Fenerbahçe ismet akpınar ile yollarını ayırdığını açıkladı
Ercan Osmanıde zu bjk oluyomuş bu arada. Alpha Kaba tbl de her takımda oynayabilecek kapasitede bence.
Elemanın övünç kaynağı forumda eski olması Tamam hacı kral sensin.Burda yıllardır vasat kadroların kahrını biz çektik; yeri geldi övdük, yeri geldi eleştirdik, tartıştık bazen kavga ettik fakat çoğumuzun çabası daha iyisi içindi. Şimdi transfer dönemi açıldı, 1-2 isim ortaya atıldı, hemen yeni tipler üremiş küstahça burdakilere akıl vermeye kalkıyor. Ne güzel İstanbul be!
Efes'ten 20 milyon lira istemiş o yüzden patlamış transfer. Efes'ten 20 isteyip anlaşamadıysa Beşiktaş ile nasıl anlaştı anlayamadim doğrusu ama Beşiktaş her gün ligin ortalamasının üstünde bir yerli ile anlaşıyor harbiden acayip rahatsız etmeye başladı ya yabancıları kalitesiz çekecekler yada ciddi bir bütçe artışı var adamlarda 2000-2010 arası ara ara yaptıkları ciddi bütçe artışlarından birine mi şahit oluyoruz acabaEfesle anlaşmamis miydi o?
Sizin seviyenize ineyim hemen. Öncelikle kudurma. Her görüşe saygı duymayı öğren. Askerlik yeri değil burası devrecilik yapar gibi kafaya bak Sürekli salyalarınızı akıtarak hakaret ettiğiniz o adamın Erden Babanın hakkını vermeden size rahat yok. Terbiye oluş sürecinizi takibetmem lazım. Özellikle de senin. Çok agresif tavırlar gösteriyorsun tedavi sürecin uzun olacak.
Herkes ağız dolusu hakaret etti. Burası artık tüm imkanlarını gs basketbolu için seferber eden Erden Babanın bu ithamlara maruz kalacağı yer değil bekle öğreteceğiz.Öncelikle bu kadar körü körüne savunduğuna göre Erden Timur gerçek ya gerçek baban ya da Küçük Emrah gibi kendini ona yamamaya çalışıyorsun. Burda kimse Erden Timur’a hakaret etmedi fakat sözünü tutmayan, takımı sezonun büyük bölümünde küme düşme potasında süründüren yönetici kim olursa olsun eleştirilir. Senin gibi biat edecek, kapısında havlayıp nöbet tutacak değiliz. Burası senin gibi dalkavukların, trollerin at koşturacağı bir yer değil, öğreneceksin.
Hangi takım transfer ederse büyük iş olur.KSK'nin Caboclo ile adı geçiyor. Oyuncuyu çıplak gözle izledim. Full paket bir uzun. Orta mesafe, yayın gerisi, sırtı dönük hücum, kısa savunması; repertuarında yok yok.
Tek handikapı biraz kısa ve güçlü pivotlara karşı post-up savunmasında sıkıntı yaşayabilir.
Euroleague'de rahatlıkla iş yapacağını düşündüğüm için buralara gelmez diye yorumluyordum ama ihtimal varsa tereddüt dahi edilmemeli
Karsiyaka’nin mevcut kadrosunda Delgado yerine Caboclo koydugun an zaten yabanci konusunda cok degisime gerek kalmiyor.Angola Maccabi’ye gidiyormus.Onun yerine bir ekleme yapmalari ve birkac yerli transferiyle gelecek sezon ayni kadroyla devam etmeleri onlarin lehine olacaktir.KSK'nin Caboclo ile adı geçiyor. Oyuncuyu çıplak gözle izledim. Full paket bir uzun. Orta mesafe, yayın gerisi, sırtı dönük hücum, kısa savunması; repertuarında yok yok.
Tek handikapı biraz kısa ve güçlü pivotlara karşı post-up savunmasında sıkıntı yaşayabilir.
Euroleague'de rahatlıkla iş yapacağını düşündüğüm için buralara gelmez diye yorumluyordum ama ihtimal varsa tereddüt dahi edilmemeli
Sözleşme uzatsın +1
“Galatasaray o daha vefali” demis
Bu seneki tavirlarindan cidden rahatsizdim.Burada da yazmistim.Ama kafasini tamamen bize verecekse ondan iyi yerli uzun yok zaten ligde.Cidden bakildiginda Sadik’tan iyi bir yerli uzun su an ligde yok.Sözleşme uzatsın +1
Bahçeşehir yaptı diye haber okumuştum abi. Ne kadar doğru bilmiyorum.bizim direkt Mbaye'ye gitmemiz lazımdı bence umarım pişman olmayız.