2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

İsmet ve Buğrahan dan biri alınır. Umarım İsmet alınabilir. Ama sanki Buğrahan gelecekmiş gibi hissediyorum. Geçen yıla göre daha erken adımlar atılıyor. Bu güzel bir gelişme. Mitrovic te yabancı oyuncularda tanıdığı oyuncuları istiyor. Sağlam bir takım geliyor bence.

İsmet'i ben de çok isterim. Hatta Buğrahan yerine gelmesini isterim.
Ama ben fbden ayrılsa dahi Nedim Yücel'den dolayı bjkye gideceğini düşünüyorum. Bu seneki küme düşme korkusu ve olası Gazprom sponsorluğu ile gelecek sene iyi bir kadro kurabilir bjk. Ve bunun ilk adımı da yerli rotasyonunu güçlendirmek için İsmet'i transfer etmek olabilir. Bu olmaz ise fbde Melih yerine aynı rolde İsmet'i kullanabilir fb.
Eğer İsmet'i transfer etmek istiyorsak Galatasaray yönetimi elini çabuk tutmalı.

İsmet'i ben de çok isterim. Hatta Buğrahan yerine gelmesini isterim.
Ama ben fbden ayrılsa dahi Nedim Yücel'den dolayı bjkye gideceğini düşünüyorum. Bu seneki küme düşme korkusu ve olası Gazprom sponsorluğu ile gelecek sene iyi bir kadro kurabilir bjk. Ve bunun ilk adımı da yerli rotasyonunu güçlendirmek için İsmet'i transfer etmek olabilir. Bu olmaz ise fbde Melih yerine aynı rolde İsmet'i kullanabilir fb.
Eğer İsmet'i transfer etmek istiyorsak Galatasaray yönetimi elini çabuk tutmalı.
Bjk’nin Yigit Arslan konusunda da cok ciddi oldugu konusuluyor.

Sıralamam 1.İsmet 2.Buğrahan 3.Yiğit şeklinde olur. İsmet 'in pg oynama vasfı daha iyi ve şutu da iyi bir sg.

6 yabancı olursa bir yerli uzun yeterli hele Sadık kalırsa yanına adam almaya gerek yok antreman için Mahir kalsın demem çok ucuz değil Ramazan Tekin'i alırım 5 için.

Son düzenleme:
Yiğitcan saybir telekom'a yakınmış. yine geç mi kalıyoruz ya yerli transferinde?
Yiğitcan geleceğine Sadık'ı ikna edelim ücretini artıralım çıkış bedelini düşürelim +1 yıl uzatalım isterdim.

Erdem Can'ın bırakacağını sanmam ama Erten Gazi'yi alırdım İsmet ya da Buğrahan 'ın yanına muazzam atlet iyi baskı yapıyor şutu çok kullanmasa da kötü değil. Oynamaya oynamaya geriledi Buğrahan Egehan İsmet vb gibi. Efes Ozdemiroglu ve Erkan 'i alırsa kimi bırakır Doğuş Balbay fiilen yok zaten. Egehan Arna Buğrahan Erten Gazi 5 yerli kısa olur.

Son düzenleme:
Ahmet Duverioglu`nun durumu ne acaba ? Bence yerli kategorisinde alinabilecek en iyi 2-3 5 numaradan birisi.. Depremden sonra ara vermek istemisti, donmeyi dusunuyor mu ?

Bu sezon da hüsran var gibi. Futbol iyi gidiyor olabilir ama dursun Özbek ve erden Timur bu özellikle erkek basketbol konusunu çözemezse kendilerini desteklemeye devam etmem. Ben bireysel olarak çok önemli olmayabilirim ama benim gibi düşünen insanlar da vardır.

Erden bey sürdürülebilir gelirden yana olduğunu belirtti Bein Sports da katıldığı programda. Ben bu konuşmasından yeni spor salonu projesi hayata geçene kadar yine 2,5 -3 milyon Euro bandında gideceğimiz çıkarımını yaptım. Olurda devamlılık sağlayacak bi sponsor çıkarsa o zaman daha farklı olabilir tabi.

Erden bey sürdürülebilir gelirden yana olduğunu belirtti Bein Sports da katıldığı programda. Ben bu konuşmasından yeni spor salonu projesi hayata geçene kadar yine 2,5 -3 milyon Euro bandında gideceğimiz çıkarımını yaptım. Olurda devamlılık sağlayacak bi sponsor çıkarsa o zaman daha farklı olabilir tabi.
Ee o zaman bu sezonu kastederek hedefimiz EuroLeague oynamak demeyecekti. Napıcaz sürekli üç sene beş sene ya da salon yapılana kadar diyip ertelicez mi? Ki ne zaman yapabilecekleri belli de değil salonu. Galatasaray basketbolu 15 senedir salon yapılacak diye konuşuyor