Şimdide Rob Gray ismi düşmüş, Buğrahan, İsmet, Gray hepsi kaliteli hücum yönü iyi oyuncular ama, kimse 1 ve 2 numara pozisyonunu nasıl savunacağımızı düşünmüyor mu acaba, her maç 100 sayı yeriz ama 101 atarız diye mi düşünülüyor anlamış değilim.
Yeboah ve Haliloviç ile anlaşılmış olması imzalayacağımız anlamına gelmiyor. Her transfer döneminde zaten gerekli pozisyonlar için 5-10 oyunculuk hedef listeler oluşturuluyor. Bunların hepsiyle görüşülmüştür listenin son sıralarıyla da anlaşılmıştır zaten. Yeboah da bunlardan biridir muhtemelen. İmza kime atılacak beklemek lazım. Başka bir pozisyon için çok yüklü girilecek bir oyuncu vardır bunun yansıması olabilir bu da bir ihtimal. Erden Baba daha yakından ilgileneceğini zaten belirtmişti. Kendisinin transfer taktikleri arasında hedef şaşırtmak da vardır bu da bir ihtimal. Genelde bizzat yürüttüğü transferlerin hiçbiri medyaya düşmedi bi şekilde futboldan icardi, torreira...vs örnektir buna. Menajer oyunları da malumunuz düşer böyle isimler her zaman. Yangın yapmak için bekleyenler var ama aklıselim olan arkadaşlara temkinli olmalarını öneririm.
Ben kendimle çelişmiyorum...Eee kendinle çelişiyorsun işte. Yeboah, Halilovic geliyorsa demek ki senin bütçen 3.5-4 değil, en fazla 3'tür.
Yeboah dediğin adam geçen sene BSL'nin en az kazanan yabancısı olabilir. Halilovic, Fransa'da 180 bin dolara oynuyormuş, biz 250 bin dolar önermişiz.
Yerli transferinde ayağını yorganına göre uzatmazsan yabancı transferinde de 200-300 bin dolar civarına oyuncu bakarsın. Bütçemiz 4 milyon dolarsa merak etme, zaten gelen yabancıların çapından anlaşılır.
Kötü yerli rotasyonu kurarsan yabancılar kaçar demek de ilginç bir teori olmuş. Telekomla KSK'nin geçen sene yerli rotasyon iyi miydi de tabanca gibi yabancıları kadroya kattılar?
Bir transfer nasıl yapılıyor anlamadan bilmeden gerçeklikten kopuk bir şekilde atlayıp yangın yapanları tekrardan okuduğunu anlamaya ve aklıselime davet ediyorum.
yani izlemek lazım. çok ciddi draft failleri de ortaya çıkabiliyor, oynadığı takım badalona ve istatistikleri de çok kötü görünmüyor fakat bizim beklentilerimizi karşılamayabilir biz daha ana oyuncular bulmalı ve daha garanti isimlere yönelmeliyiz.18. sıradan draft edilmesi bir şey anlatmaz abi ne adamlar gördük burda. Adam kağıt gibi biz burda Ristic'i beğendiremedik, aynı şeyin laciverti Ellenson. Çok kötü oyuncu.
Karşıyaka McCollum'u tutmuş. Biz 10 milyon dolar bütçeli olduğumuz sene tutmayıp parayı saçmıştık. Aradaki zihniyet farkı maalesef açıklıyor bunu.
2 sene kapalı kontratı vardı onun zaten
iyi hamle karşıyaka adına ama hatırladığım kadarıyla biz tutmak istemiştik kendisi çin'den çok iyi teklif alıp ayrılmıştı. Koç Ergin iken tutulmak istemediğini pek sanmıyorum zira kendisi daha sonra Efes'e de götürdü, bize de tekrar geldi o dönemler.Karşıyaka McCollum'u tutmuş. Biz 10 milyon dolar bütçeli olduğumuz sene tutmayıp parayı saçmıştık. Aradaki zihniyet farkı maalesef açıklıyor bunu.
Karşıyaka yeni açıkladı uzattığını
Bu nasıl bir üslup? başkan beni arasın ne demek?Rezan Epozdemir, baskan beni arasin. Gerekirse; bir oyuncu transferi gerekirse bir amator bransa destek icin kullanilmak uzere; reklam istemeden bila bedel bagis yapmaya hazirim dedi. Alin size el kaynak, basketbola destek olabilecegini soyleyen biri.
Sponsorluk işleri gizli olur.Bu nasıl bir üslup? başkan beni arasın ne demek?