2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bence 4 numaraya alacagimiz oyuncu Mbaye gibi bizim seviyemiz butcelerdeki takimlarda 30 dakika ortalamayla oynayacak bir oyuncu olmayacak.Sadik’i eger kalmaya ikna ettiysek ve bahsedilen buy-out miktarini kabul etmediysek demek ki Sadik’a ciddi bir rol ve sure verecegiz.Yani Bursaspor’un Onuralp’i kullanma seklini biz Sadik’ta uygulayacagiz.Biz Sadik’i 4 numarada back-up olarak degil de alacagimiz yabanciyi Sadik’a back-up olarak kullanacagiz.Bu yuzden Mbaye veya o seviye bir 4 numarayi dusunmuyor olabiliriz.Tabi bu benim tamamen kendi dusuncem.Yani aslinda bir teori.Artik gelecek oyuncuya gore degerlendirmeyi tekrar yapariz.

Sadık çok yumuşak kalır. 30 dk Sadık’a süre vereceksek; geri kalan oyuncuların ya üst düzey skorer ya da çok iyi savunmacı olması lazım. Ben ikisini de yapabileceğimizi düşünmüyorum umarım yanılırım.

Sadık çok yumuşak kalır. 30 dk Sadık’a süre vereceksek; geri kalan oyuncuların ya üst düzey skorer ya da çok iyi savunmacı olması lazım. Ben ikisini de yapabileceğimizi düşünmüyorum umarım yanılırım.
Abi bencede oyle ama sonucta Efes’in istedigi bir oyuncuyu takimda tutuyorsan ve yuksek bir buy-out talep ediyorsan,ben buradan bu oyuncuya ciddi bir rol verilecegi sonucunu cikariyorum.

Yabancılar konusunda ligden alınabilecek iyi oyuncular olmakla beraber yine sadece lige odaklanma ya da banvit geçmişli oyunculara odaklanma kolayına kaçmamalıyız. Yabancı konusunda israil ve fransa iyi oluyor genelde. yine almanya liginde de oldukça iyi oyuncular var. Bizim transferi yapanlar bunların ne kadar farkında çok da bilmiyoruz maalesef.

Bruno caboclo özel bir oyuncu karşıyaka ilgileniyormuş. bizimkiler de ilgilenmeli böyle oyuncularla. Sürekli eski banvitli darüşşafaklı oyuncularla ilgilenip onları getirmeye gerek yok.

KSK'nin Caboclo ile adı geçiyor. Oyuncuyu çıplak gözle izledim. Full paket bir uzun. Orta mesafe, yayın gerisi, sırtı dönük hücum, kısa savunması; repertuarında yok yok.

Tek handikapı biraz kısa ve güçlü pivotlara karşı post-up savunmasında sıkıntı yaşayabilir.

Euroleague'de rahatlıkla iş yapacağını düşündüğüm için buralara gelmez diye yorumluyordum ama ihtimal varsa tereddüt dahi edilmemeli
3 aydır yırtınıyorum Cabaclo diye şu forumda 3 aydır insallah gelmez Ksk ya

Cabaclo buralara düşüyorsa gidin alın be kardeşim, ksk 'nın şöyle oyuncularla ilgilenirken bizden ses çıkmaması sinirime dokunuyor.

Erden başkanım büyüklüğünü gösterdi. Buğrahan, İsmet, Sadık hayalden öte işler yaptı vizyon dediğin budur. Ligin en iyi 3 yerli rotasyonundan birini kurdu. Turgay Bey de görüşmeleri başarıyla sonuçlandırarak transfer konusundaki maharetini gösterdi. Yabancılarda da koç marifetini gösterecek. Bütçe belli değil diyenlere inat mükemmel bir kadro kuruluyor. Gümbür gümbür geliyoruz. İnanmayanlara inat. İnanmayanların sezon sonu sevinmeye hakkı da yoktur zaten. Kös kös otursun onlar. Tebrikler yönetim tebrikler Erden Baba. ❤💛 💪

Ekli dosyalar

• FUUZ_P6XsAArO2W.jpg
    FUUZ_P6XsAArO2W.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 15
Erden başkanım büyüklüğünü gösterdi. Buğrahan, İsmet, Sadık hayalden öte işler yaptı vizyon dediğin budur. Ligin en iyi 3 yerli rotasyonundan birini kurdu. Turgay Bey de görüşmeleri başarıyla sonuçlandırarak transfer konusundaki maharetini gösterdi. Yabancılarda da koç marifetini gösterecek. Bütçe belli değil diyenlere inat mükemmel bir kadro kuruluyor. Gümbür gümbür geliyoruz. İnanmayanlara inat. İnanmayanların sezon sonu sevinmeye hakkı da yoktur zaten. Kös kös otursun onlar. Tebrikler yönetim tebrikler Erden Baba. ❤💛 💪
👏