2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Erden Timur’un basketbolla yakından ilgilenmesinin transferlerle tam olarak ne alakası var 2 senede 20 yabancı alıp bir tanesini tutturamayacak adam basketboldan para kazanacaksa biz niye 9-5 mesai yapıyoruz her gün.
Haltalı gözümüzün önünde Karşıyaka’ya gitti, o zaman ilgilenmiyordu heralde. Mahir’in homegrown olmadığını bilmeyen adam şubenin başında, daha ne bütçe ne bi şey belli değil.

Ekrem Hocanın kontakları sayesinde geçen sene kadro kuruldu. Onu da bir arada tutmayı beceremediler.

Galatasarayin her subeye ayri ayri kahraman bulacak yapisi olmasi gerekir. Tek kisi gelsin butun kulubu kurtarsin diye daha cok bekleriz.
Erden timuru gururla izliyorum. Basketbolda kendini gosterip bir ust butceli alanda sorumluluk aldi. Orada da isini yapti. Basketbolda yeni parlayacak yoneticilerin gorev almasi gerekli.
Reis, baba gibi lakaplar konusurkene iyi hos ama forumda gereksiz bence. bir donem burask filan modasi vardi mesela.

Tesekkur mesaji yayimlandi.

2022-23 sezonu boyunca sarı kırmızılı formamız altında mücadele eden profesyonel oyuncularımız Dylan Ennis, Angelo Caloiaro, Daron Russell, Dusan Ristic, Tyrus McGee ve Sedat Ali Karagülle ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Oyuncularımıza göstermiş olduğu gayret ve emekler için teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz.”

Boylece Mahir simdilik kaliyor gibi. Her manada kilitledi bizi. Neyse bu yil ilk adimlar iyien azindan,umarim boyle devam eder de; bizim gibi elestirenlere de kapak yaparlar. Bizim sevdamiz yillardir Galatasaray, sampiyon oldugu yil degil her yil kume dusmeme mucadelesi verirken de biz buradaydik. Ahmet Comertte 100 kisilik tribunlerde de biz vardik. O yuzden burada kimse kimseye Galatasaraylilik satmasin lutfen.Herkes kendine gore en iyi destekleyendir. Ayrica bizde biat kulturu yoktur. Elestiri kulturu vardir saygi cercevesinde. Bizi biz yapan da budur.

Öncelikle bu kadar körü körüne savunduğuna göre Erden Timur ya gerçek baban ya da Küçük Emrah gibi kendini ona yamamaya çalışıyorsun. Burda kimse Erden Timur’a hakaret etmedi fakat sözünü tutmayan, takımı sezonun büyük bölümünde küme düşme potasında süründüren yönetici kim olursa olsun eleştirilir. Senin gibi biat edecek, kapısında havlayıp nöbet tutacak değiliz. Burası senin gibi dalkavukların, trollerin at koşturacağı bir yer değil, öğreneceksin.
Küçük eniştecim kızma sen böyle şeylere pupge kas biraz sonra gelirsin üç beş klavyecilik yaparsın;)

Troller doluşmuşlar yine. Neyse en fazla 1 hafta sonra gereğini yaparlar. Keyfine bak sen Yaman ağabey.
İnsanlara troll ve dalkavuk demek serbest değilse eğer yaman abin hakkında gereğini yaparlar heralde. Ha yapılmayacaksa anladığı dilden konuşmaya devam edilir. Ben daha rahatım. Yaman abine insan gibi konuşmayı biz mi öğretelim?😀

İnsanlara troll ve dalkavuk demek serbest değilse eğer yaman abin hakkında gereğini yaparlar heralde. Ha yapılmayacaksa anladığı dilden konuşmaya devam edilir. Ben daha rahatım. Yaman abine insan gibi konuşmayı biz mi öğretelim?😀
Bi kaç kişi toplanmış foruma kavga etmeye gelmiş belli. Kavgacıların bu forumda sonları da belli. Ben adama ağabey dediysem saygıdan söyledim yaşını da bilmem.

M’baye özellikle yarı final ve final serisinde çok iyi performans gösterdi, bu sezon üst kalite bir oyuncuya dönüştü. Bizde olmasını çok isterdim.

Hem Buğrahan, hem İsmet almaktaki amacı anlayamadım. Geçen sene yerli almadık diye Bahçeşehir tarzı bu sefer de yerliye mi asılıyoruz? Bu şubede bir tane ne yaptığını bilen adam yok mu ya

Şube her zamanki gibi bakkal dükkanı tarzında yönetiliyor. Plan program hak getire. Umarım Mitrovic geldiğine pişman olmaz. Sadık gidiyordu, oynamayı bile bırakmıştı şimdi bir anda kalacağı söylentileri çıktı. Mahir gibi etkisiz eleman ne amaçla tutuluyor? Öncelikle haftalarca düşme korkusu yaşadığımız bu berbat geçen sezonda kimin emeği varsa kulüpten uzaklaştırılmalı. Cumhuriyetin 100. yılında her branşta şampiyonluk hedefiyle yola çıkanlar da bir zahmet hesap versin. Bol keseden sallamakla olmuyor. Futbol kulübü değil burası.