2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Düzen olmadığı yerde düzen oyuncusuna suç bulunmaz. Şu sistemle şuraya Matthews'i koy Radebaugh'dan fazlasını oynamaz. Takımın en büyük sorunu hocası bu sorun çözülmedikçe bu kadroyla bir yere gidilmez.
Takımın hocası en büyük sorun doğru ama düzen takımında da düzen dışı bir takımda da Mathews Radebough ile top diye oynar:)
 
Valla pek zannetmiyorum. Bir defa profil olarak çok farklı oyuncular. Ama matthews gelip şu takımda oynasın nerden bulmuşlar bunu diyecek ilk 3 kişiden birisin abi bunu kötü manada söylemiyorum:)
Mathews'i bizimle adı çıktığında ayrıntılı olarak izledim benim sevdiğim tarzda bir oyuncu. Ben beğeniyorum o yüzden takımda olsaydı da fikrim aynı olurdu. El tavuğu kaz görünür meselesi değil benim için. Ben Gerald Fitch'i de çok beğenirdim onun da beğenmeyeni çoktur.

Ama takımla ilgili söylediklerine genel manada katılıyorum. Koç değişikliği elzem ama yapmamakta ısrar edecekler sanırım.
 
Mitrovic, walden, dee bost, halilovic gtimesi gerekenler zaten. Adamı kurtarıcı diye getirdiler bide sosyal medya'da show yaptılar😂.
Max heidegger ve bi tane 3.5 tarzı skorer birini alıp sezonu kurtaralım. Olursa daulton hommes iyi olur.
 
Son düzenleme:

Üst