Yeni bir trol furyası başlamış.
Fiziği 0. bence hiç düşünülmemeli bileYedek pivota son çözüm olarak Ayberk Olmaz düşünülebilir aslında. Bu sezonu gayet iyi geçirdi.
Dediğim gibi en son opsiyon olabilir ancak.Fiziği 0. bence hiç düşünülmemeli bile
Küçük eniştecim kızma sen böyle şeylere pupge kas biraz sonra gelirsin üç beş klavyecilik yaparsınÖncelikle bu kadar körü körüne savunduğuna göre Erden Timur ya gerçek baban ya da Küçük Emrah gibi kendini ona yamamaya çalışıyorsun. Burda kimse Erden Timur’a hakaret etmedi fakat sözünü tutmayan, takımı sezonun büyük bölümünde küme düşme potasında süründüren yönetici kim olursa olsun eleştirilir. Senin gibi biat edecek, kapısında havlayıp nöbet tutacak değiliz. Burası senin gibi dalkavukların, trollerin at koşturacağı bir yer değil, öğreneceksin.
Troll kelimesinin altını dolduralım kardeşim. Mesela bana troll diyorsan?Troller doluşmuşlar yine. Neyse en fazla 1 hafta sonra gereğini yaparlar. Keyfine bak sen Yaman ağabey.
Küçük eniştecim kızma sen böyle şeylere pupge kas biraz sonra gelirsin üç beş klavyecilik yaparsın
İnsanlara troll ve dalkavuk demek serbest değilse eğer yaman abin hakkında gereğini yaparlar heralde. Ha yapılmayacaksa anladığı dilden konuşmaya devam edilir. Ben daha rahatım. Yaman abine insan gibi konuşmayı biz mi öğretelim?Troller doluşmuşlar yine. Neyse en fazla 1 hafta sonra gereğini yaparlar. Keyfine bak sen Yaman ağabey.
Bi kaç kişi toplanmış foruma kavga etmeye gelmiş belli. Kavgacıların bu forumda sonları da belli. Ben adama ağabey dediysem saygıdan söyledim yaşını da bilmem.İnsanlara troll ve dalkavuk demek serbest değilse eğer yaman abin hakkında gereğini yaparlar heralde. Ha yapılmayacaksa anladığı dilden konuşmaya devam edilir. Ben daha rahatım. Yaman abine insan gibi konuşmayı biz mi öğretelim?
Sen başka bir fikri savunan birine niye troll diyorsun ?? Herkes sizin gibi mi düşünmeli? adam hakaret etmemiş bir şey etmemiş işinize gelmeyince troll!!!!Bi kaç kişi toplanmış foruma kavga etmeye gelmiş belli. Kavgacıların bu forumda sonları da belli. Ben adama ağabey dediysem saygıdan söyledim yaşını da bilmem.
Cevap verme, boşver.Bi kaç kişi toplanmış foruma kavga etmeye gelmiş belli. Kavgacıların bu forumda sonları da belli. Ben adama ağabey dediysem saygıdan söyledim yaşını da bilmem.