2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bunun sebebini, şu an Twitterda fenomen sayılabilecek, bir GS üyesi pandemi zamanında Clubhouse'da belirtmişti, üyelerin yönetimleri denetlemesinin tek yolu sportif a.ş'den geçiyor. Onu kaybetmek istemedikleri için buna karşı çıkılıyor sürekli.

Yani öyle ya da böyle bu gerçekleşmesi mümkün bir şey gibi gözükmüyor. Yıllardır olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bu yüzden hayal satmayı bırakmak, daha gerçekçi olmak lazım. Yönetimler de algıyı buna göre yönetmeli.

üyeler de muhtemelen bu durumu bildikleri için "şube aş olsun öyle sponsor olalım" diyip siyriliyor işin icinden. bir sürü Galatasaray üyesi zenginden şube aş olursa şubeyi alırım yonetirim gelir yaratirim lafini duyduk (bkz ünal basgan) ama muhtemelen onlar da durumu bildikleri için bol keseden vaad vermece. kolaya kaçıyorlar yani başka izahı yok nezdimde. ama niye çıkarıp para koymuyorsun da demiyorum elbette. bu şubeye para koyarsın o para gider futbol takımının derbi galibiyetine prim olur. elbette böyle bir ortama kimse para yatırmak istemez. erden timur Allah'ın lütfu işte, o da vaad verdi yarışmacı olacağız dedi. ilk senesinde ittir kaktır pistiolis sayesinde yarışmacı olduk, ikinci senesinde küme düşüyorduk. bakalım nef ile 3. sezonda neler yaşayacağız

Son düzenleme:
yiğit arslan'a gitmişiz ama son seferinde kötü ayrıldığı için teklifimizi kabul etmemiş. Beşiktaş ile anlaşmış. Beşiktaş galiba iddialı bir takım kuracak yiğit arslan iyi bir sıçrayış olmuş onlar için.

Beşiktaş Nedim Yücel hamlesi ile gelecek sene çıkış yapıp play-off hatta yarı final oynayacağının sinyalini şimdiden verdi.
Pozzecco hamlesi de gelirse heyecana veren bir takım olabilirler.
Tabi gelecek sene Efes yerli rotasyonu kalitesini arttırdığı için 1 numaralı şampiyonluk adayı.

Bugünün üstüne İsmet Akpınar'ı alarak kısa rotasyonunu olabiliyorsa noktalayalım diyorum. Son 2 yıldır sanat cemiyetinde süreklilik arz eden dikey çakılmayı anlatmaktan, açıklamaktan bana gına geldi. Tribün ananeleri üzerinden, kayınpeder Kurtuluş'lu Ayhan Abi sebebiyle hanımefendiye gık diyemeyeceğiz. Oğuz Atay hem yaşamış hem de mizahın sınırlarını toplum sözleşmesine evrilecek ölçüde çizmişti halbuki.

Fenerbahçe tipi sansasyon Galatasaray potasında erimiyor. Bir kez olsun sonuç verdiğini görmedim.

Onuralp Bitim-BJK diyorlar abi şaka mı?

şöyle de bir twit var, Valencia 250 vermişse bizde çıkarıp 300-400 verelim bağlayalım onuralp'i, üzerine takım dizelim zirveye oynarız. inanılmaz işler dönüyor 2-3 gündür. yiğit arslan da baya ciddi bir ücretle anlaşmış deniyor Beşiktaş ile. Nedim yücel yerlilerin en iyisini dizmeye başlamış Beşiktaş'a, bizde İsmet akpınar hariç ses seda yok. Buğrahan muhabbeti de kesin değil deniyor. gelde umutsuz olma. Bari Furkan Haltalı'yı alalım, Buğrahan gelir Sadık falanda kalırsa yada Sadık yerine Berkay Candan gibi sahaya en azından bi 10 dakika atılacak birini alırsak epey iyi bir yerli rotasyonumuz olur kağıt üstünde. Allah aşkına uyumayın nolur, bu sene Beşiktaş da eklenecek ligin top takımlarına. yapmayın uyumayın lütfen sevgili yönetim.

Angola'nın bizden önce de piyasası vardı Maccabi daha önce de ilgilenmisti. Bizde zaten parlamadi.

O değilde Poytress Hayes Harrison Auguste Whittington ile hepsi EL yada Eurocup oyuncusu S.Liginde birşey yapamadık.

Son düzenleme: