2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Alınan iki isim de bütçeden bağımsız bir şekilde koç tercihleri. Uzun konusunda hocanın kafasında bir tarz var ve onun peşinden gidiyor. Kaba vb gibi atlet uzunları tercih etmedi. İnandığı şeyden de kolay dönen bir adam değil Mitrovic. Bizim lig özelinde Halilovic tarzı uzunlar ne yazık ki çok tutmuyor, ligin karakteri atlet pivot istiyor. Bu illa ki tartışılır bir konu ama hocanın iyi-kötü bir plana sahip olmasına saygı duyuyorum. Başarırsa överiz, başaramazsa eleştiririz.

İsmet-Buğrahan hamlelerinden sonra oluşan pozitif rüzgarı çok kolay değiştirdi bu hamleler. Koç ciddi risk aldı, inşallah başarılı olur ama kalan isimlerde bu tarz hamleler daha sene başından krediyi bitirir. Özellikle kısalarda boş atma lüksümüz yok.

Halilovici anladık diyelim de Yeboah'daki mantık nedir eğer maliyet değilse aynı özelliklerde daha kaliteli bir oyuncu bulunamaz miydi 🤔

Alınan iki isim de bütçeden bağımsız bir şekilde koç tercihleri. Uzun konusunda hocanın kafasında bir tarz var ve onun peşinden gidiyor. Kaba vb gibi atlet uzunları tercih etmedi. İnandığı şeyden de kolay dönen bir adam değil Mitrovic. Bizim lig özelinde Halilovic tarzı uzunlar ne yazık ki çok tutmuyor, ligin karakteri atlet pivot istiyor. Bu illa ki tartışılır bir konu ama hocanın iyi-kötü bir plana sahip olmasına saygı duyuyorum. Başarırsa överiz, başaramazsa eleştiririz.

İsmet-Buğrahan hamlelerinden sonra oluşan pozitif rüzgarı çok kolay değiştirdi bu hamleler. Koç ciddi risk aldı, inşallah başarılı olur ama kalan isimlerde bu tarz hamleler daha sene başından krediyi bitirir. Özellikle kısalarda boş atma lüksümüz yok.
Bence geri kalan 2 uzunda boş atma lüksümüz hiç yok. Yoksa; yine salı pazarı gibi olur bizim pota altı. Ama dediklerine sonuna dek katılıyorum.

Beşiktaş Egemeni almış Kaldı Samet ile Ahmet FB Sertaci alamaz ise biri daha gider tek oyuncu için biz muhtemelen bahçeşehir, Telekom ve belkı Tofaş mücadele eder orada Mahir ile devam etmek zorunda kalabiliriz sanki

Madem bu overrated koç bu vasatları bu kadar diretiyor maaşlarını cebinden ödesin. Geçen sene Pistiolis de aynısını yaptı. Olan ne koçlara oluyor ne de oyunculara, zararlı çıkan Galatasaray oluyor. O yüzden ödesin Mitrovic 2 vasatının maaşını, bakalım o zaman bu kadar ısrar eder mi.

Bu sene testi kırılmadan önlemi almamız lazım. Bunları koç diretiyorsa ilk yabancı transferini koç alarak yaparsın.

Samet Geyik bari bize kalsa da (anlaşılan oyuncular bize kalmazsa transfer yapamıyoruz.) eli yüzü düzgün bir yerli rotasyonumuz olsa en azından. Bir sonraki sene baştan yerli rotasyonu kurmak zorunda kalmayalım.

Halilovic geldiyse Ahmet’ten başkası toparlamaz orayı. Ahmet dışında hangi yerli uzun gelirse helva olur çember altı.

Ben K.Övet’in Zeytingöz’ü kurtarmak için işine geldiği gibi yazdığını düşünüyorum. Haftalardır bütçe 3’ün bir lira üzerinde olamaz diyen adam planlama yanlış yapıldı dememek için bu yabancıların bütçe sıkıntısıyla ilgisi yok demeye başladı.

Tamam profiller hoca tercihi olabilir de peki ya kalite? Benzer profillerden çok daha kaliteli ve pahalı oyuculara gidebilirdin. Git Elgin Cook getir mesela Yeboah yerine

Eğer bütçe sıkıntısı yoksa bundan sonra alacağımız 3 yabancıya minimum 500 k kontrat vereceğiz demektir. Görelim bakalım

Furkan kardeşim, bizimkisi temenni .klübün bire bir yönetiminde değiliz. Ha taraftarın temennisi ricası dileği adını öyle koyalım. Benim kendi temennim .keşke melo takımda olsa diyorum.sen işin esprili tarafındasın.
Hocam benimkisi de temenni de espri derken? espri falan yok. Elaman bana Türkçe bir şekilde "Tamam" yazdı. Fotosunu atayım istersen.

Melo olmaz artık sanki kisalarin atletik delici meziyetleri de olmalı en az birinin mümkün olduğunca yüksek pg becerileri olmalı digerin de belli seviyede pg meziyetleri olsa fena olmaz

Yani, Zvezdan Mitrovic yaptığı iki hamle ile kendisine duyulan sonsuz güveni yıkıp geçecek öyle duruyor. ben hala hocaya sonsuz bir güven duyuyorum, geldikten sonra oynattığı oyun cabası. ama yani zamanında Euroleague seviyesine çıkmış, Eurocup kazanmış, Monaco asvel gibi Fransa'nın iki büyük takiminda koçluk yapmış birisisin hocam sen. Biz dedik ki sen geliyorsan bütçe artar şubeye ilgi artar bir daha karavana transferler olmaz. Ama yaptığımız ilk 2 hamle Halilovic ve Yeboah oldu. Kimisi hoca aldı diyor kimisi Turgay aldı diyor. fark etmez, her türlü bu iki hamle yüzünden bütün olumlu hava dağıldı ve herkes yeniden karamsar bir havaya büründü. yazık ya cidden, biz tam yönetim akillanmis yerli piyasasında çok aktiftik diyip yönetimi övmeye başlayalım adamlar ne övgüsü diyip iki tane seviyemizin çok altında yabancı çeksin takıma. ne diyim, iki eleştiri yagdirinca da baba hepinizi terbiye edecek temalı troll yorumları okuyoruz burda.

Ayrıca kerem övet iyi niyetli bir insan değil. sırf ilk haberi kendi vermedi diye kesin olan Buğrahan transferini programlarda yalanladı. Kaba haberlerini daha ilk saniyede yalanladı. Turgay'ı korumak için bu tarz hareketler yapması da normal bence, Kaba gibi oyuncuların ismi düşerse beklenti yükselir ve Kaba gibi isimlerin ardından Halilovic'e gidilirse taraftar haliyle çıldırır. Bu arkadaş da bunun önüne geçmeye çalışıyor galiba.