İsmet ve Samet bu lig için baba yerliler. Buğrahan efes'ten depik yiyince aklına gelen Galatasaraylılığı için takımda kalır ama İsmet ve Samet gider. çok üzülürüz arkalarından. o yüzden bu sezonu en iyi şekilde bitirmek lazım. mevcut ortamda sezon sonuna kadar şubeyi taşıyacak, ligi olabilecek en iyi yerde bitirmemizi sağlayacak tek koç bana göre hakan demir. oktay hoca saha içini salmasa 17/18 sezonundaki gibi bir birliktelik olsun isterdim ama salmış duruyor. ertugrul hoca var ural'da, kendisine gider miyiz bilmiyorum o da olabilir. başka da kimse yok. yabancı zaten getirmezler 1 aydır mitrovic ile zam görüşmesi yapan adamlar mi yabancı getirecek? ki yabancı dediğin gelecek en az 1.5 senelik kontrat alacak. bu adamı getirdin sezonu bitirdin seneye mitrovic gibi batırdı ona da tazminat vereceksin bu sefer. gerek yok. yerli koç kaçınılmaz, hakan demir ise en iyi aday. umarım bir an evvel gerçekleşir bu koç degisimi, Beşiktaş maçına yeni koçla çıkarız.