Butce oyleyse cok iyi yerli onerilerim var,
Guard: Yunus Emre
SG: Ridvan (Aklima SG gelmedi)
SF: Goksenin
PF: Ayberk
C: Mahir Agva
Guard: Yunus Emre
SG: Ridvan (Aklima SG gelmedi)
SF: Goksenin
PF: Ayberk
C: Mahir Agva
Göksenin senelerdir bu takımın kaptanı ve parkede de elinden geleni hep yapıyor. Yeter artık bıktırdı bu nefretin!Saf oyun kurucu olmasa da sezon boyu düzenli oynadığı ve formu düşmediği için İsmet Akpınar'ın gelmesini tercih ederim. Buğrahan Tuncer ne form olarak ne de ruh olarak (2018-2020-2022 yaz aylarında 3 kez bize gelmeyi reddetti) bizim takımda oynamayı hak etmiyor.
Mahir Ağva'nın ve Göksenin Köksal'ın da mutlaka kovulması gerekiyor. Hiçbir şekilde takımda bulunmayı hak etmiyorlar.
Arkadaşın takıntı sorunları var rahat bırakın.Göksenin senelerdir bu takımın kaptanı ve parkede de elinden geleni hep yapıyor. Yeter artık bıktırdı bu nefretin!
Bu arada ben de 5 kisilik yerli listesinde Goksenin yazdim yanlis anlasilmasin, 3 numarada yerli olarak bulabilecegimiz en iyi yerlilerden birisi ve bence emekli olana kadar da takimimizda kalmasini isterim.Göksenin senelerdir bu takımın kaptanı ve parkede de elinden geleni hep yapıyor. Yeter artık bıktırdı bu nefretin!
Funda hanım, Göksenin daha top süremiyor. Oyun zakası düşük. Top eline gelince panikliyor. Tek yaptığı köşeden %30-40 arası isabetle üçlük ve fazlasıyla temaslı savunma. Hakem müsade ederse vay be ne savunma yapıyor diyorsunuz ama o da olmuyor çoğu zaman. Camia çocuğu diye yıllarca hem futbolda hem basketbolda bazı isimlere ederinden fazla değer verdik. Artık çabaydı, kaptandı geçelim bunları. Bu oyuncuların Galatasaray`a verdiklerinden daha fazlasını Galatasaray kendilerine fazlasıyla vermiştir. Vasatsa vasattır ötesi yok, bahane aramayalım.Göksenin senelerdir bu takımın kaptanı ve parkede de elinden geleni hep yapıyor. Yeter artık bıktırdı bu nefretin!
Onuralpi alacaksak benim icin ok, peki sorum su her gelen coach neden 20+ dakika verdi? Ben gelip de Goksenin`i oynatmayan hoca gormedim bu kadar vasatsa neden oynuyor yabanci olsa da oynuyor.Funda hanım, Göksenin daha top süremiyor. Oyun zakası düşük. Top eline gelince panikliyor. Tek yaptığı köşeden %30-40 arası isabetle üçlük ve fazlasıyla temaslı savunma. Hakem müsade ederse vay be ne savunma yapıyor diyorsunuz ama o da olmuyor çoğu zaman. Camia çocuğu diye yıllarca hem futbolda hem basketbolda bazı isimlere ederinden fazla değer verdik. Artık çabaydı, kaptandı geçelim bunları. Bu oyuncuların Galatasaray`a verdiklerinden daha fazlasını Galatasaray kendilerine fazlasıyla vermiştir. Vasatsa vasattır ötesi yok, bahane aramayalım.
Onuralpi alacaksak benim icin ok, peki sorum su her gelen coach neden 20+ dakika verdi? Ben gelip de Goksenin`i oynatmayan hoca gormedim bu kadar vasatsa neden oynuyor yabanci olsa da oynuyor.
Goksenin bence ligin degerli isimlerinden birisi baska takimda olsa keske bizde olsa deriz ben Egehan Arna`ya bile tercih ederim. Konu benim neden Pivotum yok sut sokan SG`im yok oyun kuran PG`im yok da Goksenin top suremiyor, oyun kuramiyor. Bu forumda herkesin istedigi Egehan Arna kac top eziyor top surunce ona da bakmak lazim. SF olup sert savunma yapip bir de dripling ve sutu olan bir oyuncu zaten yerli olarak bulmamiz cok zor Cedi`yi ya da Hidayeti tarif ediyoruz sanirim onlar da TR`de oynamiyor maalaesef.
Her gelen hoca oynatıyor, geçen seneye kadar istikrarlı olarak da milli takıma seçiliyordu. Bütün hocalar aptal siz akıllısınız.Funda hanım, Göksenin daha top süremiyor. Oyun zakası düşük. Top eline gelince panikliyor. Tek yaptığı köşeden %30-40 arası isabetle üçlük ve fazlasıyla temaslı savunma. Hakem müsade ederse vay be ne savunma yapıyor diyorsunuz ama o da olmuyor çoğu zaman. Camia çocuğu diye yıllarca hem futbolda hem basketbolda bazı isimlere ederinden fazla değer verdik. Artık çabaydı, kaptandı geçelim bunları. Bu oyuncuların Galatasaray`a verdiklerinden daha fazlasını Galatasaray kendilerine fazlasıyla vermiştir. Vasatsa vasattır ötesi yok, bahane aramayalım.
Bir gün cebinizden 10 milyon dolar şubeye bağışlarsanız o zaman Göksenin yerine daha iyilerini alırsınız. Kimse Göksenin heykeli dikelim demiyor ama eldeki şartlarda daha iyisin alamıyorsun işte. Yoksa her hoca süre vermezdi zaten!!!O zaman kimse burdan hocalara akil vermesin.aynı şey yönetim icin de gecerli. Hatta boyle mesajlari silelim forumun yari yazisi uçsun. Ben 41 yaşındayım tribuncu degilim ama goksenin in gelisimini yillar icinde takip etme firsati buldum. Malesef yetersiz, kendini gelistiremedi. Hic top elindeyken izlediniz mi bu adami. Ya 3 kisi uzerine yukleniyor blogu yiyor ya dribling yaparken topu elinden kaciriyor ya da asist yapacagim diye topu tribune firlatiyor. Sempatiniz olabilir anlarim ama boyle garip örnekleril vererek savunmanizi anlamiyorum. Bir baska arkadas da ornekte belirtmis. Bu kafayla Sabri'nin hatta Cihan Haspolatlinin heykelini dikmek lazim.
O zaman kimse burdan hocalara akil vermesin.aynı şey yönetim icin de gecerli. Hatta boyle mesajlari silelim forumun yari yazisi uçsun. Ben 41 yaşındayım tribuncu degilim ama goksenin in gelisimini yillar icinde takip etme firsati buldum. Malesef yetersiz, kendini gelistiremedi. Hic top elindeyken izlediniz mi bu adami. Ya 3 kisi uzerine yukleniyor blogu yiyor ya dribling yaparken topu elinden kaciriyor ya da asist yapacagim diye topu tribune firlatiyor. Sempatiniz olabilir anlarim ama boyle garip örnekleril vererek savunmanizi anlamiyorum. Bir baska arkadas da ornekte belirtmis. Bu kafayla Sabri'nin hatta Cihan Haspolatlinin heykelini dikmek lazim.
Neden bedavayamı oynadılar?Bu forumda herkesi eleştirebilirsiniz ama ışıl alben ve göksenin hariç!
Elestirelim elestirmeyelim denmiyor ama Goksenin`den iyi kac tane yerli oyuncumuz var kadroda bence bir tane o da Sadik.Bu forumda herkesi eleştirebilirsiniz ama ışıl alben ve göksenin hariç!