Ellenson kağıt üzerinde halilovicten daha iyi duruyor en azından 18. sıradan draft edilmiş bir adam daha potansiyellidir. Ben ibrahima fall faye gibi bir uzunu tercih ederdim eğer sakatlığı geçtiyse.Haber doğru. Dün yazmıştım utanıyorum diye hatta o adam da Henry Ellenson'du.
Ellenson kağıt üzerinde halilovicten daha iyi duruyor en azından 18. sıradan draft edilmiş bir adam daha potansiyellidir. Ben ibrahima fall faye gibi bir uzunu tercih ederdim eğer sakatlığı geçtiyse.
Ben de sanmıyorum ilk hedefimiz olduğunu. Listenin başındakiler olmaz ise alacaklar galiba.
Kardeşim düz Matematik Yabancı Ülkeden gelecek vaad eden 22 23 yaşlarında potansiyelli oyuncu bulabilirsin Kaliteli yerli oyuncun yoksa Playoff için 7 8 9 10 arasına oynarsın...Ç
Çok enteresan gerçekten ya, denklemi kurmak bu kadar zor mu cidden?
Bütçen 3 milyon dolar hocam, 3 milyon dolar! Bunun 1 milyon dolarına yakınını İsmet’le Buğrahan’a harcarsan yabancı diye de asgari ücrete anca Yeboah alırsın. Yani bu kadar çözülmesi zor bir denklem mi bu yaa?
Halilovic'i tanımıyorum, Yeboah ise umarım 6. yabancı olarak düşünülüyordur ki bu durumda bile iyi bir transfer olmaz.
Yabancı-Buğrahan-Ege Tan
Rob Gray-İsmet-Muhaymin
Yabancı-Yeboah-Göksenin
Yabancı-Sadık
Halilovic-Muhsin
1 numara çok iyi bir oyun kurucu, 3 numaraya çok iyi bir şutör ve bir 4.5 numaraya ihtiyaç var gibi gözüküyor. Pek mümkün değil ama Blackshear gibi biri lazım pota altına, ama gidilen isimlere bakılınca ve piyasada da Blackshear gibi bir oyuncunun pek olmaması bu konuda umutsuzluğa itiyor beni. Hakkımızda hayırlısı diyelim. Yerli rotasyonunun kalitesi bizi ligde son sıralardan play-offa sokar ama Şampiyonlar liginde grup aşamasını geçmek bile zor olabilir diğer yabancıların kalitesi de Yeboah seviyesi olacaksa.
Kardeşim düz Matematik Yabancı Ülkeden gelecek vaad eden 22 23 yaşlarında potansiyelli oyuncu bulabilirsin Kaliteli yerli oyuncun yoksa Playoff için 7 8 9 10 arasına oynarsın...
Örnek vereyim Jordan usher Besiktaş,Patrick Young,Darly Macon,Aron Harison,Nigel Hayes,Zach agustse bunlar ucuza gelmiş genç potansiyelli oyuncular dosttum takım böyle kurulur.
3 yabancıya parayı verirsin EL den teklif geldimi kaçar, sakatlandımı kitlenirsin vasat Türk oyununcunun eline kaldımı top Bomba sanıp topu sallar
Muhayim ,Gökşenin,Yunus ,Mahir ile yine küme düşme hattındasın ...Usher'ı örnek veriyorsun da bahsettiğin yabancı planlamasını sezon ortası değiştirmese BJK küme düşüyordu. Verdiğin örneklerin çoğu da farklı dönemlerde gelmiş, aralarından cımbızla çektiğin oyuncular. Bu arada bir kısmı da NBA'den falan kesilip geldi, öyle düşündüğün gibi ucuz oyuncular da değildi
22-23 yaşında gelecek vadeden yabancıların gelecek vadettiğini sadece biz mi fark ediyoruzdur sence? Zaten gelecek vadedenlerin de bir piyasası olmuş oluyor.
Hasılı kelam ucuz etin yahnisi yavan olur. Bütçenin önemli kısmını piyasada yabancı sınırından ötürü ücretleri şişirilmiş 15 yerliden 3-4 tanesini transfer etmek için kullanacağına dünya piyasasında en azından ederinde ve çok daha yetenekli yabancı oyunculara harcarsın
Muhayim ,Gökşenin,Yunus ,Mahir ile yine küme düşme hattındasın ...
Yabancı oyuncular bu Türkleri gördümü kaçar....
Hepsini genç alalım demedim..
İyi yerli rostasyonumuz oldu...bütçemizde 3m dolar değil 3.5 4m dolar civari
Türk Oyuncuların 1.5 civarı kazanıyorlar bütçenin
1.5 dolara 4 tane kalite yabancı alırsın Eurocup seviyesinde.
Kalan 500k Dolarada bir Veteran birde Genc alırsın olur biter..
Yeboah mebaoh 4m dolara kurulcak kadroda olucak adamlar değil.