Ikisinden biri gelecekse umarim Ismet gelir.İsmet ve Buğrahan dan biri alınır. Umarım İsmet alınabilir. Ama sanki Buğrahan gelecekmiş gibi hissediyorum. Geçen yıla göre daha erken adımlar atılıyor. Bu güzel bir gelişme. Mitrovic te yabancı oyuncularda tanıdığı oyuncuları istiyor. Sağlam bir takım geliyor bence.
Bjk’nin Yigit Arslan konusunda da cok ciddi oldugu konusuluyor.İsmet'i ben de çok isterim. Hatta Buğrahan yerine gelmesini isterim.
Ama ben fbden ayrılsa dahi Nedim Yücel'den dolayı bjkye gideceğini düşünüyorum. Bu seneki küme düşme korkusu ve olası Gazprom sponsorluğu ile gelecek sene iyi bir kadro kurabilir bjk. Ve bunun ilk adımı da yerli rotasyonunu güçlendirmek için İsmet'i transfer etmek olabilir. Bu olmaz ise fbde Melih yerine aynı rolde İsmet'i kullanabilir fb.
Eğer İsmet'i transfer etmek istiyorsak Galatasaray yönetimi elini çabuk tutmalı.
Yiğitcan geleceğine Sadık'ı ikna edelim ücretini artıralım çıkış bedelini düşürelim +1 yıl uzatalım isterdim.Yiğitcan saybir telekom'a yakınmış. yine geç mi kalıyoruz ya yerli transferinde?
Almışken Furkan yerine Samet'i alİsmet-Ege Tan
Buğrahan
GK61-Muhaymin
Sadık-Efe Vatan
Furkan Haltalı
Bismillahirrahmanirrahim.
Samet Geyik'i senelerdir bizde hayal ediyorum ahhh ahh. keşke bir şekilde yolu düşse bize, eli yüzü düzgün yerli bir pivot izlesek seneler sonra.Almışken Furkan yerine Samet'i al
Ee o zaman bu sezonu kastederek hedefimiz EuroLeague oynamak demeyecekti. Napıcaz sürekli üç sene beş sene ya da salon yapılana kadar diyip ertelicez mi? Ki ne zaman yapabilecekleri belli de değil salonu. Galatasaray basketbolu 15 senedir salon yapılacak diye konuşuyorErden bey sürdürülebilir gelirden yana olduğunu belirtti Bein Sports da katıldığı programda. Ben bu konuşmasından yeni spor salonu projesi hayata geçene kadar yine 2,5 -3 milyon Euro bandında gideceğimiz çıkarımını yaptım. Olurda devamlılık sağlayacak bi sponsor çıkarsa o zaman daha farklı olabilir tabi.